- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
öyle deme hiç belli olmazyok canm be sanmıyom ..her bekleyiş hüsran..kafama yerleşti bikere olmıycağa..bi belirti falan yok zaten..olmazz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle deme hiç belli olmazyok canm be sanmıyom ..her bekleyiş hüsran..kafama yerleşti bikere olmıycağa..bi belirti falan yok zaten..olmazz
belki yarına lekelenmen geçer, dur bakalımCanım yarn adetin 8. günü bitmesi lazım ama sitresten bitmiyo işin kötü tarafı yarın çekilmezsem üç ay sonraya sıra veriyorlar![]()
insallah diyelim.yarın mr sonucunu öğrenicem bakım sonuç ne çıkıcak.öyle deme hiç belli olmaz
bence iyi çıkacak :)insallah diyelim.yarın mr sonucunu öğrenicem bakım sonuç ne çıkıcak.
insallh canm insallh.eşimde içime doğuyo temiz çıkacak dio ama bakalımm :) şimdiden çok stres yaptım vede sonucu çok merak ediyorm.bence iyi çıkacak :)
ay yok stres yapmainsallh canm insallh.eşimde içime doğuyo temiz çıkacak dio ama bakalımm :) şimdiden çok stres yaptım vede sonucu çok merak ediyorm.
İnşallah dur bakalım yarın akşam yazarımbelki yarına lekelenmen geçer, dur bakalım
bilmem mi canm tabii ki öyle.insanın elnde olmuyo heleki benmm..ay yok stres yapma
stres en büyük düşmanımız biliyorsun
başka şeylerle kafanı dağıt bencebilmem mi canm tabii ki öyle.insanın elnde olmuyo heleki benmm..
Ben 2015 mayısta hsg cektirmistim 1 ay ara verdim tedaviye 1 ay Klomen kullandım açık tupun orda yumurta oluşmadi sonraki ay yani ağustosta igne tedavisi ile yumurta olusunca hamile kaldım. ..birçok kişi beni biliyor zaten bilmeyen arkadaslara umut olur die yazdım.2015 te hsg çektirip hamile kalan yok mu arkadaşlar?
meraba tatlım..aynen canm başka şeylerle uğraşmayı düşünüyorm bende yoksa böyle olmıycak..az önce dr dan geldim,,neyseki mr sonucum dedğin gibi temiz çıktı :)çok şükür.kötü sonuç alıcam die korkuyodum.bebek için pek bi problemin yok dedi.doğal hamile kalabilirsin die konuştu.rabbim en kısa zamanda verir insallh.işte ilaçları kullanmaya devam edicem..sonrasında hormon kontrolüne çağırdı.o da tahminimce 1 hafta sonra falan gidicem insallh.artık hayırlısı..başka şeylerle kafanı dağıt bence
çok sevindim sonuçlarının temiz çıkmasına gözün aydınmeraba tatlım..aynen canm başka şeylerle uğraşmayı düşünüyorm bende yoksa böyle olmıycak..az önce dr dan geldim,,neyseki mr sonucum dedğin gibi temiz çıktı :)çok şükür.kötü sonuç alıcam die korkuyodum.bebek için pek bi problemin yok dedi.doğal hamile kalabilirsin die konuştu.rabbim en kısa zamanda verir insallh.işte ilaçları kullanmaya devam edicem..sonrasında hormon kontrolüne çağırdı.o da tahminimce 1 hafta sonra falan gidicem insallh.artık hayırlısı..
amin canım sağolasınBen 2015 mayısta hsg cektirmistim 1 ay ara verdim tedaviye 1 ay Klomen kullandım açık tupun orda yumurta oluşmadi sonraki ay yani ağustosta igne tedavisi ile yumurta olusunca hamile kaldım. ..birçok kişi beni biliyor zaten bilmeyen arkadaslara umut olur die yazdım.
Rabbim hepinizin yardımcısı olsun tez zamanda hayırlısı ile evlatlarıniza kavuşmaniz dileğiyle. ..![]()
insallah canm allah tez vakitte hepimize göndersin insallahhçok sevindim sonuçlarının temiz çıkmasına gözün aydın
ilaçlarını da kullan kontrollerini ihmal etme
inşaallah rabbim en kısa zamanda gönderecek bebişini![]()
iyi yapmışsıninsallah canm allah tez vakitte hepimize göndersin insallahhsonumuzda hayırlısı..bugünde içim rahat bakalım..stresi gevşetmiş oldum bugün böylecee
![]()
öyle canm dr a bile söyledim yani.hocam çok takıyorum stres yapıyorum çalışmayı düşünüyorum falan die.çalış dedi o yani.stres yapacak bişide yok zaten dio.ne hastalar gidip geliyo.bu hormon yuzunden cerrahi işlm bile görenler oluyomuş.allah herkesin yardımcısı olsun ya ,,çok zorr.iyi yapmışsın
müzik dinlei kitap oku, film izle evle falan ilgilen dağıt kafanı
Aminnn canim Âllah razı olsun. .amin canım sağolasın
allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
iğne dediğin çatlatma iğnesi mi yoksa aşılamam mı?
ok anladım. bende haftaya hsg çektiricem. 1-2 ay beklicem yine gebelik oluşmazsa klomene başlayacak doktorumAminnn canim Âllah razı olsun. .
Yok çatlatma iğnesi de var ama yumurta oluşumu için Klomen değil de yumurta yapıcı igne kullandım 4 yumurtam oldu ama aşılama yaptırmadiim ilişki ile döllendi.
Hayırlısı olsun canım inşallah çok bekletmez bebisinok anladım. bende haftaya hsg çektiricem. 1-2 ay beklicem yine gebelik oluşmazsa klomene başlayacak doktorum
amin canım inşallahHayırlısı olsun canım inşallah çok bekletmez bebisin