- Konu Sahibi Hayatlarrr
-
Belki de olabilirBelkide temizleniyor iç.
Ben rahim filmi çekildikten beş ay sonra gebe kalabildim doğumdan iki ay sonra bebeğim vefat etti doğumun üzerinden 14 ay geçmesine rağmen uzun ve yoğun adetlerim bitmek bilmedi yarın tekrar rahim filmi cekilecem Allah isteyenlerin kucağını doldursun inşallahHanımlar rahim filmi çekildikten sonraki ilk adetinizde kanamanız daha yoğun, su kıvamında, açık kırmızı ve biraz daha sancılı mıydı?
Filmden kaç ay sonra hamile kaldınız?
Rahim filmi çekildikten sonra 3 ay içinde hamile kalmıştı doktor tüplerim açıktı ve sebepsiz infertilite yani hiç bir sebep yokken eşimde de bende de gebelik oluşmuyordu ama rahim filminden sonra da hamile kalmadım bir aşılama yaptırdım oda tutmadı çünkü işini sadece para için yapan adı doktor olan bir adı yapmıştı yine de kısmet değilmiş sonra tüp bebeğe başladık ve pozitif sonuç aldım ama rahim filminden sonraki İlk adetini hatırlamıyorum sadece biraz lekelenmem olmuştu ama adeti unuttum 2 sene olmuştur.Hanımlar rahim filmi çekildikten sonraki ilk adetinizde kanamanız daha yoğun, su kıvamında, açık kırmızı ve biraz daha sancılı mıydı?
Hayırlı olsun yavrunuz, cevabım içinde teşekkürler.Rahim filmi çekildikten sonra 3 ay içinde hamile kalmıştı doktor tüplerim açıktı ve sebepsiz infertilite yani hiç bir sebep yokken eşimde de bende de gebelik oluşmuyordu ama rahim filminden sonra da hamile kalmadım bir aşılama yaptırdım oda tutmadı çünkü işini sadece para için yapan adı doktor olan bir adı yapmıştı yine de kısmet değilmiş sonra tüp bebeğe başladık ve pozitif sonuç aldım ama rahim filminden sonraki İlk adetini hatırlamıyorum sadece biraz lekelenmem olmuştu ama adeti unuttum 2 sene olmuştur.
MantıklıBelki de olabilir
Olamadı maalesef kalbi durmuş inşallah sizinki hayırlısı olurHayırlı olsun yavrunuz, cevabım içinde teşekkürler.
Geçmiş olsun, meleğin kaç haftalıktı? Inş tekrar nasip olur.Olamadı maalesef kalbi durmuş inşallah sizinki hayırlısı olur
12 haftalıktı 8 yada , 9 haftalıkken durmuş dün öğrendim . Amin hayırlısını versinGeçmiş olsun, meleğin kaç haftalıktı? Inş tekrar nasip olur.
Allah sabırlar versin, işlem yapıldı mı dün?12 haftalıktı 8 yada , 9 haftalıkken durmuş dün öğrendim . Amin hayırlısını versin
Hayır kan cıvıtıcı iğne kullanıldığım için alamayacağını söyledi ilaçları bıraktım cumartesi alacakAllah sabırlar versin, işlem yapıldı mı dün?
Tekrar geçmiş olsun canım.Hayır kan cıvıtıcı iğne kullanıldığım için alamayacağını söyledi ilaçları bıraktım cumartesi alacak
ben konuyu yeni gördüm geç oldu biraz ama benm aynı öyleydi ve inanılmaz da agrım oldu enfeksiyon da kapmışım ben ki o kadar antibiyotik kullanmama ragmen doktora sordugumda komplikasyon oldugunu 1 adet donemi sonrası düzene gireceğini söylediHanımlar rahim filmi çekildikten sonraki ilk adetinizde kanamanız daha yoğun, su kıvamında, açık kırmızı ve biraz daha sancılı mıydı?
Olsun, geç olsun da güç olmasın:)ben konuyu yeni gördüm geç oldu biraz ama benm aynı öyleydi ve inanılmaz da agrım oldu enfeksiyon da kapmışım ben ki o kadar antibiyotik kullanmama ragmen doktora sordugumda komplikasyon oldugunu 1 adet donemi sonrası düzene gireceğini söyledi
Eger başka problem yoksa ve kücük yapısıklıklar acıldıysa doktorlar ilk bir kaç ay normal yollarla denemeyi öneriyo zTen benm problem oldugu icin tüp bebel tedavisindeym benOlsun, geç olsun da güç olmasın:)
Aynen ilk adetim inanılmaz ağrılı ve açık kırmızı kan oldu çoğunlukla ve yoğundu.
İkinci ayda enfeksiyon oldum, belki ondan bağımsız.
Hamile kalabilirim m film sonrası?
Senin adetlerin nasıl olmuştu?Eger başka problem yoksa ve kücük yapısıklıklar acıldıysa doktorlar ilk bir kaç ay normal yollarla denemeyi öneriyo zTen benm problem oldugu icin tüp bebel tedavisindeym ben
Benim adetlerm düzenliydi hala öyle herhangi bir dengesxlk yokSenin adetlerin nasıl olmuştu?
Benim ilkinde daha yoğundu,fazlaydı.Benim adetlerm düzenliydi hala öyle herhangi bir dengesxlk yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?