Gebeliğe Hazırlık Rahim filmi çektirip hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Beyzanur53

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2018
136
45
48
27
Merhaba arkadaşlar 3 yıllık evliyim Dr. Tavsiyesiyle rahim filmi çekildim geçen ay dün test yaptım ikinci çizgi göründü ve kayboldu ilk defa böyle bişey oluyor 3 senedir gebe kalmaya çalışıyorum yaptığım testlerde hep bir çizgi gördüm dün ikinci görünce heyecanlandim. Rahim filmi çektirip o ay hamile kalan varmı 😔😓

Merhaba tecrübelerinizi paylasirmisiniz rahim filmi nerde kaça cektirdiiniz bende cekturcem ama anestezi istemiyorum çok ağrım olurmu
Bana sormamışsınız ama bende cevaplamak istedim ben Kütahyada özel hastanede anestezili çekildim 800 tlye bence anestezili çektirin çünkü acılı bi işlemmiş uzun sürmese de. Filmden önce 5-6 saat açlıkla gelin dediler 1 saatte uyandım uyanınca biraz ağrım vardı biraz dinlenip çıktım hastanden 2-3 gün hafif kanamam oldu 2 ay oldu çekileli bende hamile kalamadım ama bana T şeklinde rahim teşhisi kondu klomen kullanıyorum

Merhaba tecrübelerinizi paylasirmisiniz rahim filmi nerde kaça cektirdiiniz bende cekturcem ama anestezi istemiyorum çok ağrım olurmu
Merhaba ben Zeynep kamilde çekildim ücret odemedimm. Anestesisiz çekildim ağrım oldu evet ama 1 gün sonra geçti o esnada baya sancı gibi karnıma ağrilar girdi ama dayanilmicak gibi degil korkulcak bişey yok yani için rahat olsun 👍🤗

Bende geçen ay cekildim maalesef gebe değilim
Hayırlısı kardeşim valla ben 3 senedir bekliyorum Allah gönlümüze göre versin inşallah. Bende pek ümitli değilim ama göğüs uclarim çok fena bide dün ki testte ikinci çizgi görünüp yok oldu ara ara kasıklarıma batma oluyor bakalım adetime daha 10 gün var

Merhaba ben Zeynep kamilde çekildim ücret odemedimm. Anestesisiz çekildim ağrım oldu evet ama 1 gün sonra geçti o esnada baya sancı gibi karnıma ağrilar girdi ama dayanilmicak gibi degil korkulcak bişey yok yani için rahat olsun 👍🤗
Adetin kaçıncı günü cekildiniz benim bugün 6.gun

Türkiyede değilim maalesef almanyada yaşıyorum ozel bir tup bebek merkezinde 240 € istenildi bizden. Anestezi almadm islem öncesi agri kesici ilac tek verildi. Ben cok aci çektim sonrasinda da adet sancisi gibi devam etti lekelenme yasadum 3 gun. Acıya uc bilemedin 5 dk dayanabilirsin bebek icin herseye değer bence.

Son düzenleme:
Hayırlısı kardeşim valla ben 3 senedir bekliyorum Allah gönlümüze göre versin inşallah. Bende pek ümitli değilim ama göğüs uclarim çok fena bide dün ki testte ikinci çizgi görünüp yok oldu ara ara kasıklarıma batma oluyor bakalım adetime daha 10 gün var
Adetine 10 gun varsa cok ama cok erken psikolojik seninki bu kadar erken belirti yasanmaz. Belirtilerin çoğu ilerki aylarda olur senin psikolojik dusundugun ve stres yaptigin için . Kendini dinlemeyi birakip düşünmediğin anda belirti bile kalmaz ortada. Test falanda yapma adetin gecmesini bekle

Adetine 10 gun varsa cok ama cok erken psikolojik seninki bu kadar erken belirti yasanmaz. Belirtilerin çoğu ilerki aylarda olur senin psikolojik dusundugun ve stres yaptigin için . Kendini dinlemeyi birakip düşünmediğin anda belirti bile kalmaz ortada. Test falanda yapma adetin gecmesini bekle
Haklısın canım 😓

Back
X