evet canım söyledi bizde korunduk yada öyle zannediyoruz :) benim bu ay geçikti reglim sorma bende yusuf yusuf
bir arkadaş daha vardı geçiken ama senin nasıl durumlar?

canım benim bugün 13. günümdü. yani ilişki bugün oldu ben de tırstım amaaaannnn zaten olmuyor bugünü mü bulcak. sen test yaptın mı. funda hanım gecikmez filmden dedi.kaç gün geciktin

Son düzenleme:
canım benim bugün 13. günümdü. yani ilişki bugün oldu ben de tırstım amaaaannnn zaten olmuyor bugünü mü bulcak. sen test yaptın mı. funda hanım gecikmez filmden dedi.kaç gün geciktin

yok test falan yapmadım 3 gün gecikti olmuyo zaten bu sefer mi olucak :))
rahim filminden sonra yumurlama günü gelen değişik akıntı varya o baya uzun bir süre geldi
ya çok yumurtladım yada bir kaç gün olmaz ama ilginçti yani
arada karnım ağrıyor fakat geçiyor 1 hafta önce göğüslerime dokunamıyordum
şimdi bişey yok offf bir bu eksikti ya aşılamaya gidicez derken gidemiyoruz:26::26:
belki yarın gelir gözüm yollarda

yumurtlama da gelen akıntı mı? onu asla ben ayırt edemedim yok lastik gibiymiş yok vırt yok zırt. hiç de öle bişey yapmıyo benim vücudum. belki hamilesindir diyecem ama insanlar böyle söyledikçe insan umutlanıyor ya o yüzden demiycem. heralde yarın regl olursun. ben şimdi kent e gidip israel bey in hemşiresiyle görüşcem bau hafta randevum var ama belki adetliyken falan gitmem gerekir diye bi konuşcam belki erteletmen gerekir. her seferinde muayene parası ödeyemeyeceğim sen kent le görüşmedin değil mi daha?

yok canım ben görüşmedim regl olmayı bekliyorum. bir damlacık geldi geri kaçtı karnım ağrıyor ama sökemedi bir türlü.
hasta olunca gitmeyi düşünüyorum 3. günü muayene yapıyorlar ya hasta olayım randevu alıcam inşallah yer vardır.
aslında yumurtlayınca oluyo o akıntı sen de oluyordur. 13. ve 16. günleri arasında dikkat et şeffaf ve uzayan türde
öff be ne ya iğrenç nerdeyse jinekolog olduk artık yahu

arkadaşlar,ben geçen ay aşılama yaptırdım.ama tutmadı.aşılamadan önce doktorum rahim filmi istemedi.bugün kist oluşmuş mu diye tekrar doktora gittim.Allah'a şükür ki kist oluşmamış.ben de rahim filminden bahsettim.O da ben zaten bu ay rahim filmi isticem dedi.Aslında rahim filmini gerektiren bazı durumlar varmış.bunlar sizde yok,ama aşılama yaptık tutmadığı için rahim filminde yarar var dedi.ben fatih ünv.e gidiyorum.orda çekiyolarmış.ama biraz korkuyorum.Ank.'da rahim filmi çektiren var mI?fatih'te çektirenler varsa nasıldı,lütfen deneyimlerinizi paylaşır mısınız?duyduklarınız varsa onları da paylaşırsanız sevinirim.yardım ediin.

rahim filmi çekilmeden doktorun aşılama yapması biraz farip geldi bana ...tüplerin tıkalıysa sperm yumurtalığa ulaşmıyorsa aşılama kesinlikle sonuç vermez...
devletin aşılama ve tüp bebek yaparken ödeme yapabilmesi için raporların arasında hsg şart ..hsg yapıldığı zaman dar olan kanallarda genişliyor çoğu kişi hsgden sonrada
hamişe kalabiliyor...bi an önce yaptır bence...rabbim gönlündekiyle buluştursun seni en kısa zamanda...

arkadaşlar yok mu tavsiyede bulunabilecek kimse? İstanbulda radyomar diye bi yer varmış Ankarada böyle bi yer var mı? Ankarada hsg çektirenler nereye çektirdi?memnun kaldığınız yerler yok mu? Lütfeen!çok korkuyorum.burda daha önceki yorumları okudukça iyice korkmaya başladım.lütfen cevap?

iii geceler kızlar yarın rahim filmi çektiricem lütfen dua edin bana korkuyorum inşallah kötü bişey çıkmaz

iii geceler kızlar yarın rahim filmi çektiricem lütfen dua edin bana korkuyorum inşallah kötü bişey çıkmaz

bende pzrtsi çektiricem ama anestezi istedim çok tırsıyorum çünkü..sonuçlarını yazarmısın cnm ..inş hayırlısı ile atlatırız..Allah yardımcımız olsun.

canım gittim ama randevu verdiler ben hastalığım bittikten 2 gün sona gittim bu sonraki ay gel adein 1 günü gel randevu al dedi sen çektirdiğinde bilgilendirrisen sevinirim inşallah ii geçer ben bakırköyde çektiricem devlet hastanesinde

pztsi günü çekilicek kısmetse rahim filmim ve ben korkudan anestezili istedim özelde 300 liraya çektiricem.dr sabah kahvaltını yap 9'a kadar ve onda sonra hiçbirşey yeme dedi ,su bile içme dedi niye diyede sormadım.bir bilginiz varmı bu konuda kızlar ?

anestezili olduğu için

çok ilginç bana gece 1 den sonra hiç bişey yeme içme dedi. kahvaltı falan asla demişlerdi. öğlen 12 de çekildim. bence bi daha sor sen. anestezi öncesi 8-10 falan saat açlık gerekiyor

çok ilginç bana gece 1 den sonra hiç bişey yeme içme dedi. kahvaltı falan asla demişlerdi. öğlen 12 de çekildim. bence bi daha sor sen. anestezi öncesi 8-10 falan saat açlık gerekiyor

anestezi alcaksanız 10 saat hiçbişey yiyip içmemeniz gerekiyor kızlar.. su bile içseniz anestezi verilirken mide bulantısı kusma yapıyormuş..doktorum bana öyle demişti..

benim pztsi öğleden sonra randevum 16:30da ,saat sabah 9dan sonra bişey yiyip içme dedi arada 7,5 saat var yeterli demek ki.ayılırken ağrın varmıydı cnm senin?

Bende bundan 3-4 ay önce çektirdim hsg... çok araştırdım ve tabiki çok da korktum ama şunu anladım ki çok iyi bir hastanede çektirdiğin takdirde korkucak hiç birşey yok!! yeter ki çeken kişi kibar ve anlayışlı olsun.. buda genelde özellerde oluyo zaten, malesef devlet hastanelerinde aynı ilgi alaka olmuyo!! ben maltepe üniversitesi araştırma ve geliştirme hastanesinde çektirdim! umduğumdan ve korktuğumdan çok çok iyi geçti! anestezili istememe rağmen uzman doktorum hiç gerek olmadığına ikna etti beni ve iyiki de onu dinlemişim...

Merhaba, bende geçen hafta çektirdim. İstanbul fındıkzadede radyotom diye bir görüntüleme merkezinde. Tesadüfen nette görmüştüm, ihtiyacımız olunca hemen arayıp gittim. Süperdi hiç bir ağrı sızı bişey hissetmedim. 3-5 dk. içinde herşey bitti. Anestezide yok. Ben çok memnun kaldım 330.- TL ödedik. Bide sonuçlar güzel olsaydı!!!

bugün bende anestezili çektirdim .gayet güzel geçti ,korkulucak birşey yokmuş.burda yazılanlar gözümü korkutmuştu ,keşke bu kadar ertelemeseydim.çok basit bir işlem arkadaşlar.benim gibi korkuyorsa gözünüz anestezi alın ,herşey olsun siz anlamadan olsun bitsin.çok şükür tüplerimde açıkmış.hormonlarımda da sorun yok çok mutluyum.Allah hepimizin gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…