Rahim filmi çektirenler

ARNDLR

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Mart 2015
63
15
88
Kizlar merhaba 9 aydir hamile kalamiyorum bugün izmir cinarli hastanesine gittim rahim filmi istedi yalniz fiyat soylemedi izmirde rahim filmi cektiren varmi nerede ve fiyatini soylermisiniz.cok teşekkür ederim şimdiden

Bende rezerv azliğindan hamile kalamiyorum ve alsancakta gittigim ozel doktorum hsg istedi 1000 tl dedi ancak araştirmalarima gore butun uygulamalar yapildiktan sonra hsg cektirmekte yarar var ozel hemen yonlendirebiliyor isin icinde para oldugu icin varsa cektiren hangi evrede cektirdi paylaşabilirmi lütfen

Ben 3 yil once hamile kalmistim fakat kurtaj oldum 9 aydir deniyoruz olmuyor smear testleri temiz hormonlar normal ama yok hamile kalamiyorum en son ksk devlet has. Kivanc biliciye gittim sag tarafta buyuk bir kist var dedi dun cinarliya asli hanima gittim baya ilgilendi yumurtaliklarin tertemiz dedi kan testi istedi dun verdim 2. Yi 29 unda 3. De adetin 2. Veya 3. Gunu verecegim bakalım kan sonuçlarım nasıl çıkacak

Daha once hiç fsh ve antimüller baktırmadin mi degerler cok önemli işte adetin 2. Ve 3. Gunu bakilanlar tahlillerinde temiz cikarsa ozaman hsg cektirirsin tüplerinde bir sorun vardir belki ama kan almadan cektirme derim

Daha önce hic baktirmamistim eger onlar temiz cikarsa hsg cekelim dedi doktor

Insallah iyi cikar sonuclarin 700 tlden basliyor anesteziyle cektirmek arastir nersei uygunsa orada cektir cunku bu surecte harcanilan paranin hesabi yok Allah herkese bir an once dilledigini versin insallah

izmir ne kadar pahalıymış öyle...
istanbulda 350 tl hem de son sistem acısız ağrısız anestezi yapmadan

ben çektirmedim canım
10 aydır korunmuyorum doktora gittim tahlillerim yapıldı prolaktin hormonum yüksek çıktı, gebeliğe engelmiş,doktor ilaç verdi kullan hamile kalırsın dedi
rahim filmine gerek var mı dedim şu anda gerek yok dedi, ama ben önceden araştırma yapmıştım ne olur ne olmaz diye
3 ay kadar beklicem yine olmazsa ben de çektiricem

Bende 6 aydir ugraşıyorum ama olmuyor bendede fsh 10.36 erken menepoz var Allaha dua etmekten baska yaptigim bir sey yok

Tüp bebek bile zor dedi cok üzdüm kendimi ama Allahin mucizesini beklemekten başka yapcak bir şeyim yok tabi her yolu deneyecegim gerisi duaya kaliyor

arkadaşlar geçmiş olsun ben 2 hafta önce rahim filmi çektirdim yeni sistemmiş filmi rapor halinde ve cd de verdiler 500 tl ödedim geçen yıl 300 tl ye çektirmiştim istanbulda tüp bebek yaptırdık olmadı filmde orda dosyada kaldı şimdi tekrar çektirmek zorunda kaldık allah hepimizin yardımcısı olsun

Tüp bebek bile zor dedi cok üzdüm kendimi ama Allahin mucizesini beklemekten başka yapcak bir şeyim yok tabi her yolu deneyecegim gerisi duaya kaliyor
canım merak ettim sadece fsh den dolayımı zor dediler tamam 10.36 biraz yüksek ama olmayacak kadar değil bence başka bir doktora görün umutsuzluğa kapılı inşallah kısa zamanda bebeğine kavuşursun

Canim 500 tl ye istanbuldami cektirdin yoksa izmirdemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…