Rahim Filmi Çektirenler Toplanır mısınız 🌺

Rahim filminden sonraki ilk adetim anormal derece de yoğundu dr muayene esnasında çok şaşırdı size de denk gelirse böyle bir durum dr olabilir dedi

ben 5 yıl once cekildigimde bir sorun cıkmamıstı ama sonraki ay hamile kalmıştım, olumlu etkisi oldugunu düşünüyorum.
hayırlı olsun saglıkla gelsin bebeginiz :)

Benim tuplerimin ikisi de sezaryande tikanmis filmde kapali cikti ama acildi. Bir hafta boyunca parca parca kahverengi kan pihtilari geldi ama sonra olan adetim normaldi.
Merhaba hsg sırasında mı açtılar tüplerinizi ondan sonra normal yolla mı hamile kaldınız acaba

Hic acımadi ben onyargiyla da gitmedim canim cok tatli degil. Ceken doktor da cok iyiydi. Ben de sezaryenden sonra hic sıkıntı yasamamistim ama tupler oyle cok kapanmis ki 1 ay boyunca kan pihtisi geldi parca parca. Sizinki açıldı demediler mi neden bir daha cekinesiniz ki?

Kusura bakmayın ben başkasıyla karıştırdım sanırım bu konuda o kadar çok kişiyle konuştum da sezaryenden ne kadar süre sonra hsg çekildiniz kusura bakmayın çok soruyorum

Ben 2 defa hsg 1 defa da laparoskopi çektirdim hepsi de anesteziliydi..
1. hsg sonucunda doktorum tam görünme olmadığını ama yüzde 60 oranında açık olabileceğini söyledi.. bir sene sonra başka doktora gittim o doktorda anestezili miydi dite sordu evet dedim anestezide kasılma olmaz dedi laparoakopiyle daha net görürüz dedi onuda yaptırdım.hayatımın şokunu yaşadım
2 tüpüm birden tıkalıymış ve hiç bir şekilde açılmadı. asla normal yollarla hamile kalamazsın dedi direk tüp bebek merkezine yönlendirdi.. ve pandemi başladı bizimde taşınma işi vardı nasıl olsa tüp bebek olacak diye soğan kürü brokoli kürü yaptım ki içim temizlensin taşınmadan 2 hafta önce hamile olduğumu öğrendim nasıl sevindim nasıl ağladım mutluluktan ama maalesef 24 twmmuz 2020de 7haftalıkken düşük yaptım..
sonra başka doktor buldum görüştüm bu arada altwenatif tıpa da yöneldim hacamat ve sülük yaptırdım 16 aralık 2021 de tekrar rahim filmi çektirdim doktorumun istediği üzerine sonuç 2 tüpümde cillop gibiymiş doktorun tabiri buydu amh testi istemişti o maalesef 0.4 çıktı bekleyebilirsin ama en kısa yol tüp bebek dedi oda tamam dedik artık.. adetün 2.günü gel başlayalım testlere dedi çok şükür Rabbime o adet gelmedi 7.ayımın içindeyim gebelikte.. inşAllah sağlıklı bir şekilde de ilerliyor şuan.
2. hsg sonrası 1 kez adet oldum ve sonraki ay hamile kaldım inancımı hiç bir zaman kaybetmedim.. bu arada 8 yaşında da bir oğlum var o normal şekilde oldu tedavisiz onu veren Rabbim bir daha verir dedim hep.. çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…