Rahim Filmi Çektirenler Toplanır mısınız 🌺

Hayatlarrr

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2020
6.102
1.523
123
45
Hanımlar rahim filmi çekildikten sonraki ilk adetinizde kanamanız daha yoğun, su kıvamında, açık kırmızı ve biraz daha sancılı mıydı?

Filmden kaç ay sonra hamile kaldınız?

Postum güncel mi, cevap gelmiyor?
Bu kadar insanın olduğu yerde hiç hareket olmaması ilginç?

Son düzenleme:
Merhaba.
Konuyla ilgili çok başlık olduğundan konu biraz sessiz kalmış olabilir. Hsg genelde tüp bebek ya da aşılama öncesi istenilen bir film. Ben sonrasında Tüp Bebek ile hamile kaldım İnşallah size gerek kalmaz. Sağlıklı şekilde güzel haberler alırsınız

Teşekkürler ilginize
Benim ilk adetim biraz farklıydı da deneyimleyenler var mıdır diye açmıştım postu, cevap da gelmiyor.
Konuyla ilgili çok başlıkda olsa,sayfada üstte,yeni post olduğundan,görünüp, gelir diye düşündüm.

Hanımlar rahim filmi çekildikten sonraki ilk adetinizde kanamanız daha yoğun, su kıvamında, açık kırmızı ve biraz daha sancılı mıydı?

Filmden kaç ay sonra hamile kaldınız?
merhaba
benim çekimim şubatta aşılama yada tüüp bebek değil sene boyunca olmayan sorunsuz çiftlerede kontrol amaçlı çekilen bir film bende etrafıma sürekli soruyorum yakın arkadaşım geçen sene ocakta çekildi ilk ay adeti farklı gelmiş martta da hamile olduğunu öğrendik diilerim tez zamanda sizde güzel haberi alırsınız

Rahim filminden sonra adet görmedim ama okuduğum yorumlarda birkaç gün geciktiğini görmüştüm. Onun dışında bilgim yok. Fizyolojik olarak değişik şeyler yaşanabilir, normaldir

İnş hep beraber tez zamanda hayırlı haberler alırız
Sizde gelişme oldu mu film sonrası?

Rahim filminden sonra adet görmedim ama okuduğum yorumlarda birkaç gün geciktiğini görmüştüm. Onun dışında bilgim yok. Fizyolojik olarak değişik şeyler yaşanabilir, normaldir
Fizyolojik kısmındayım bende, ne güzel olmuş adet görmemen

Gözün aydın:)
Film sonrası ilk adet farklı mıydı, daha yoğun, sıvı, açık renk?
Benim öyle oldu da.
Teşekkür ederim darısı başına
Evet daha yoğun ve fazlaydı renk olarak tam hatırlayamadım ama her zamankinden farklıydı. Hatta üst üste 2 adet dönemi öyle oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…