Arkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.
göztepede şafak hastanesi 750 tl echomarda anestesiz 750 anestezili 1,250 tl dedi şok oldum ya
nerede bu fiyat böyle olmazsa bende giderim ucuzmuş...
arkadaşım heryerde dr kendi çekiyor rahim filmini 600 de çok ya bu kendi muananesi galiba benide 4 sene önce kendi muananesine gittim 300 çekmişti ozamnda çok paraydı ama özel hastananelerde çok daha ucuz
bence de tecrübesi olan arkadaşlar yazsalar iyi olurlar
arkadaşlar nedense topicte herkes çok zor olduğunu çok acı çektiklerini yazmış .ben de yaklaşık 1.5 yıl önce çektirdim ve bu ayın sonunda tekrar çektiricem. kimse yanlış anlamasın ama herkesin acı eşiği farklıdır. ben de netten araştırmalar yapıp korka korka gitmiştim ama anestezi istemedim. filmin tek kötü yanı çıplak olmaktı.en çok bu acıttı canımı çokk utandım çünkü. acımadı mı peki? evet acıdı ,adet sancısından biraz daa fazla sancım oldu ve çok kısa sürdü hepsi bu. ayrıca kanamam filan da olmadı.hepinize şimdiden geçmiş olsun...( ayrıca tüplerim açık çıkmasına rağmen tekrar dış gebelik geçirdim benim için de dua edin ...)
ah kuzucum hayırlısıyla en kısa zamanda sağlıklı gebelikler yaşar bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah ben hiç gebe kalamadımmuayene oldum pazartesi kan tahlilimin sonuçlarını yarın alıcam alttan muayene oldum küçük bir kist gördü ama temiz bişey yok dedi rahim filmi çekelim dedi ama korktum biraz daha bekleme kararı aldımama hergün içim içimi yiyor acaba çektirsemmi 8 aydır falan çalışıyoruz erkenmi bilemedim sen ne dersin:26:[/QUO
amin canım..ümitsizliğe kapılman için çok erken içini ferah tut. hem vücut kendini 8 ayda hazırlarmış hamileliğe.allahın izniyle alıcaz bebişlerimizi kucağımıza.sakın üzme tatlı canını hepimizin hakkında hayırlısı.görüşmek üzere....
kuzucum çankırıda özel hastanede 200 tl sen nerede yaşıyorsun???ne zamandır bebek bekliiyosun?
arkadaşlar nedense topicte herkes çok zor olduğunu çok acı çektiklerini yazmış .ben de yaklaşık 1.5 yıl önce çektirdim ve bu ayın sonunda tekrar çektiricem. kimse yanlış anlamasın ama herkesin acı eşiği farklıdır. ben de netten araştırmalar yapıp korka korka gitmiştim ama anestezi istemedim. filmin tek kötü yanı çıplak olmaktı.en çok bu acıttı canımı çokk utandım çünkü. acımadı mı peki? evet acıdı ,adet sancısından biraz daa fazla sancım oldu ve çok kısa sürdü hepsi bu. ayrıca kanamam filan da olmadı.hepinize şimdiden geçmiş olsun...( ayrıca tüplerim açık çıkmasına rağmen tekrar dış gebelik geçirdim benim için de dua edin ...)
ah kuzucum hayırlısıyla en kısa zamanda sağlıklı gebelikler yaşar bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah ben hiç gebe kalamadımmuayene oldum pazartesi kan tahlilimin sonuçlarını yarın alıcam alttan muayene oldum küçük bir kist gördü ama temiz bişey yok dedi rahim filmi çekelim dedi ama korktum biraz daha bekleme kararı aldımama hergün içim içimi yiyor acaba çektirsemmi 8 aydır falan çalışıyoruz erkenmi bilemedim sen ne dersin:26:[/QUO
amin canım..ümitsizliğe kapılman için çok erken içini ferah tut. hem vücut kendini 8 ayda hazırlarmış hamileliğe.allahın izniyle alıcaz bebişlerimizi kucağımıza.sakın üzme tatlı canını hepimizin hakkında hayırlısı.görüşmek üzere....
canım benim çok sağol inşallah dualarımız kabul olur artık tez zamanda öptüm
cnm ben istanbulda yaşıyorum 4 yılı geçti evleneli ilk günden beridir çalışıyorum çocuk için....
neden çıplaktınki öyle olunuyor üstünde ameliyat elbisesi yada ne bilim tunik gibi bişi yokmuydu çıplakmı çekiliyor bu film
canım rahim içi filmi çekilirken alt tarafın elbette çıplak oluyor.
Bu arada filmi Ankara' da özel bir hastahanede 300 TL.' ye çektirdim.
Filmi kendi doktorum çekti, fiyatı da o verdi kendi girdiği için. İlaçlar için
en fazla 15 TL. gibi bir fark ödeniyor, dışardan eczaneden aldım ben.
Doktorum tüm muayenemi yapsın, tüm seyrimi bilsin, tüm takibimi o yapsın
istemiştim. Açıkçası kucağıma alana kadar rahat bırakmayacağım onu :) çok
beyefendi ve anlayışlı bir doktor. Buradan yazmak yasak sanıyorum, özel mesajla
söyleyebilirim öğrenmek isteyenlere. Hepimiz için gönlümüzden geçenler hakkımızda
hayırlı olsun inşallah.
Bu arada filmi Ankara' da özel bir hastahanede 300 TL.' ye çektirdim.
Filmi kendi doktorum çekti, fiyatı da o verdi kendi girdiği için. İlaçlar için
en fazla 15 TL. gibi bir fark ödeniyor, dışardan eczaneden aldım ben.
Doktorum tüm muayenemi yapsın, tüm seyrimi bilsin, tüm takibimi o yapsın
istemiştim. Açıkçası kucağıma alana kadar rahat bırakmayacağım onu :) çok
beyefendi ve anlayışlı bir doktor. Buradan yazmak yasak sanıyorum, özel mesajla
söyleyebilirim öğrenmek isteyenlere. Hepimiz için gönlümüzden geçenler hakkımızda
hayırlı olsun inşallah.
canım benim smear de ascus çıktı doktor kolposkopi yapıcaz birde hpv testi yapıcaz dedi bende çok korkuyorum kolposkopi rahimi 9 kat daha büyük gösteren film şekliymiş bu konuda bilgin var mı?
bana doktorunu ve hastanenin adını özel mesajla gönderebilir misin?
şu an film çektirmeyi düşünmüyorum ama 3-6 ay kadar sonra olmazsa ben de çektireceğim
ama inşallah gerek kalmaz çünkü çok korkuyorum
Arkadaşım özel mesajı yazdım ama gönderemedim, yıllardır siteye üyeyim ama hiç yorumum yok :)
uzaktan takip ediyordum. HSG olayı cidden sıkıntıydı, yaşadıklarımı yazmak istedim, sizlerle
paylaşmak ve bir nebze içinizi rahatlatmak istedim, o da 4. mesajım oldu :)) ben burdan yazıyorum
kardeşim, yönetimden özür diliyorum. Batıkent Bilgi Hastanesin Selçuk Arslan ile başladım ve hep
devam edeceğim onunla. Çok ilgili, çok beyefendi. Sen kendini hazır hissetmesende o seni öyle
rahatlatıyor ki, herşey kolay geliyor. İsmimi verebilirsin istersen. Ebru TATLI dersen bilir ve ilgileneceğine
eminim. Umarım sonuçların çok çok çok güzel çıkar. Gönlünce olur herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?