rahim filmi çektirenler

2015 te hsg çektirip hamile kalan yok mu arkadaşlar?
Ben 2015 mayısta hsg cektirmistim 1 ay ara verdim tedaviye 1 ay Klomen kullandım açık tupun orda yumurta oluşmadi sonraki ay yani ağustosta igne tedavisi ile yumurta olusunca hamile kaldım. ..birçok kişi beni biliyor zaten bilmeyen arkadaslara umut olur die yazdım.
Rabbim hepinizin yardımcısı olsun tez zamanda hayırlısı ile evlatlarıniza kavuşmaniz dileğiyle. ..:KK200:

başka şeylerle kafanı dağıt bence
meraba tatlım..aynen canm başka şeylerle uğraşmayı düşünüyorm bende yoksa böyle olmıycak..az önce dr dan geldim,,neyseki mr sonucum dedğin gibi temiz çıktı :)çok şükür.kötü sonuç alıcam die korkuyodum.bebek için pek bi problemin yok dedi.doğal hamile kalabilirsin die konuştu.rabbim en kısa zamanda verir insallh.işte ilaçları kullanmaya devam edicem..sonrasında hormon kontrolüne çağırdı.o da tahminimce 1 hafta sonra falan gidicem insallh.artık hayırlısı..

meraba tatlım..aynen canm başka şeylerle uğraşmayı düşünüyorm bende yoksa böyle olmıycak..az önce dr dan geldim,,neyseki mr sonucum dedğin gibi temiz çıktı :)çok şükür.kötü sonuç alıcam die korkuyodum.bebek için pek bi problemin yok dedi.doğal hamile kalabilirsin die konuştu.rabbim en kısa zamanda verir insallh.işte ilaçları kullanmaya devam edicem..sonrasında hormon kontrolüne çağırdı.o da tahminimce 1 hafta sonra falan gidicem insallh.artık hayırlısı..
çok sevindim sonuçlarının temiz çıkmasına gözün aydın
ilaçlarını da kullan kontrollerini ihmal etme
inşaallah rabbim en kısa zamanda gönderecek bebişini:KK50:

Ben 2015 mayısta hsg cektirmistim 1 ay ara verdim tedaviye 1 ay Klomen kullandım açık tupun orda yumurta oluşmadi sonraki ay yani ağustosta igne tedavisi ile yumurta olusunca hamile kaldım. ..birçok kişi beni biliyor zaten bilmeyen arkadaslara umut olur die yazdım.
Rabbim hepinizin yardımcısı olsun tez zamanda hayırlısı ile evlatlarıniza kavuşmaniz dileğiyle. ..:KK200:
amin canım sağolasın
allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
iğne dediğin çatlatma iğnesi mi yoksa aşılamam mı?

çok sevindim sonuçlarının temiz çıkmasına gözün aydın
ilaçlarını da kullan kontrollerini ihmal etme
inşaallah rabbim en kısa zamanda gönderecek bebişini:KK50:
insallah canm allah tez vakitte hepimize göndersin insallahh :-) sonumuzda hayırlısı..bugünde içim rahat bakalım..stresi gevşetmiş oldum bugün böylecee :KK48::KK54:

iyi yapmışsın
müzik dinlei kitap oku, film izle evle falan ilgilen dağıt kafanı
öyle canm dr a bile söyledim yani.hocam çok takıyorum stres yapıyorum çalışmayı düşünüyorum falan die.çalış dedi o yani.stres yapacak bişide yok zaten dio.ne hastalar gidip geliyo.bu hormon yuzunden cerrahi işlm bile görenler oluyomuş.allah herkesin yardımcısı olsun ya ,,çok zorr.

amin canım sağolasın
allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
iğne dediğin çatlatma iğnesi mi yoksa aşılamam mı?
Aminnn canim Âllah razı olsun. .
Yok çatlatma iğnesi de var ama yumurta oluşumu için Klomen değil de yumurta yapıcı igne kullandım 4 yumurtam oldu ama aşılama yaptırmadiim ilişki ile döllendi.

Aminnn canim Âllah razı olsun. .
Yok çatlatma iğnesi de var ama yumurta oluşumu için Klomen değil de yumurta yapıcı igne kullandım 4 yumurtam oldu ama aşılama yaptırmadiim ilişki ile döllendi.
ok anladım. bende haftaya hsg çektiricem. 1-2 ay beklicem yine gebelik oluşmazsa klomene başlayacak doktorum

Back
X