izmir ne kadar pahalıymış öyle...
istanbulda 350 tl hem de son sistem acısız ağrısız anestezi yapmadan
hayır özel hastane değilÖzel hastenelerdemi bu fiyata
bana mı soruyorsun?Sen neden çektirdin
Ever rose rosebana mı soruyorsun?
ben çektirmedim canımEver rose rose
tedavisi var mı doktor ne dediBende 6 aydir ugraşıyorum ama olmuyor bendede fsh 10.36 erken menepoz var Allaha dua etmekten baska yaptigim bir sey yok
arkadaşlar geçmiş olsun ben 2 hafta önce rahim filmi çektirdim yeni sistemmiş filmi rapor halinde ve cd de verdiler 500 tl ödedim geçen yıl 300 tl ye çektirmiştim istanbulda tüp bebek yaptırdık olmadı filmde orda dosyada kaldı şimdi tekrar çektirmek zorunda kaldık allah hepimizin yardımcısı olsunBende rezerv azliğindan hamile kalamiyorum ve alsancakta gittigim ozel doktorum hsg istedi 1000 tl dedi ancak araştirmalarima gore butun uygulamalar yapildiktan sonra hsg cektirmekte yarar var ozel hemen yonlendirebiliyor isin icinde para oldugu icin varsa cektiren hangi evrede cektirdi paylaşabilirmi lütfen
canım merak ettim sadece fsh den dolayımı zor dediler tamam 10.36 biraz yüksek ama olmayacak kadar değil bence başka bir doktora görün umutsuzluğa kapılı inşallah kısa zamanda bebeğine kavuşursunTüp bebek bile zor dedi cok üzdüm kendimi ama Allahin mucizesini beklemekten başka yapcak bir şeyim yok tabi her yolu deneyecegim gerisi duaya kaliyor
Canim 500 tl ye istanbuldami cektirdin yoksa izmirdemiarkadaşlar geçmiş olsun ben 2 hafta önce rahim filmi çektirdim yeni sistemmiş filmi rapor halinde ve cd de verdiler 500 tl ödedim geçen yıl 300 tl ye çektirmiştim istanbulda tüp bebek yaptırdık olmadı filmde orda dosyada kaldı şimdi tekrar çektirmek zorunda kaldık allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?