- 14 Kasım 2014
- 369
- 63
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet sen söylmedin nerden oldugunuMutlaka cnm haklısın allah yardimci olsun sen antalyalimisin
kişiden kişiye hatta belki doktordan doktora bile degişiyor cnm acıya dayanıklı bir yapım olmasına ragmen benim hsg çekimim çok zor geçti umarım sorunsuz atlatırsın cnmOyle bi anlatiyokar ki yok bayıldim yok agladım korktum acikcasi
Bursa ama tatiller geliyoruz Antalya tarafina bu senede Alanya'ya gidicem kismetseEvet sen söylmedin nerden oldugunu
Tuplerinde tıkanıklık olanların ada olsa açıyorum dedi benim Dr ada olsa yapisiklik varsa ağrı yapar ama zorlamak bişeyi yoktu benimkişiden kişiye hatta belki doktordan doktora bile degişiyor cnm acıya dayanıklı bir yapım olmasına ragmen benim hsg çekimim çok zor geçti umarım sorunsuz atlatırsın cnm
Yok cnm watsa p var sadeceFacen varmi seni merak ettim gercekten
Göremiycez yani instg da yokmuYok cnm watsa p var sadece
Bende bir hafta once oldum anestesiye gerek duymadim cok acimiyor kasma kendini yeterArkadaşlar rahim filmi cektirecem iki ay sonra korkuyorum.kimisi hic acimadi 5 dk sürdü diyor kimisi anestezi almiş napacagimi bilemiyorum yardimci olunnnnnnn![]()
sağol canm insllah kolay atlatırım bunu ya..o masaya yattımmı zaten basıyo bütün beni stres sıkıntı.peki sonucu hemen alabiliyomusun tatlımHıc korkma hıc agrısı falan olmuyo
Canım yok ya hıc korkma bende yaptırdım 4 ay once hemen anında soyleyın verıyolarsağol canm insllah kolay atlatırım bunu ya..o masaya yattımmı zaten basıyo bütün beni stres sıkıntı.peki sonucu hemen alabiliyomusun tatlım