Rahim filmi çektirenler

Bende oyle dusunuyorum cekindim az once simdi dinleniyorum gercekten hic korkulacak birsey yokmus ins birde guzel cikarsa sonuc hemen calismalara baslayacam yine
Birde benim adete 8 gun kala yapildi filmim gebelik yok zaten istersen yaptirabilirsin dediler yaptirdik ins sikinti olmaz bu konuda
Niye oye yapıldı ki normalde adet bitiminden 3 5 gün içinde yapılmasi gerek

Niye oye yapıldı ki normalde adet bitiminden 3 5 gün içinde yapılmasi gerek
Ya doktorum bakti muayene etti hamilelik yok nede olsa yapilabilir dedi yaptik sonuc allahtan iyi cikti sag tup cok iyi solda biraz yavas gecis olmus ama sorun yok dedi

Ben içimde kalmasın diye yazıyorum buraya rahim filmi cektirecek olan arkadaşlar hicccc korkmayın gayet rahat bir işlemmiş ben burdan yazılanları okuyarak gittim nasıl korkuyorum anlatamam ayetel kursiyi kaç kez odum bilmiyorum.Ama gercekten basit bir işlem alet takıldı ilaç verildi beş dk duruyor.Bele ilacın verilmesi 30 sn biraz baskı ve belinde ağrı okadar ertelemeyin ve bir an önce yaptırın derim ondan sonra tedavilere yonelin olurmu boşa gitmesin .Cektirirsem yazicam demiştim ve yazdım.250 tl anestezisiz çekildim gerek de yok zaten rabbim isteyen herkesi kavustursun bebeğine.10 ilişkiye girme dedi doktor hatta bu ay gebe kalma dedi bakalım dinlicez napalim

Tüplerinde açık çıktı bu arada.Sadece sol tüpte ilk ilaç verirken gitmedi sonradan ilaç verirken gitti temiz dedi doktorun.Sonra alttan muayene yaptı rahim temiz miyim kist yok yumurtalar birazcık az dedi.Bence iki ay tedavi alma kendi haline bırak dedi ama ben illa istiyorum tedavi dersen onumuz ay gel dedi yaşım 35 bu arada benim ve stresten olmadığına kanaat getirdim.Esimin annesi sürekli soruyo sağolsun dort ayda bir yokmu daha diye sanki olsa içimde saklı cam o bile strese yeter yani

Bursa'dan arkadaslar
Yakınlarda rahim filmi çektirdiniz mi
Uludağ tıp kadın hastalıklarına çıktım rahim filmi istediler ama orda çektirmekten endişe ediyorum
Nerde çektirenilirim kadın Doğum dr mu yoksa radyolog mu çekiyor
Tesekkur şimdiden

Back
X