Canım merhaba siz hangi şehirdesiniz ben kocaelideyim bunu söyleyen doktor da Kaynarca da bir tıp merkezinde çok araştırdım çok doktora gittim tıpta rahim damarlarının inceliği diye bişey yokmuş canım için rahat olsunMerhaba konu eski ama ben de 1.5 yildir gebelik dusunuyorum ocak ayinda klomen ile hamile kaldim ama kimyasal oldu. Sonra eylule kadar bekle dedi doktorlar sorun yok dedi hep ve gecen ay hsg cekindim problem gorunmedi ama doktor ayni sekilde rahim duvarin ve damarlarin ince bebek kesinlikle tutunamaz dedi. Bu ay 5 tane menorial verdi olmazsa tup dedi. Kimse soylesem rahim duvarini anladik ama damar ne dedi? Ben ilk defa bu doktordan duydum. Konuya bakinca yazi tanidik geldi. Sanki benim doktor ile ayni doktor. Sizin son durum ne onu merak ettim
Ay ayni doktor benim gittiğim bana sirf bu sebepten hemen igne verdi 5 tane merional kullandim. Carsamba kontrol dedi. Olmazsa tup dedi. Cuneyt doktorun adi. Bende tuzla da oturuyorum.Canım merhaba siz hangi şehirdesiniz ben kocaelideyim bunu söyleyen doktor da Kaynarca da bir tıp merkezinde çok araştırdım çok doktora gittim tıpta rahim damarlarının inceliği diye bişey yokmuş canım için rahat olsun
Merhaba konu eski ama ben de 1.5 yildir gebelik dusunuyorum ocak ayinda klomen ile hamile kaldim ama kimyasal oldu. Sonra eylule kadar bekle dedi doktorlar sorun yok dedi hep ve gecen ay hsg cekindim problem gorunmedi ama doktor ayni sekilde rahim duvarin ve damarlarin ince bebek kesinlikle tutunamaz dedi. Bu ay 5 tane menorial verdi olmazsa tup dedi. Kimse soylesem rahim duvarini anladik ama damar ne dedi? Ben ilk defa bu doktordan duydum. Konuya bakinca yazi tanidik geldi. Sanki benim doktor ile ayni doktor. Sizin son durum ne onu merak ettim
Merhaba arkadaşlar bana şimdiye kadar sebepsiz kısırlık dediler aşılama ve iğne tedavisi denedik tutmadı dün görüştüğüm bir doktor ısrarla rahim damarlarının ince olmasından dolayı bebeği yakalayıp tutmadığını tüp bebek heparin şart vitamin ve iğne takviyesi alman gerekiyor dedi bu durumu yaşayan ya da bilgisi olan var mı bir kaç merkezle görüştüm rahim damar inceliği neymiş dedilet
Canım merhaba bana da Cüneyt adlı doktor aynısını söyledi. Çok üzüldüm sizler neler yaptınız? Hamile kaldınız mı?Ay ayni doktor benim gittiğim bana sirf bu sebepten hemen igne verdi 5 tane merional kullandim. Carsamba kontrol dedi. Olmazsa tup dedi. Cuneyt doktorun adi. Bende tuzla da oturuyorum.
Çok teşekkür ederim. Peki iğneleri vurulduğunuz ay mı hamile kaldınız?C cerenba P pinartopal54 merhaba mesajınızı yeni gördüm. benim oğlum oldu verdiği igneler ile hamile kaldım ama sonra arklı şekilllerde aynı doktorun hep aynı şeyleri söylediğini duydum. yani umutsuz olmayın başka doktora da gidin ama sonuç olarak onun ilk tedavisi ile hamile de kaldım. bir daha da gitmedim
rica ederim ne demek. evet o ay hamile kaldım ben.Çok teşekkür ederim. Peki iğneleri vurulduğunuz ay mı hamile kaldınız?
Merhabalar bende bugün gittim tavsiye uzerine Cüneyt beye, 2 yıldır o kadar doktora gittim bütün değerlerim normal eşimin yalnızca morfolojisi %2 sebepsiz infertilite denildi. Cüneyt bey ultrasona bakar bakmaz rahim damarın ince bebek tutunamaz dedi aşılama, olmazsa sonrasında tüp bebek gerekir dedi.rahim damarı inceliğinin genetik yaratılıştan öyle olduğunu ve bir tedavisi olmadığını söyledi.stresten uzak durulduğunda bazen kendiliğinden de olabileceğini söyledi. Aynı durumda olup gebe kalan var mı? Gebe kalmak için nasıl bir yol izlediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?