- 20 Aralık 2020
- 6.102
- 1.523
- 123
- 45
- Konu Sahibi Hayatlarrr
-
Teşekkürler ilginizeMerhaba.
Konuyla ilgili çok başlık olduğundan konu biraz sessiz kalmış olabilir. Hsg genelde tüp bebek ya da aşılama öncesi istenilen bir film. Ben sonrasında Tüp Bebek ile hamile kaldımİnşallah size gerek kalmaz. Sağlıklı şekilde güzel haberler alırsınız
merhabaHanımlar rahim filmi çekildikten sonraki ilk adetinizde kanamanız daha yoğun, su kıvamında, açık kırmızı ve biraz daha sancılı mıydı?
Filmden kaç ay sonra hamile kaldınız?
Gözün aydın:)Merhabalar ben geçen sene Şubat ayında rahim filmi çektirdim. 8 ay sonra hamile kaldım
İnş hep beraber tez zamanda hayırlı haberler alırızmerhaba
benim çekimim şubatta aşılama yada tüüp bebek değil sene boyunca olmayan sorunsuz çiftlerede kontrol amaçlı çekilen bir film bende etrafıma sürekli soruyorum yakın arkadaşım geçen sene ocakta çekildi ilk ay adeti farklı gelmiş martta da hamile olduğunu öğrendik diilerim tez zamanda sizde güzel haberi alırsınız
Fizyolojik kısmındayım bende, ne güzel olmuş adet görmemenRahim filminden sonra adet görmedim ama okuduğum yorumlarda birkaç gün geciktiğini görmüştüm. Onun dışında bilgim yok. Fizyolojik olarak değişik şeyler yaşanabilir, normaldir
Yok daha günüm gelmedi ondanFizyolojik kısmındayım bende, ne güzel olmuş adet görmemen
İnş gelmez beklenen:)Yok daha günüm gelmedi ondan2 hafta oldu
amin inşallah bat yarın bakalım bekliyorum eğer bu ayda olmadıysa 20 ocağa altım randevu rahim filmi içinİnş hep beraber tez zamanda hayırlı haberler alırız
Sizde gelişme oldu mu film sonrası?
Teşekkür ederimGözün aydın:)
Film sonrası ilk adet farklı mıydı, daha yoğun, sıvı, açık renk?
Benim öyle oldu da.
Pardon ben film çekildiniz sanmışım.amin inşallah bat yarın bakalım bekliyorum eğer bu ayda olmadıysa 20 ocağa altım randevu rahim filmi için
Belkide temizleniyor iç.Teşekkür ederimdarısı başına
Evet daha yoğun ve fazlaydı renk olarak tam hatırlayamadım ama her zamankinden farklıydı. Hatta üst üste 2 adet dönemi öyle oldu.
estağfurullah inşallah gelişme olur benim arkadaşım ikinci ayında hamile kaldıPardon ben film çekildiniz sanmışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?