- 5 Temmuz 2015
- 1.524
- 2.008
- 133
- 41
- Konu Sahibi Hayatlarrr
-
ben 5 yıl once cekildigimde bir sorun cıkmamıstı ama sonraki ay hamile kalmıştım, olumlu etkisi oldugunu düşünüyorum.Canım merhaba, benim reglimde hiçbir değişiklik olmamıştı günü bile şaşmadı. Rahim filminden sonraki 5 ay hamilelik ihtimali artıyor diyorlar ama ben de olmadı sonra hamile kaldım. Sanırım tüplerde bi tıkanıklık varsa ve film çektirilirken açılma olursa hamilelik daha çabuk oluyor bende öyle bi durum yoktu.
Merhaba hsg sırasında mı açtılar tüplerinizi ondan sonra normal yolla mı hamile kaldınız acabaBenim tuplerimin ikisi de sezaryande tikanmis filmde kapali cikti ama acildi. Bir hafta boyunca parca parca kahverengi kan pihtilari geldi ama sonra olan adetim normaldi.
Evet hsg sirasinda actilar. 1 ay korunma 6 sonra da gebelik oldu dogal yolla.Merhaba hsg sırasında mı açtılar tüplerinizi ondan sonra normal yolla mı hamile kaldınız acaba
Anladım canım anestesiz miydin pekiEvet hsg sirasinda actilar. 1 ay korunma 6 sonra da gebelik oldu dogal yolla.
Yani bende baya uğraştılar 15 dkEvet hsg sirasinda actilar. 1 ay korunma 6 sonra da gebelik oldu dogal yolla.
Peki 2. Hsg yi neden ne zaman çekildinEvet hsg sirasinda actilar. 1 ay korunma 6 sonra da gebelik oldu dogal yolla.
Evet anestezisiz cektirdim.Anladım canım anestesiz miydin peki
Çok acıdı mı ben biraz sancı cektim 15 dk sürdü o yüzden hsg inşallah ikinciye gerek kalmadan bende hamile kalırım korkuyorum kürtaj tıkamış mıdır diye doktor yaptığı kürtajdan emin bi komplikasyonda yaşamadım bilmiyorumEvet anestezisiz cektirdim.
Ben sadece 1 kez cektirdim 2 kez degil. Baskasiyla karistirdiniz sanirim. Sezaryen kaynakli tikanmis tuplerim ilk ilac verdiginde doktor kapali oldugunu gordu. 2. hafif acildi 3. ilac verisinde komple acildi 5 dakika surdu hepsi.Peki 2. Hsg yi neden ne zaman çekildin
Hic acımadi ben onyargiyla da gitmedim canim cok tatli degil. Ceken doktor da cok iyiydi. Ben de sezaryenden sonra hic sıkıntı yasamamistim ama tupler oyle cok kapanmis ki 1 ay boyunca kan pihtisi geldi parca parca. Sizinki açıldı demediler mi neden bir daha cekinesiniz ki?Çok acıdı mı ben biraz sancı cektim 15 dk sürdü o yüzden hsg inşallah ikinciye gerek kalmadan bende hamile kalırım korkuyorum kürtaj tıkamış mıdır diye doktor yaptığı kürtajdan emin bi komplikasyonda yaşamadım bilmiyorum
Kusura bakmayın ben başkasıyla karıştırdım sanırım bu konuda o kadar çok kişiyle konuştum da sezaryenden ne kadar süre sonra hsg çekildiniz kusura bakmayın çok soruyorumHic acımadi ben onyargiyla da gitmedim canim cok tatli degil. Ceken doktor da cok iyiydi. Ben de sezaryenden sonra hic sıkıntı yasamamistim ama tupler oyle cok kapanmis ki 1 ay boyunca kan pihtisi geldi parca parca. Sizinki açıldı demediler mi neden bir daha cekinesiniz ki?
Merhaba, 2 gün once çekildim anestezili daha adet dönemine girmedim.Hanımlar rahim filmi çekildikten sonraki ilk adetinizde kanamanız daha yoğun, su kıvamında, açık kırmızı ve biraz daha sancılı mıydı?
Filmden kaç ay sonra hamile kaldınız?
Estağfurullah ben 11 yil sonra cektirdim.Kusura bakmayın ben başkasıyla karıştırdım sanırım bu konuda o kadar çok kişiyle konuştum da sezaryenden ne kadar süre sonra hsg çekildiniz kusura bakmayın çok soruyorum
Hımm anladım çok teşekkür ederimEstağfurullah ben 11 yil sonra cektirdim.
Korkudan di mi, bende ondan anestezili çekilmiştim.Merhaba, 2 gün once çekildim anestezili daha adet dönemine girmedim.
EverKorkudan di mi, bende ondan anestezili çekilmiştim.
Nasıl yanlış çektiler?Everkeşke anestezili cekilmeseydim ama filmimi yanlış çektiler göremedim uyandığımda zaten yanma vardı içimde biraz 20 dk süren adet sancısı gibi bise oldu ama sonra geçti
Film sonucu tuplerim kapalı çıktı bu mümkün degildi çünkü ben gebe kalıyorumNasıl yanlış çektiler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?