bende geçen sene çektirdim.doktorum direk narkoz vereceğim dedi ben bişey demeden ve sadece 200 tl ödedim özel hastaneye.canını sıkma sorun her neyse halledilir allahın izniyle.

Bugün rahim filmi çektirdim. Doktar her şey yolunda tüplerin açık dedi. Bu ay hamile kalma şansın yüksek dedi. Genelde hsg çekildiği ay daha kolay hamile kalınıyormuş. Yalnız kafama bir şey takıldı.Rahmim sağa doğru yatık çıktı sizce bu hamile kalmama engelmidir. Doktorum birşey demedi.

merhaba arkadaşlar bende dün çektirdim rahim filmini medipol hastanesinde dr. um cevahir hanım cekti anestezili çektirdim iyikide öle çektirmişim hiç bir şey hissetmeden tüplerimde açık çıktı fakat biraz ağrılarım var benim anlamadığım burda anestezi olmadan çektiripte bir şey hissetmedik diyenler sonuçta uzun bir maşa içinize giriyor rahim açılıp çekiliyor ve tabiri caizse deodorant şişsei kadar bir iğne içinize girip rahime ilaç veriliyor bu arada her ne hikmetse hiç ağrı hissedilmiyor ben hiç inanmıyorum doğrusu ve bu olay 10-15 dk sürüyor fakat birde yeni cihaz varmış onunla acı olmuyor diyorlar en iyisi yaptırmadan önce cihaz hakkında bilgi alın öle adet sancısı gibi falan değil bayağı ağrı oluyor sonrasında hem antibiyotik hemde ağrı kesici almama rağmen sıkıntılı bir durum yani öyle önemsenmeyecek bir sey değil sıradan vajınal muayenede değil kendinizi strese sokmadan anestezi ile yaptırın olsun bitsin dilerim sizinde sonuçlarınız benimki gibi çıkar .....

b
enimkide hafif sağa yatık çektikleri için rahimi öle çıkıyor sanırım

anezteziyede bencede gerek yok.bende çektirdim 10 dk işlem biraz sancı yapıyor tabiki dayanılmıcak bişey degil ufak tefek şeylere aneztezi bence gereksiz

Bana doktorum muhakkak adetinin bittiği günün ertesi günü rahım fılmını cektırmen gerek dedı. simdi bi hesap yaptım buyuk bı ıhtımalle pazar dek gelecek ben ne yapacagım..2.3. günü çektirsem ne olur????birde sigorta karsılamıyormu???özel hastanede indirim olmuyor mu????

pazartesi git önemli olan ilişkiye girmemiş olman hiç birşey olmaz

valla kızlar ben çok acı çektim bu film sırasında....korkuçtu üniversite olduğundanmıydı bilmiyorumbayılma durumuna geldim.yeni çekilecek arkadaşlara tavsiyem uyutularak yaptırsınlar.kötü bi tecrübeydi.booool şanslar:18::18:
:18:

merhaba arkadaşlar.. uzun zamandır takip ediyordum siteyi.. özellikle rahim filmi çekilmem gerektiğini öğrendiğimde bütün sayfaları ezberledim :) herkese çok teşekkür ediyorum.. çektirdikten sonra bende fikir vermek istedim.. doktorum genel anestezi ile çekmem önermişti.. açıkcası anesteziden korktum başta.. gerek var mı diye epey araştırdım.. ve öylede yaptırdım.. inanılmaz rahat geçti.. hiçbir şey hissetmeden oldu bitti.. sonrasıda iyidi hiçbir ağrı sızı duymadım.. keşke sonuçta iyi olsaydı ama vardır bi hayır..

sonuç ne çıktı canım üzülme artık herseyi bi tedavisi var seninki kapalı olduğu için hamile kalamıyosun en azından sebebi belli benimki temiz çıktı 3 ay oldu ama halen hamile deilim nedensizlik çok daha kötü rabbim en kısa sürede evlanıdı sana ve tüm isteyen dileyenlere içindede bana kavuştursun

sağ tüp tıkalı çıktı canım.. solum açık çok şükür.. artık aşılama ya da tüp bebek onları araştırıyoruz.. tek tüple hamile kalmak zormuş biraz. Rabbim hepimize en yakın zamanda sağlıklı çocuklar nasip eder inşallah canım..

bende geçen ay çektirdim.bana doktorum hiç anestezi filan demedi zaten.sadece bir ağrı kesici iğne vurdu.yarım saat sonrada çekildim.bişey hissetmedim.en son anda sol yumurtamda bir parça ağrı oldu sadece o .çok kolay tabi kişiden kişiye değişir...benimde bir kaç saat sonra karnımda gaz sancısı gibi sancı oldu ..sonuçlarımda gayet güzel çıktı.bu ay ilaç kullandım ve çatlatma iğnesi oldum.bakalım hayırlısı.Allah herkese yardım etsin..

anezteziyede bencede gerek yok.bende çektirdim 10 dk işlem biraz sancı yapıyor tabiki dayanılmıcak bişey degil ufak tefek şeylere aneztezi bence gereksiz

o kişiden kişiye değişiyor. ben de geçen yıl yaptırdım anestezi olmadan doktorum da çok iyiydi ama hayatımda böyle bir acı bilmiyorum ben. ölmeyi istedim resmen. acıya dayanıklı olmama rağmen yeter bırakın beni diye bağırışlarımı eşim dışarda kapıdan duymuş. ha şu da var benim sağ tüp tıkalıymış ondan çok acı duymuş olabilirim. ama hiç bir şey hissetmeyenleri de biliyorum tabi. dediğim gibi kişiden kişiye değişiyor.

bende 2 kere çektirdim rahim filmi birincisinde 2 side tıkalıydı açık ameliyat geçirdim hemde yumurtalık kistleri vardı 20 kadar onlar alındı sonra hamile kalamadım 1 yıl geçti dr mudeğiştirdim amailk rahim filminde çok acı ve ağrı çektim 2 ciyi çektirirken korka korka girdimbebeğimiçin dedim amaacı çekmedim fazla onda 2ci filmi çekildim 2 ay geçti heralde aşılama yaptırdım tutmadı sonra 1 sene daha bekledim sonra 1 sene den sonra bebeğim bana süpriz yaptı geldi şimdi 11 aylık kızım var allahım tüm istiyenlşereversin ben 6 sene onun özlemiyle yandım kimsenin kucağını boş bırakmasın

mrb
bende rahim filmi çektirmek istiyorum ama bugün 3. günüm 7. günü yani cuma günü çekebilirler mi ki bayramdan sonraya kalsın istemiyorum. duyduklarım adet bittkten 2 gün sonra 10. gününe kadar diyor ama benim 5 gün sürüyor ama lekelenmem 2 aydır 10 gün sürüyor lekelenme varken çekerler mi ki. daha hastane ile konuşamadım.

canım benim doktorum adetin bittikten sonra ilişkiye girmedğin sürece çektirebilirsin dedi...

mpb canım benim bildiğimde adetin bitişinin 2. ve 5. gün arasında yapılması gerekiyor.. adetin bitmiş olması gerekiyor ki filmde kan gibi etkenler sonucu etkilemesin..

bir de arkadaşımızın dediği gibi ilişkiye girilmemiş olması gerekli..

bugün çekildim filmimi çok şükür temiz çıktı. artık sabredip zamanının gelmesini bekliycez çünkü olmaması için bir neden yokken olmuyor demekki vakti gelmedi. rabbim en kısa zamanda bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inş.

ızlar bende pko hastasıyım benimde adetlerim oldukça düzensiz 2 ayda 3 ayda bi adet grüyordum ve ayrıca bebek düşünüyordum 2 yıl boyunca aralık vererek tedavi gördüm ama olmadı rahim flimi çektirdim yine olmadı incir kürü sogan kürü yaptım yine olmadı artık dr iğne tedavisi oda olmazsa tüp bebek dedi bende iğne tedavisine başlıycaktım fakat nasip olmadı 2 ay ara verdim ve beklemedigim bianda bebek haberini aldım 7 haftalık olmuştu öğrendigimde şaşırdım çünkü ben 2 3 ayda bir adet görüyordum yani dedem oki hiç umutsuz olmayın rabbim dilerse olur inşşallah birde size tavsiyem herşeyden önce rahim flimini çektirin onun faydasını çok kısa zamanda görüceksiniz benim rahim flimi çektirdigimde bir sorun yok tu fakat dr çok hafif yok denecek kadar kapalı biyer vardı oda gönderilen ilaçla açıldı sanırım ben flimden 3 ay sonra hamile kaldım ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…