- 2 Mayıs 2015
- 156
- 35
- 18
canım ben hataydayımCanim 500 tl ye istanbuldami cektirdin yoksa izmirdemi
Hem fsh hem amh Simdi yeni bir doktora başladim ancak özel olunca sanki her şeyi para görüyorlar 2 ay daha deneyelim dedi o da infolic combi verdi bekliyorum ama bu süfeçte canımi sıkıyor ya zaman kaybediyorsam diye sanırım akıl saglıgımdanda olacağımcanım merak ettim sadece fsh den dolayımı zor dediler tamam 10.36 biraz yüksek ama olmayacak kadar değil bence başka bir doktora görün umutsuzluğa kapılı inşallah kısa zamanda bebeğine kavuşursun
Hastalanmayı bekliyorum bu ayda böyle geçti zaten başlayacağım tedaviye direk cok tesekkur edrim gerçekten cok zormalesef doktor eline düştünmü seni para makinesi olarak görüyorlar nasılolsa bu aşamaya mecbursun anlayışıyla gidiyorlar ama yapacak bişey yok bebişlerimize kavuşana kadar yola devam ama derimki zamanını da paranıda boşa harcama iyi bir prof araştır tedavini öğle gör yoksa hem zaman hep madi kaybı yaşarsın bozulan psikolojimizde ayrı bir dert zaten allah yardımcın olsun
canım allah yardımcın olsunHastalanmayı bekliyorum bu ayda böyle geçti zaten başlayacağım tedaviye direk cok tesekkur edrim gerçekten cok zor
Merhaba, orada fakülte yok mu, ben adana da fakültede gittim hemde prf bakıyor, ilk baştan her ne gerekliyse yapılıyor ücrette ödemiyorsun, böyle imkan varken neden ticarethaneye dönüşen özel hastaneye gideceksiniz kiKizlar merhaba 9 aydir hamile kalamiyorum bugün izmir cinarli hastanesine gittim rahim filmi istedi yalniz fiyat soylemedi izmirde rahim filmi cektiren varmi nerede ve fiyatini soylermisiniz.cok teşekkür ederim şimdiden
Evet ben Istanbulda findikzadede cektirmistim Yanlis hatirlamiyorsam 450 liraydi.izmir ne kadar pahalıymış öyle...
istanbulda 350 tl hem de son sistem acısız ağrısız anestezi yapmadan
550 tl çok para yaMerhaba 1 yıldır evliyim henüz çocuk düşünmediğimiz için evliliğimizin 6. ayına kadar korunuyorduk sonra adet gecikmem oldu gebelik olmadığını bildiğim için doktora gittim ve pko teşhisi kondu sonra korunmadık ama hamilelik olmadı geçen ay bunun için tedavi olmak istedim doktor adetin 21. günü ve 3. günü kan tahlili yaptırdı gelelim rahim filmine adet bitiminden 4. günü çektirdim.Özel hastane 550 tl istediği için tepecik kadın doğumda çekinmek için infertilite bölümünden randevu aldım idrar testi yapıldıktan sonra röntgene indim ve beklemeye başladım.Sıramın gelmesini beklerken zaten içimde korku vardı bir de her içeri gelenin acıdan resmen çığlık seslerini duyunca korkum daha da arttı.Ve sıra bana gelmişti ve içeri girdim ve felaket acı hissettim ve benden de bi çığlık çıktı eşim dışarıda bekliyordu sesimi duyunca içeri girmeye çalışmış hatta =) çok şükür bu acıya değecek sonuç çıktı tüplerde sorun yokmuş neyse çok uzattım bence maddi durumunuz varsa kesinlikle özel bir hastaneye gidip anestezili yaptırın rahim filminizi yoksa feci acı oluyor.
Gecmis olsun atlatmışsın en azınddan.Bende adet oldum bitmesini bekliyorum cektircem ama dayanamam sanirim özele gidecegim her adim attigimiz yer para zaten psikolojimiz sıfır birde buna üzülüyoruz bu ayda başaramadık biz bitkisel kürlere başladım bugün bir dahaki aya nasip bakalımevet bende çok pahalı olduğu için bu şekilde yaptırdım malesef burda tek özel hastane var ve fiyatıda bu şu aralar benim için 350 de çok eşime yüklenmek istemedim ama imkanı olanlara bende özeli kesinlikle tavsiye ederim
Gecmis olsun. Eski makina ile cektirmissiniz. Ben 2 kez Rahim filmi cetkirdim. Ilki Ankara Ozel Baskent hastanesindeydi. Aynen sizing film gibi cekildi. inanilmaz aci hissettim. kursun atar gibi rahime birsey firlattilar. oradaki yabanci doctor bana aci olursa gece acile gidin demisti. ikincisini findikzade de cektirdim. emar makinasi ile. hatta doktora ilk tecrubemi anlattim. o da bana biz o makinalari 50 sene once kullaniyorduk dedi.Merhaba 1 yıldır evliyim henüz çocuk düşünmediğimiz için evliliğimizin 6. ayına kadar korunuyorduk sonra adet gecikmem oldu gebelik olmadığını bildiğim için doktora gittim ve pko teşhisi kondu sonra korunmadık ama hamilelik olmadı geçen ay bunun için tedavi olmak istedim doktor adetin 21. günü ve 3. günü kan tahlili yaptırdı gelelim rahim filmine adet bitiminden 4. günü çektirdim.Özel hastane 550 tl istediği için tepecik kadın doğumda çekinmek için infertilite bölümünden randevu aldım idrar testi yapıldıktan sonra röntgene indim ve beklemeye başladım.Sıramın gelmesini beklerken zaten içimde korku vardı bir de her içeri gelenin acıdan resmen çığlık seslerini duyunca korkum daha da arttı.Ve sıra bana gelmişti ve içeri girdim ve felaket acı hissettim ve benden de bi çığlık çıktı eşim dışarıda bekliyordu sesimi duyunca içeri girmeye çalışmış hatta =) çok şükür bu acıya değecek sonuç çıktı tüplerde sorun yokmuş neyse çok uzattım bence maddi durumunuz varsa kesinlikle özel bir hastaneye gidip anestezili yaptırın rahim filminizi yoksa feci acı oluyor.
Bende hamile kalmaya calisiyorum pko var bende doktorum çatlama hapları etkisi z kalınca hsg istedi burdan okudum gözüm korktu gaziosmanpasa hastanesinde serap hanim çekti normal doktorum Türkiye hastanesinde hiç agrimadiAntalya başkent Hastanesi anestesiz 250tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?