bende 2 gün önce çekildim rahim filmi bugün 3. gün yani. doktor çekileceğini söylediğinde çok korkmuştum internettten okuduklarımla (bu siteyi hiç görmemiştim başka yerlerden okuduklarımla) özelde yaptırdım 75 liraya. anestezii isterseniz 145 daha ödeyeceksiniz dedi sekreter ama 1 dakikalık bi işlem için parayı bırakın anestezi almaya değmez dedi. mantıklı geldi girdim hazırladılar beni. özel hastane ve sürekli doktorum oldugu için doktor sürekli rahtlattı beni. korkma canım bitanem sabret falan diye. ben çok agladım ağlama dedi ağladıkça başın döner derin nefes alma sakin ol dedi dediklerini yaptım anlattıkları kadar zor değil gerçekten ama o ilacı sıkıyor ya işte o anki sancı Rabbim şahit çok kötü oldum. O an bide gülümsedim dedim hamile olursam bebişini nasıl doguracaksın bu sancıya dayanamıyorsan :)
ama sizlerinde yazdıgı gibi 10 dakika bi uyusukluk yasadım azıcık bi kanama sonrasında hiçbişe kalmadı ANNE OLMAK için değer. duam şu ki acıyı çekmesine çekiyoruz da insallah sonuçsuz kalmaz göbeklerimiz kocaman olurda oturur eşlerimizle beraber severiz karnımızı :)
çekilecek olanlar korkmayın nolur, Rabbimin adını anın sürekli besmele çekin o istedikten sonra olmayacak şey yok,
Kendimde içinde olmak üzere herkesten bebek haberi bekliyorum ilgiyle takip ediyorum :)