Merhaba, bende geçen hafta çektirdim. İstanbul fındıkzadede radyotom diye bir görüntüleme merkezinde. Tesadüfen nette görmüştüm, ihtiyacımız olunca hemen arayıp gittim. Süperdi hiç bir ağrı sızı bişey hissetmedim. 3-5 dk. içinde herşey bitti. Anestezide yok. Ben çok memnun kaldım 330.- TL ödedik. Bide sonuçlar güzel olsaydı!!!
bBugün rahim filmi çektirdim. Doktar her şey yolunda tüplerin açık dedi. Bu ay hamile kalma şansın yüksek dedi. Genelde hsg çekildiği ay daha kolay hamile kalınıyormuş. Yalnız kafama bir şey takıldı.Rahmim sağa doğru yatık çıktı sizce bu hamile kalmama engelmidir. Doktorum birşey demedi.
anezteziyede bencede gerek yok.bende çektirdim 10 dk işlem biraz sancı yapıyor tabiki dayanılmıcak bişey degil ufak tefek şeylere aneztezi bence gereksiz
mrb
bende rahim filmi çektirmek istiyorum ama bugün 3. günüm 7. günü yani cuma günü çekebilirler mi ki bayramdan sonraya kalsın istemiyorum. duyduklarım adet bittkten 2 gün sonra 10. gününe kadar diyor ama benim 5 gün sürüyor ama lekelenmem 2 aydır 10 gün sürüyor lekelenme varken çekerler mi ki. daha hastane ile konuşamadım.
canım benim doktorum adetin bittikten sonra ilişkiye girmedğin sürece çektirebilirsin dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?