• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahim filmi çektirenler

kişiden kişiye hatta belki doktordan doktora bile degişiyor cnm acıya dayanıklı bir yapım olmasına ragmen benim hsg çekimim çok zor geçti umarım sorunsuz atlatırsın cnm
Tuplerinde tıkanıklık olanların ada olsa açıyorum dedi benim Dr ada olsa yapisiklik varsa ağrı yapar ama zorlamak bişeyi yoktu benim

jinekolojik muayeneden bile her seferinde korkan biri olarak, rahim filmi istenince epeyce ürkmüştüm. zor olduğuna dair yazılanları da okuyunca yusuf yusuf tırsarak gittim amma velakin gerçekten korkacak hiçbir şey yok. eskiden acı veren bir işlemmiş evet ama şimdi cihazların yenilenmesiyle muayeneden hiçbir farkı yok. ilaç verirlerken adet sancısının birebir aynısını hissediyorsunuz ama o ağrı da 5 ila 10 dakika arası sürüyor. Belki de yaptırdığınız yere göre değişiyordur bu durum, onu bilemem. Ben İstanbul/Şişli'deki Echomar'da çektirdim. Sıkıntı yaşamadım. Bu arada fiyatını merak edenler için ben 400 lira ödedim.

Arkadaşlar rahim filmi cektirecem iki ay sonra korkuyorum.kimisi hic acimadi 5 dk sürdü diyor kimisi anestezi almiş napacagimi bilemiyorum yardimci olunnnnnnn :KK67:
Bende bir hafta once oldum anestesiye gerek duymadim cok acimiyor kasma kendini yeter

meraba arkadaslar.2. olarakdan dr mu değiştirmiştim ve rahim filmi istedi yya..benide korku sardı:( rahim filmi çok can yakıyomus sanırım.rahim filmi olanlar bilgi verebilirmi kii :-((

Back
X