Arkadaşlar merhaba
24 eylülde zoladex 3.6 vurunmuştum yaklaşık 10 gün sonra regl oldum ve kontrolden sonra estoferme başladım, 1 hafta sonra tekrar kontrole gittim yeterli kalınlaşma olmamış o yüzden 1 hafta kadar süreyi uzattılar ve sürekli doz artırımı yapıldı. Günde 8 tane Estoferm içtim 4 tane de vajinal yoldan uyguladım totalde günde 12 adet Estoferm kullandım. Sonuç 6.6 da kaldı kalınlık geçen ay iptal edildi transferim. Bu ay da doğal siklus deniyoruz. Regl olunca gittim, reglimin 5. Gününde femara içmeye başladım 5 gün kullanıp tekrar kontrole gelin dediler. Dün gittik 5.2 çıktı kalınlık bu arada yumurtalarım da çok büyümüş, femarayı bıraktım dün estoferme başlattırdılar tekrar. Bugün tekrar kontrole gittim 5.6 olmuş ve estofermi günde 3 doz alın dediler yarın tekrar göreyim dedi doktor yarın tekrar gidicez kontrole ve son kontrol olacak, yarına kadar 7 ve üstü olmazsa iptal edilecek tekrar. Geçen ay o kadar yüksek dozda Estoferm kullandım kalınlaşmadı şimdi 1 günde nasıl kalınlaşacak diye sorduğumda olabileceğini belli olmadığını mümkün olduğunu söylediler. Ben hala mümkün olduğunu düşünmüyorum. Bu ay yine iptali edilirse Prp kök hücre deneriz demişlerdi fakat burada bununla ilgili çok olumsuz yorumlar okudum kafam karıştı. Benim bu durumuma ne diyorsunuz benim kafam allak bullak oldu beni yönlendirin lütfen. Bir de yarın başka hastaneye gidip ölçüm yaptırıcam.
Histeroskopi ne için denemek gerekiyor onunla ilgili hiç bilgim yok. Hoca en az 7 olması gerekiyor diyor bildiğim kadarıyla ideal olan kalınlık 8-12 mm arasıymış
Evet günde 1 su bardağı içiyorum ama yeni başladığım için belkide, çoğu kişi uzun süre içilmesi gerektiğini yazmış burada belkide öyle işe yarıyor bilemiyorum ki
Ya bilmiyorum ama Çok garip bir süreç benimde transfere bir kala rahim kalınlığım 9,5 du kan tahlilim falan her şey çok yolundaydı durduk yere kanamam oldu. Ve tedavi iptal oldu nasip değilmiş
Ya bilmiyorum ama Çok garip bir süreç benimde transfere bir kala rahim kalınlığım 9,5 du kan tahlilim falan her şey çok yolundaydı durduk yere kanamam oldu. Ve tedavi iptal oldu nasip değilmiş
Histeroskopi ne için denemek gerekiyor onunla ilgili hiç bilgim yok. Hoca en az 7 olması gerekiyor diyor bildiğim kadarıyla ideal olan kalınlık 8-12 mm arasıymış
Rahme çizik atılıyor histeroskopi esnasında bu da rahmin kalınlaşmasına yardımcı oluyormuş. Ben yeniden başlayacağım diğer ay tüp bebeğe ve histeroskopi de yaptıracağım. Siz de bir araştırın isterseniz
Rahme çizik atılıyor histeroskopi esnasında bu da rahmin kalınlaşmasına yardımcı oluyormuş. Ben yeniden başlayacağım diğer ay tüp bebeğe ve histeroskopi de yaptıracağım. Siz de bir araştırın isterseniz