Rahim filmi çektirenler

canım merak ettim sadece fsh den dolayımı zor dediler tamam 10.36 biraz yüksek ama olmayacak kadar değil bence başka bir doktora görün umutsuzluğa kapılı inşallah kısa zamanda bebeğine kavuşursun
Hem fsh hem amh Simdi yeni bir doktora başladim ancak özel olunca sanki her şeyi para görüyorlar 2 ay daha deneyelim dedi o da infolic combi verdi bekliyorum ama bu süfeçte canımi sıkıyor ya zaman kaybediyorsam diye sanırım akıl saglıgımdanda olacağım

malesef doktor eline düştünmü seni para makinesi olarak görüyorlar nasılolsa bu aşamaya mecbursun anlayışıyla gidiyorlar ama yapacak bişey yok bebişlerimize kavuşana kadar yola devam ama derimki zamanını da paranıda boşa harcama iyi bir prof araştır tedavini öğle gör yoksa hem zaman hep madi kaybı yaşarsın bozulan psikolojimizde ayrı bir dert zaten allah yardımcın olsun

Hastalanmayı bekliyorum bu ayda böyle geçti zaten başlayacağım tedaviye direk cok tesekkur edrim gerçekten cok zor

Kizlar merhaba 9 aydir hamile kalamiyorum bugün izmir cinarli hastanesine gittim rahim filmi istedi yalniz fiyat soylemedi izmirde rahim filmi cektiren varmi nerede ve fiyatini soylermisiniz.cok teşekkür ederim şimdiden
Merhaba, orada fakülte yok mu, ben adana da fakültede gittim hemde prf bakıyor, ilk baştan her ne gerekliyse yapılıyor ücrette ödemiyorsun, böyle imkan varken neden ticarethaneye dönüşen özel hastaneye gideceksiniz ki

Merhaba arkadaşlar, ilk önce özel hastaneye gittim bende miyom vardı araştırmadan etmeden vaaay hemen ameliyat olman lazım, öyledir böyledir herneyse özel hastanelere güvenmediğim için devlet hastanesine gideyim dedim, para da önemli ama parasında değilim ama gerekli olmasa bile hemen para için ameliyat şu bu bir sürü şey çıkarıorlar, Adana da fakülteye gittim, çocuk olmayanların ayrı bir bölümü var, prof baktı ve araştırmadan ameliyat demedi, gebelikte olmadığı için aynı zamanda hemen hormon testi yapıldı, eşimin sperm testi hormonlarım iyi çıktı ama rahim filmine de bakalım dedi,rahim filmide çektirdik şükür iyi, yani devlet hastanesinde para kazanayım kaygısı olmadığı için daha güveniilir oluyor, tabi iyi bir dr bulmak lazım orada da ,demek istediğim her şeyi ücretsiz ve güvenli yapmak varken neden özele gidiyorsunuz, ne yazık ki özel hastaneler ticarethane olmuş şhsen ben güvenmiyorum.

Merhaba kizlar bugun sonuclari aldim ft4:0,88 tsh:6,14 prolaktin:31,91 doktor yoktu soramadim ama prolaktin yüksek (

Merhaba arkadaslar. Ben Bursa da yasiyorum. Doktorum rahim filmi istedi. Burdan ve internetten okuduklarimla öyle korktumki. Ama korkularim boşa çıktı çok şükür . Gaz sancısı gibiydi o kadar. Ben Ren Tıp hastanesinde çektirdim. Dr. Zeynep nigar varlıbaş çok anlayışlı ve yaklaşımı çok iyiydi. Yardımcı olan bi bayan vardı. Çok şanslıymışsın Nigar hanıma denk geldin dedi. Nigar hanımda burtom da ağrılı çektiklerini söyledi. 400 tl. Ücretle çektirdim ama hiç sıkıntı yaşamadım.

Bende istanbul Echomar da 450 ye çektirmiştim mayıs ayında ve haziranda da hamile kaldım

Merhaba 1 yıldır evliyim henüz çocuk düşünmediğimiz için evliliğimizin 6. ayına kadar korunuyorduk sonra adet gecikmem oldu gebelik olmadığını bildiğim için doktora gittim ve pko teşhisi kondu sonra korunmadık ama hamilelik olmadı geçen ay bunun için tedavi olmak istedim doktor adetin 21. günü ve 3. günü kan tahlili yaptırdı gelelim rahim filmine adet bitiminden 4. günü çektirdim.Özel hastane 550 tl istediği için tepecik kadın doğumda çekinmek için infertilite bölümünden randevu aldım idrar testi yapıldıktan sonra röntgene indim ve beklemeye başladım.Sıramın gelmesini beklerken zaten içimde korku vardı bir de her içeri gelenin acıdan resmen çığlık seslerini duyunca korkum daha da arttı.Ve sıra bana gelmişti ve içeri girdim ve felaket acı hissettim ve benden de bi çığlık çıktı eşim dışarıda bekliyordu sesimi duyunca içeri girmeye çalışmış hatta =) çok şükür bu acıya değecek sonuç çıktı tüplerde sorun yokmuş neyse çok uzattım bence maddi durumunuz varsa kesinlikle özel bir hastaneye gidip anestezili yaptırın rahim filminizi yoksa feci acı oluyor.

550 tl çok para ya
anestezisiz, ağrısız acısız son sistem 350 tl ye çekiyorlar

evet bende çok pahalı olduğu için bu şekilde yaptırdım malesef burda tek özel hastane var ve fiyatıda bu şu aralar benim için 350 de çok eşime yüklenmek istemedim ama imkanı olanlara bende özeli kesinlikle tavsiye ederim

Gecmis olsun atlatmışsın en azınddan.Bende adet oldum bitmesini bekliyorum cektircem ama dayanamam sanirim özele gidecegim her adim attigimiz yer para zaten psikolojimiz sıfır birde buna üzülüyoruz bu ayda başaramadık biz bitkisel kürlere başladım bugün bir dahaki aya nasip bakalım

Gecmis olsun. Eski makina ile cektirmissiniz. Ben 2 kez Rahim filmi cetkirdim. Ilki Ankara Ozel Baskent hastanesindeydi. Aynen sizing film gibi cekildi. inanilmaz aci hissettim. kursun atar gibi rahime birsey firlattilar. oradaki yabanci doctor bana aci olursa gece acile gidin demisti. ikincisini findikzade de cektirdim. emar makinasi ile. hatta doktora ilk tecrubemi anlattim. o da bana biz o makinalari 50 sene once kullaniyorduk dedi.

Bana ankarada hastane seçiminde yardım edermisiniz 2 denememde arkadaşlar

Antalya başkent Hastanesi anestesiz 250tl
Bende hamile kalmaya calisiyorum pko var bende doktorum çatlama hapları etkisi z kalınca hsg istedi burdan okudum gözüm korktu gaziosmanpasa hastanesinde serap hanim çekti normal doktorum Türkiye hastanesinde hiç agrimadi

koskoca ızmır de agrısız hsg ceken yer yok.. insan sınırlenıyor... ıstanbul da o merkezı cok duydum c kollu bı makınaymıs galıba.

şimdi çınarlı hastanesiyle görüştüm kızlar 500 tl ye çekiyorlarmış rahim filmini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…