Rahim Filmi Çektirenler Toplanır mısınız 🌺

Hanımlar rahim filmi çekildikten sonraki ilk adetinizde kanamanız daha yoğun, su kıvamında, açık kırmızı ve biraz daha sancılı mıydı?

Filmden kaç ay sonra hamile kaldınız?
Ben rahim filmi çekildikten beş ay sonra gebe kalabildim doğumdan iki ay sonra bebeğim vefat etti doğumun üzerinden 14 ay geçmesine rağmen uzun ve yoğun adetlerim bitmek bilmedi yarın tekrar rahim filmi cekilecem Allah isteyenlerin kucağını doldursun inşallah

Hanımlar rahim filmi çekildikten sonraki ilk adetinizde kanamanız daha yoğun, su kıvamında, açık kırmızı ve biraz daha sancılı mıydı?

Rahim filmi çekildikten sonra 3 ay içinde hamile kalmıştı doktor tüplerim açıktı ve sebepsiz infertilite yani hiç bir sebep yokken eşimde de bende de gebelik oluşmuyordu ama rahim filminden sonra da hamile kalmadım bir aşılama yaptırdım oda tutmadı çünkü işini sadece para için yapan adı doktor olan bir adı yapmıştı yine de kısmet değilmiş sonra tüp bebeğe başladık ve pozitif sonuç aldım ama rahim filminden sonraki İlk adetini hatırlamıyorum sadece biraz lekelenmem olmuştu ama adeti unuttum 2 sene olmuştur.

Hayırlı olsun yavrunuz, cevabım içinde teşekkürler.

Merhaba, ben 5ay olucak hsg cekildim adetim her zamankinden 10gun once gelmisti qaliba kivamida qaripti, sonra 5gun daha ayni islem yapildi tupler kapali oldugu icin ondada cok fazla kanamam olmustu

ben konuyu yeni gördüm geç oldu biraz ama benm aynı öyleydi ve inanılmaz da agrım oldu enfeksiyon da kapmışım ben ki o kadar antibiyotik kullanmama ragmen doktora sordugumda komplikasyon oldugunu 1 adet donemi sonrası düzene gireceğini söyledi

Benim tuplerimin ikisi de sezaryande tikanmis filmde kapali cikti ama acildi. Bir hafta boyunca parca parca kahverengi kan pihtilari geldi ama sonra olan adetim normaldi.

Olsun, geç olsun da güç olmasın:)

Aynen ilk adetim inanılmaz ağrılı ve açık kırmızı kan oldu çoğunlukla ve yoğundu.
İkinci ayda enfeksiyon oldum, belki ondan bağımsız.

Hamile kalabilirim m film sonrası?

Eger başka problem yoksa ve kücük yapısıklıklar acıldıysa doktorlar ilk bir kaç ay normal yollarla denemeyi öneriyo zTen benm problem oldugu icin tüp bebel tedavisindeym ben

Canım merhaba, benim reglimde hiçbir değişiklik olmamıştı günü bile şaşmadı. Rahim filminden sonraki 5 ay hamilelik ihtimali artıyor diyorlar ama ben de olmadı sonra hamile kaldım. Sanırım tüplerde bi tıkanıklık varsa ve film çektirilirken açılma olursa hamilelik daha çabuk oluyor bende öyle bi durum yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…