Sevgili Hituci;
Ben rahim filmini 2 kere çektirdim. ilkinde anesteziyle oldu ve hiç birşey hissetmedim yarım saat 1 saat dinlenip çıktım evime geldim. ama ikincide zor olmayacak dediler kandırdılar ve hiç bir şey yapmadan çektiler. Ama inan yattıgım yeri parmaklarımla nasıl tuttum bilemiyorum. Agrı kesici ile denemedim. Herkesin bünyesi aynı değil, bazıları hiç hissetmedim diyor bazıları ise öldüm sanki diyor. Karar senin.
eşinizde eğer sıkıntı varsa üroloğa degil androloga gidin.urologlar pek anlamıyo bu isten.androloglar sadece bu işe yogunlasmıs kişiler.
arkadaşlar bu hsg nasıl çekiliyor eğer ben çatlatma iğnesi ile hamile kalamazsam benden de isteycekmiş doktor tüplerin açık olup olmadığına bakıyolar dimi ve nasıl çekiyolar bilgi verirseniz sevinirim
arkadaşlar bu hsg nasıl çekiliyor eğer ben çatlatma iğnesi ile hamile kalamazsam benden de isteycekmiş doktor tüplerin açık olup olmadığına bakıyolar dimi ve nasıl çekiyolar bilgi verirseniz sevinirim
Sevgili theodoros80;
bende şu sıralar doktor arıyorum. tavsiye ediyorum diye internette bir yer var. ordan denizlideki kadın hastalıkları doktorlarını buldum. Oradan doktorlara mail attım mesela ve bana 1 i dışında hemen tüp bebek yapın vakit kaybetmeyin sizin başka türlü zor diye mail atmışlar. Bir doktor var mesela o da daha ılımlı yaklaşmış. Ben pcos hastasıyım, bir tüp tıkalı buna ragmen sizden daha ciddi rahatsızlıkları olupta dogal yolla hamile kalan insanlar biliyorum ben diye yazmış. nasıl ferahladım. maalesef bazı doktorlarda anlayış denilen şey yok. Ama bazı doktorlarda hasta ruhundan çok iyi anlıyorlar. kendimi toparlayıp o doktora gidecegim bende. Onun için bu gibi olumsuz tavırlarla yaklaşan doktorlar seni yolundan çaydırmasın. Pozitif düşün ve herşey yoluna girsin. Boşver olumsuz düşünen doktorları.
ben antalyadayım anadolu tüp bebek merkezine gidiyoruz bgn görüşmemizi yaptık doktorumuzla bende hiç bir problem yokmuş ama eşimin sperm sayısı yani hareketli ve canlı sperm sayısı çok düşük (4 milyon) aşılama dahi olmaz vakit kaybı maddi kayıp direk tüp bebek dediler bide benim eşim doğuştan tek yumurta!baklım yrn tekrar gidicez akşam tam sonuc8 koycaz yani başka bir yer düşünmüyoruz ama hata mı yapıyoruz
arkadaşlar fikir verin lütfen
ya bende de aynı sorun var ve bi çok konudada bilgim yok geçen yıl ramazan ayında düşük yaptım sonra bendede yumurtlama takibi yapıldı çatlatma iğnesi vuruldum şimdide ara verdk 3 ay dr bendende hsg istedi ama hiç bi acısının olmadığı söylendi sonrası içinse pahalı bi tedavi var bundan sonra dedi ne tedavisi olduğu hakkında bilgisi olan varmı ??
birde ben şimdi ara verdiğimiz için 1 aydır dr gitmiyorum açıkçası gitmekte istemiyorum sanki olmayacakmış artık gibi geliyo :çok üzgünüm: benle bir hamile olan arkadaşlarım vardı şimdi onlarınkiler 3-4 aylık oldu onları görüncede her acıya katlanabilirim diyorum ne yapacağım konusunda şaşmış durumdayım ama bu konu hiç aklımdan çıkmıyo kendimi çok kötü hissediyorum baktım burada benim gibi olan bi sürü kişi var ve bi çoğuda çok ümitli onlar bana güç verdi açıkçası Rabbimden her zaman her konuda ümitvarım ama şu 2 ay sonra tekrar ne yapmam konusunda aklım çok karışık senağlama
arkadaşlar benımde cumartteı rahım fılmım cekılıcek bana şimdiden kullanmam ıcın antıbıyotık verdı ama bende yan etkı yaptı antıbıyotıkler sızede vermışmıydı bırde agrı keıscı verdı fılme gıtmeden yarım saat önce al dedi
üzüldüm cnm çok zor biliyorum bebğimi hissettiğm anı aklımdan çıkarmıyorum :çok üzgünüm:
benim dr'um 2 uzmanlık alanı var yani buradaki en iyisi kaç yere sordum
hatta teyzem hemşire onun ebe arkadaşalrına sordurdum ama benm anlamadığım dr hsg çekileck dedi ama birde siz daha önce düşük yapmıştınız büyük bi ihtimalle kanallar açıktır dedi benim kafam karıştı ve bi 3 ay ara verelim ilaca dedi sonra başka bi yöntem var pahalı o zman tekrar görüşürüz dedi
ya benim düşük olduğundan sonra kanllarda kapanma olmuş olabilir mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?