Gebeliğe Hazırlık Rahim çöküklüğü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesinlikle başka bir doktora daha gidin. Tabii ki biz teşhis koyamayız ama rahminiz y şeklinde bariz. Ha Allah verdi mi veriyor y, t bakmıyor ama benim rahmim de hafif t idi. her doktor sorun yok dedi. En son bi doktor bu ihtimali de eleyelim, tedaviden önce operasyon ol, işlemler boşa gitmesin dedi. Ben Ocak 25’te histereskopi oldum. Sonrasında adet olmadım, kistin oldu filan derken 6 ay hamile kalamadım. Haziran 25‘te adetimle birlikte aşılama tedavisine başladım, Temmuzda aşılama yaptırdım, çok şükür ilk seferde tuttu. Histereskopinin bence illa ki olumlu bir yanı oldu bende.

Bu 3 kez gidişim zaten ama ilk defa hsg ye yattım ve sonuç bu ya dediğiniz gibi ALLAH büyüktür inş tutar 3 defa farklı doktorlara gittim

Histereskopi de hsg gibi ağrılımı ya valla hsg ye yatana kadar canım çıktı çok ağladım

Histereskopi de hsg gibi ağrılımı ya valla hsg ye yatana kadar canım çıktı çok ağladım
Histeteskopi anestezi altında yapılan bir işlem. Sonrasında hafif adet ağrıları yaşıyorsun. Öyle büyük bir şey değil. Korkmayın. Başka bir doktora mutlaka gidin

Histeteskopi anestezi altında yapılan bir işlem. Sonrasında hafif adet ağrıları yaşıyorsun. Öyle büyük bir şey değil. Korkmayın. Başka bir doktora mutlaka gidin
Bende şüphede kaldım şimdi ya tam da transfer için adet bekliyorum.
Peki histereskopi olduktan sonra ne kadar süre beklemek gerek canım bilgin var mj

Ama anestezi isdemiyorum ya hsg içinde anestezisi dediler 5 dk sürdü 5 dk içinde korku ağlama agrı cektim ve bitti işde eğer Buda dakkalik işlemse hazırım ama insallah gerek kalmaz aminnnn

Ama anestezi isdemiyorum ya hsg içinde anestezisi dediler 5 dk sürdü 5 dk içinde korku ağlama agrı cektim ve bitti işde eğer Buda dakkalik işlemse hazırım ama insallah gerek kalmaz aminnnn
Yok, anestezi olmadan yapılamaz histereskopi. Bildiğin ameliyathane ortamında yapılıyor

Bende şüphede kaldım şimdi ya tam da transfer için adet bekliyorum.
Peki histereskopi olduktan sonra ne kadar süre beklemek gerek canım bilgin var mj
Valla doktor Bana bekle filan demedi ama zaten ilaçlar veriyor. O ilaçlarla adet tarihin şaşıyor. Ben ilk ay adet olamadım. Sonrasında başka bir ilaçla adet oldum. Derken klomen kullandım, kist oldu filan. 1-2 ay da öyle gitti. kısmet bugüneymiş

1 regl bekliyorsun.
Yazdığınız için teşekkür ederim kızlar bi araştırayım doktora tekrar sorayım bakalım

Aman aman gerek kalmaz insallah ALLAH yüzümüze gülsün
inşallah, Y yellowaseline arkadaşım da yanlış hatırlamıyorsam y Rahime sahipti. 2 kez aşılama yaptırdı. 2. Aşılaması tuttu. Şu an 24-25 haftalık filan hamile. istersen konusunu oku. Umut olsun, 2. Aşılama ile hamilelik idi sanırım konu başlığı

Yazdığınız için teşekkür ederim kızlar bi araştırayım doktora tekrar sorayım bakalım
Sor canım. Bana kalırsa ihmal etme. Gerçekten ihtimal elemek bu. Tutan da var tutmayan da Ama histrreskopi olmazsın, tüp ya da aşılama yaptırırsın, tutmaz. Bu sefer keşke en başında histe olsaydım dersin. doktorun bana anlattığı “bir yerimizde yara olunca tüm proteinler o bölgeye hücum Eder yarayı iyileştirmek için, bunu da öyle düşün. Bilerek yara oluşturuyoruz tahimde. Vücut tüm olayı Rahime gönderiyor, bebeğin tutunması kolaylaşıyor” demişti.

Yani doktorum histereskopiyi keşke herkese yapabilsek demişti. Hsgde çıkmayan perde polip başka anormali ıvır zıvır her şey temizleniyor çünkü. Hatta bi kaç negatif transfer olan hiç sorunu olmayana yapıp temizse bile cizik atıp çıkıyolar. Benim problemim çok büyük değildi ama ben risk almak istemedim ve bak doğal hamileyim onca şeyden sonra.

Yaa ne kadar güzel açıklamış. Evet tutsa bile onu kaybettiğimi düşündüğümde sürekli kendimi suçlayacağım belki. Keşke yaptırsaydım dicem o zaman da çok oldum kusura bakma canım ama bişeu daha sorcam peki histereskopi ne zaman yapılıyor adetten hemen sonra mı

Estağfurullah tabii ki soracaksın. Evet. Adet bittiği gibi 6 ya da 7. Gün. çünkü hamile olma ihtimalin yok o günlerde.

Aynen öyle aslında en doğrusu ama nedense gittiğim doktorlar hiç biri bu şekilde ciddiyetle bakmadı. Hatta çeken doktor söylemedi bile tüplerin açık demişti sadece. Ben sonradan öğrendim bombe olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…