rahim filmi çektirenler

Ben de yazın rahim filmi çektirmiştim çok korkutmuşlardı beni çok ağrılı oluyor filan diye. Sadece bölgesel uyuşturucu bir iğne yapıldı, bayıltılmadım yani. En ufak bir acım, ağrım, sızım olmadı valla çok kolaydı. Çok az bi kanamam oldu sadece lekenme gibi. Korkan arkadaşlar varsa hiç korkmasınlar diye yazıyorum

Kızlar merhaba, sürekli çatlatma iğnesi forumundaydım ancak rahim filminden sonra öğrendim ki rahmimin ağız kısmı sola doğru hafif kayık böyle olupta normal yolla hamile kalan var mı? Tavsiyelerinize ihtiyacım var tüplerim açık lütfen yardım edin:(

merhabalar bende geçen sene çektrdim rahim filmi inanırmısınız hiç ama hiç acı duymadım bende çok tereddütte kalmştım hatta çekilirken hafif bi hava girer gibi bişey hissettim bittikten sonra kalkabilirsiniz dediler bu kadarmı dedim evet dediler ben bu başlangıç sanıyodum dedim eski yöntemler çok acıtıyodu bu bu kadar dedi dışarı çıktım eşim beni baygın bekliyomuş gayet normal çıkınca şaşırmıştı
Siz Nerede çektirdiniz acaba ?

Merhaba kizlar bende hsg cekildim biraz agrim oldu fakat tikanikliktan oldugunu dusunuyorum cok sukur acildi ve saolsun doktorumda cok motive etti beni.

Arkadaşlar rahim filmi cektirecem iki ay sonra korkuyorum.kimisi hic acimadi 5 dk sürdü diyor kimisi anestezi almiş napacagimi bilemiyorum yardimci olunnnnnnn :KK67:
Aralık ayında çektirdim ben hsg çektireceğin yer çok önemli gerçekten hiç anestezi almadım işlem 5 dk sürdü mart ayının ilk haftasında hamile kaldığımı öğrendik fatih fındıkzade de hekimoğlu görüntüleme merkezinde dr.abdullah cevahir hsg filmimi çekti hiç ağrı duymadım ve bittiğini bile anlamamıştım hastasına son derece ilgili davranıyor ve yaptığı işlemi detaylıca anlatıyor o yüzden herkese tavsiye ediyorum doktor beyi inşallah sende bir an önce anne olursun :)

Back
X