rahim filmi çektirenler

Ben 21 kasimda cektirdim. Benimle ayni gun 7 kisi daha cekitirdi. Benim icin siradan regl agrisindan birazcik daha fazlaydi, fakat aramizdan 3 kisi bildiginiz bayildi. Islem sonrasi agri kesici icin ben ve bir baska kisi hic agrimiz yok igne yapilmasini istemiyoruz derken (gerci dinletemedik) digerleri ignenin acisina tahammul edemedikleri icin aci icinde kivrandilar. Ben de rahat rahat direksiyona gecip 50 km yol yaptim hic sikintisiz.
Isin ozu; islemin uzerinizdeki etkisi tamamen aci esiginiz ve beyninizin aciyi algilama sekliyle ilgili.
Simdiden gecmis olsun,guzel haberlerinize vesile olsun insallah.

Ben 21 kasimda cektirdim. Benimle ayni gun 7 kisi daha cekitirdi. Benim icin siradan regl agrisindan birazcik daha fazlaydi, fakat aramizdan 3 kisi bildiginiz bayildi. Islem sonrasi agri kesici icin ben ve bir baska kisi hic agrimiz yok igne yapilmasini istemiyoruz derken (gerci dinletemedik) digerleri ignenin acisina tahammul edemedikleri icin aci icinde kivrandilar. Ben de rahat rahat direksiyona gecip 50 km yol yaptim hic sikintisiz.
Isin ozu; islemin uzerinizdeki etkisi tamamen aci esiginiz ve beyninizin aciyi algilama sekliyle ilgili.
Simdiden gecmis olsun,guzel haberlerinize vesile olsun insallah.
Peki hemen hamile kaldinmi cnm

Peki hemen hamile kaldinmi cnm

Isin o kismi hayatimi kabusa ceviren durum. Islem sirasinda zaten hamileymisim. Simdi bebegim radyasyon ve oncesinde kullandigim igne+antibiyotik+fitiller yuzunden dusuk ve engelli olma tehlikesiyle karsi karsiya. Ogrendigim gunden beri de yeryuzunde cehennemi yasiyoruz esimle birlikte. Allah yardimcimiz olsun.

Az once bir baska topice yazdim kisaca,buraya da yazayim tun sorulara cevap olur.
Once evde test yapmaya basladim. Sonra dr'a gidip kan testi verdim. Testlerin hepsi negatifti. Sonra bi sikintimiz varsa bosu bosuna beklemeyelim dedik ve hem ben hem esim ayni anda tetkiklerden gecmeye basladik. Her tetkik ve taramadan once varsa bebegim zarar gormesin-icim rahat etsin diye gebelik testi ve usg taramasi yaptirdim. Sonuc hep gebelik yok iciniz rahat olsun seklindeydi. 13 kasimda baslattigim tetkik safhasi 21 kasimda rahim rontgeni ile devam etti. Rontgen sonrasi 12 araliga kadar 4 kez daha test ve usg yaptirdim. 12 aralikta 5 haftalik hamile oldigumu ogrendim. Dunyam karardi, esime baba olacagini hastanede hickiriklarla soyleyebildim. Onca radyasyon,antibiyotik,fitil,igne... Hepsi bebegim benimleyken,icimdeyken uygulanmisti bana. Ne sevincimizi yasayabildik,ne hayal kurabildik,ne hayallerimizdeki gibi bir duyurma yasayabildik.Tam 31 gundur sadece wc ihtiyaci icin yataktan kalkiyorum. Doktor kontrollerime ozel ambulansla sedye ile gidip geliyorum. Yasadiklarimizdansebep olusan riskimiz minik minikazaliyor ama bebegim,canimin ta kendisi beni terk edecek veya sirf fatk edilemedigi icin bir engeli olacak diye aklim cikiyor. Hayal kuramiyorum,mutluluk dolu hicbir sey dusunemiyorum,31 gundur dunyadonmuyor benim ve esimicin.Allahimdan tek dilegim bebegiminsaglikli olmasi,saglikli kalmasi,saglikliyasamasi...

Samsun'da yasiyorum,guzel dualarin icin tesekkur ederim.

Allah yardimci olsun dava açsa din Dr cnm ne kadardır bebek istiyodun ki böyle bişey nasıl olur ya rabbim bebeğini seni korusun cnm ara ara bana da yaz cnm sevinirim mutlu şeyler duyarım senden hep dua edicem sana

Hep dua et ya sabır çek olsun bundan vardır bi Hayır rabbim sevdiği kullarına sinarmis buna sukret sakin asilik yapma

Cok cok cokk tesekkur ederim,Allah razi olsun,dualarin kabul olsun insallah.Hangisine acayim davayi canim tek dr degil ki. Hem tum sonuclar elimde onca kan tahlilinin sonucu hep ayni. Cok guzel saklanmis bebegim demekten baska bir sey diyemiyorum.
Hep derler ya kizlarin kaderi annelerindendir diye annem de bana hamileligini asagi yukari ayni sekilde tam 3,5 aylik hamileyken ogrenebilmis. Cok sukur benim herhangi bir saglik problemim yok. Dilerim Rabbim beni de mucizesiyle odullendirir. Ilgin icin tekrar tesekkur ederim,Rabbim muradina kavustursun seni.

Amin seni çok iyi anlıyorum evlat mükemmel bişey rabbim sana sağlıkla tattirir inşallah bizde 3 yıldır istiyoruz olmadı nasip değil heralde bende 22 aralıkta çektirdim bakalım inşallah olur bebeğimiz

Temmuzda karar verdik ailemiz genislesin artik Allahin izniyle diye. Yasimiz 32 oldugu icin bir yil deneyelim olmazsa arastiririz demedik esimle. Ekimde yine adet olunca arastiralim vakit kaybetmeyelim dedim. Ah bu plan program tutkum... Sanki hep benim yuzumden oldu,vicdanim eziyor ruhumu resmen bu yuzden. Asilikten Allahima siginirim,cok korkarim, dilerim en buyuk imtihanimiz bu olur ve atlatiriz.

Amin seni çok iyi anlıyorum evlat mükemmel bişey rabbim sana sağlıkla tattirir inşallah bizde 3 yıldır istiyoruz olmadı nasip değil heralde bende 22 aralıkta çektirdim bakalım inşallah olur bebeğimiz

Amiinn insallah gonlune gore verir Rabbim. Saglikli,hayirli bir evlat nasip etsin sana. Sen de durumdan haberdar beni lutfen,dualarimizda bulusalim insallah, Allah yardimcin olsun

Henuz cok gencsiniz canim,onunuzde coookk uzun zaman var Allahin izniyle,
. Sakin umutsuzluga dusmeyin. muhakkak ki Rabbim en hayirli zamani biliyordur.

Konuyu açan bendim ama baya uzak kaldım . Kusura bakmayin bue bebek mevzu cok derin anatalyada olan varmi acaba

Back
X