3aşılamadan sonra şimdi tüp bebek tedavisine başladık. rahim filmi ya da hss mi ne öyle bişey istediler.. bu rahim filmi çok ağrılı mı oluyo? tedavim özel hastanede oluyo ordan kendi yapacakları bir görüntüleme yöntemini önerdiler. (rahim filmini dışarıda çektirecektim) emin olamıyorum. içime şüphe düşmüyor değil, acaba hastanede daha yüksek ücretli olan yöntemi uygulayalım diye mi rahim filmi çok ağrılı oluyo dediler? biri bişeyler yazsın lütfen. bu konuları ailem dahil kimseyle paylaşmadım:uhm
Arkadaşlar selam, bende rahim filmi çektirdim... Ağrı oldu olmadı değil ama dayanılmayacak gibi değildi.Birde ben hep kendimi telkin ettim..bu yapılmalı bu önemli vs vs diye ....ama yapılan yer ve yapan dr. çok önemli benim bir tanıdığım daha yaptırdı çok sıkıntı çekmiş.benim o kadar sıkıntılı olmadı... ben eşimle gitmiştim yanınızda biri olması çıkışta iyi moral olur....kendinizi öncesinden çok kasmayın ne olur...
sevgili arkadaşlar ben bugün hsg çektirdim burada arkadşların yazılarını okuyunca kabus olmuştu benim için dr ma ısrarala aneztesi istedim oda bana gülümseyerk gerek yok dedi ben son dakikaya kadar aneztesi dedimm oda ban rahat ol dedii :) ve inanın arkadşlar o kadar rahat geçtiki şuan ofisimde çalışıyorum dr benimle sohbet ede ede çekti flmi ve minicik ağrı sadce ianın minicik hiç korkmayın 3 dk için anezteside uygulatmayın bana şuan tekarar çekmemiz gerkiyor deseler rahat rahat çektiririm bu arda şükür kanlalarım açıkmış herşey harikaymış kızlar sakın korkmayın
ne güzel anlatmışsın ben de kendimi alıştırmaya çalışıyorum. üfff napsam bilemiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?