Arkadaşlar rehim filmi cektirmem gerekiyor fakat jinekologumu genel anestezi için ikna edemedim:çok üzgünüm: Yaptığım araştırmalar son derece gözümü korkuttu.Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar paylasırsanız cok mutlu olurum.Şimdiden tesekkürler.

bence de tecrübesi olan arkadaşlar yazsalar iyi olurlar

arkadaşım heryerde dr kendi çekiyor rahim filmini 600 de çok ya bu kendi muananesi galiba benide 4 sene önce kendi muananesine gittim 300 çekmişti ozamnda çok paraydı ama özel hastananelerde çok daha ucuz

canım senin hikayeni çok merak ettim bebeğine kavuşmuşsun darısı başımıza sen nekadar beklemiştin bebeğini rahim filmi sonucu neydi bu filmden sonra bebelik şansıda artabiliyor diyorlar ???

bence de tecrübesi olan arkadaşlar yazsalar iyi olurlar

arkadaşlar nedense topicte herkes çok zor olduğunu çok acı çektiklerini yazmış .ben de yaklaşık 1.5 yıl önce çektirdim ve bu ayın sonunda tekrar çektiricem. kimse yanlış anlamasın ama herkesin acı eşiği farklıdır. ben de netten araştırmalar yapıp korka korka gitmiştim ama anestezi istemedim. filmin tek kötü yanı çıplak olmaktı.en çok bu acıttı canımı çokk utandım çünkü. acımadı mı peki? evet acıdı ,adet sancısından biraz daa fazla sancım oldu ve çok kısa sürdü hepsi bu. ayrıca kanamam filan da olmadı.hepinize şimdiden geçmiş olsun...( ayrıca tüplerim açık çıkmasına rağmen tekrar dış gebelik geçirdim benim için de dua edin ...)

arkadaşlar nedense topicte herkes çok zor olduğunu çok acı çektiklerini yazmış .ben de yaklaşık 1.5 yıl önce çektirdim ve bu ayın sonunda tekrar çektiricem. kimse yanlış anlamasın ama herkesin acı eşiği farklıdır. ben de netten araştırmalar yapıp korka korka gitmiştim ama anestezi istemedim. filmin tek kötü yanı çıplak olmaktı.en çok bu acıttı canımı çokk utandım çünkü. acımadı mı peki? evet acıdı ,adet sancısından biraz daa fazla sancım oldu ve çok kısa sürdü hepsi bu. ayrıca kanamam filan da olmadı.hepinize şimdiden geçmiş olsun...( ayrıca tüplerim açık çıkmasına rağmen tekrar dış gebelik geçirdim benim için de dua edin ...)

ah kuzucum hayırlısıyla en kısa zamanda sağlıklı gebelikler yaşar bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah ben hiç gebe kalamadım :43:muayene oldum pazartesi kan tahlilimin sonuçlarını yarın alıcam alttan muayene oldum küçük bir kist gördü ama temiz bişey yok dedi rahim filmi çekelim dedi ama korktum biraz daha bekleme kararı aldımama hergün içim içimi yiyor acaba çektirsemmi 8 aydır falan çalışıyoruz erkenmi bilemedim sen ne dersin:26:

Son düzenleme:
Kızlar belki daha önce sorulmuştur ama ben bu ay rahim filmi çekilicem, normalde klomen kullanıcaktım ama doktor sonra rahim filmi de istedi. şimdi bu durumda bu ay korunacak mıyım öyle bişeyler okudum. hamile kalma şansım yok mu bu ay? klomene başlamayayım mı?

ah kuzucum hayırlısıyla en kısa zamanda sağlıklı gebelikler yaşar bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah ben hiç gebe kalamadım :43:muayene oldum pazartesi kan tahlilimin sonuçlarını yarın alıcam alttan muayene oldum küçük bir kist gördü ama temiz bişey yok dedi rahim filmi çekelim dedi ama korktum biraz daha bekleme kararı aldımama hergün içim içimi yiyor acaba çektirsemmi 8 aydır falan çalışıyoruz erkenmi bilemedim sen ne dersin:26:[/QUO

amin canım..ümitsizliğe kapılman için çok erken içini ferah tut. hem vücut kendini 8 ayda hazırlarmış hamileliğe.allahın izniyle alıcaz bebişlerimizi kucağımıza.sakın üzme tatlı canını hepimizin hakkında hayırlısı.görüşmek üzere....

kuzucum çankırıda özel hastanede 200 tl sen nerede yaşıyorsun???ne zamandır bebek bekliiyosun?

cnm ben istanbulda yaşıyorum 4 yılı geçti evleneli ilk günden beridir çalışıyorum çocuk için....

neden çıplaktınki öyle olunuyor üstünde ameliyat elbisesi yada ne bilim tunik gibi bişi yokmuydu çıplakmı çekiliyor bu film

ah kuzucum hayırlısıyla en kısa zamanda sağlıklı gebelikler yaşar bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah ben hiç gebe kalamadım :43:muayene oldum pazartesi kan tahlilimin sonuçlarını yarın alıcam alttan muayene oldum küçük bir kist gördü ama temiz bişey yok dedi rahim filmi çekelim dedi ama korktum biraz daha bekleme kararı aldımama hergün içim içimi yiyor acaba çektirsemmi 8 aydır falan çalışıyoruz erkenmi bilemedim sen ne dersin:26:[/QUO

amin canım..ümitsizliğe kapılman için çok erken içini ferah tut. hem vücut kendini 8 ayda hazırlarmış hamileliğe.allahın izniyle alıcaz bebişlerimizi kucağımıza.sakın üzme tatlı canını hepimizin hakkında hayırlısı.görüşmek üzere....

canım benim çok sağol inşallah dualarımız kabul olur artık tez zamanda öptüm:54:

cnm ben istanbulda yaşıyorum 4 yılı geçti evleneli ilk günden beridir çalışıyorum çocuk için....

neden çıplaktınki öyle olunuyor üstünde ameliyat elbisesi yada ne bilim tunik gibi bişi yokmuydu çıplakmı çekiliyor bu film

canım rahim içi filmi çekilirken alt tarafın elbette çıplak oluyor.

Arkadaşlar ben az önce rahim filmi çektirdim. Arzu ederseniz sıcağı sıcağına paylaşabilirim.
Öncelikle doktorun verdiği ilaçları temin ettim. Verdiği ilaçlarda 2 adet film için iğne ve ağrı
kesici hap vardı. Filme girmeden yaklaşık 2 saat önce verdiği haplardan 1' er tane yuttum.
Yaklaşık 2 saat sonra film için hazırdım. Film çekmek üzere düz bir zemine yattım. Altımda
çamaşır vs. yoktu. Yeşil bir örtü ile üstümü örttüm. Bacaklarımızı doğum masasında yatar
şekilde çekiyoruz. Doktor o sırada derin bir öksürük istiyor, kandırıyor bizi :) Biz öksürelim
derken doktor spekulumu hazneye yerleştiriyor.( en uygun an buydu gerçekten:)
İçimizi temizliyorlar ( sanırım batikon denilen şeydi :) sonra enjektörü yerleştiriyorlar.
Spekulumu çıkarıyorlar ve ilk ilacı içimizde hissediyoruz. Şöyle bir his, zorlama gibi, zonklama
gibi ve dayanılmayacak gibi değil. Sonra ikinci ilacı vermeye başlıyorlar, bu kez ne zonklama
ne zorlama hissetmiyorsunuz. İkinci ilacı aldıktan ve görüntülerimiz tamamlandıktan sonra
işlem bitiyor. Doktorumuz gülümseyip gülümsemediğimizi soruyor zira gülümseyince filmimiz
daha güzel çıkıyoor :))) Yarın sonucumu alacağım. Eminim hepinizin aklına çok takılıyordur ve
korkuyorsunuzdur. Bende bundan 1 saat öncesine kadar sizin gibiydim. Emin olun adet sancısının
ötesine geçmiyor. Allah rahimi öyle güzel yaratmış ki, biraz önce açılan o değildi sanki. Balı ya da
reçeli parmağımızla ortadan ikiye bölmemiz gibi bir şey. Güle oynaya girdiğim filmden yine güle oynaya
çıktım. Sadece yanınıza ped almanızı tavsiye edebilirim. Şu an biraz kanamam var ama mühim değil çünkü
hiç acı namına birşey yok. Korkulacak birşey yok. Birazda acı eşiğimizle alakalı sanıyorum. Vajinal muayeneye
hiç girdiniz mi?Onun gibi birşey işte. Ben hiç girmedim gerçi , ilk deneyimim film oldu, vajinal ultrasyonu hiç saymıyorum o pek keyifliydi :)))

Sormak istediğiniz yardımcı olabileceğim birşey olursa yardım edebilirim. Bebişlerimiz bizi çok bekletmeden gelsinler
inşallah.

Bu arada filmi Ankara' da özel bir hastahanede 300 TL.' ye çektirdim.
Filmi kendi doktorum çekti, fiyatı da o verdi kendi girdiği için. İlaçlar için
en fazla 15 TL. gibi bir fark ödeniyor, dışardan eczaneden aldım ben.
Doktorum tüm muayenemi yapsın, tüm seyrimi bilsin, tüm takibimi o yapsın
istemiştim. Açıkçası kucağıma alana kadar rahat bırakmayacağım onu :) çok
beyefendi ve anlayışlı bir doktor. Buradan yazmak yasak sanıyorum, özel mesajla
söyleyebilirim öğrenmek isteyenlere. Hepimiz için gönlümüzden geçenler hakkımızda
hayırlı olsun inşallah.

söyleyebilirim öğrenmek isteyenlere. Hepimiz için gönlümüzden geçenler hakkımızda
hayırlı olsun inşallah.

canım benim smear de ascus çıktı doktor kolposkopi yapıcaz birde hpv testi yapıcaz dedi bende çok korkuyorum kolposkopi rahimi 9 kat daha büyük gösteren film şekliymiş bu konuda bilgin var mı?

hayırlı olsun inşallah.

bana doktorunu ve hastanenin adını özel mesajla gönderebilir misin?
şu an film çektirmeyi düşünmüyorum ama 3-6 ay kadar sonra olmazsa ben de çektireceğim
ama inşallah gerek kalmaz çünkü çok korkuyorum :(

canım benim smear de ascus çıktı doktor kolposkopi yapıcaz birde hpv testi yapıcaz dedi bende çok korkuyorum kolposkopi rahimi 9 kat daha büyük gösteren film şekliymiş bu konuda bilgin var mı?

Çok üzgünüm arkadaşım, bu konuda gerçekten bilgi sahibi değilim :( eğer rahim filmi gibi bir işlemse
gerçekten korkulacak birşey yok. Geçmişler olsun, acil şifalar dilerim

bana doktorunu ve hastanenin adını özel mesajla gönderebilir misin?
şu an film çektirmeyi düşünmüyorum ama 3-6 ay kadar sonra olmazsa ben de çektireceğim
ama inşallah gerek kalmaz çünkü çok korkuyorum :(

Arkadaşım özel mesajı yazdım ama gönderemedim, yıllardır siteye üyeyim ama hiç yorumum yok :)
uzaktan takip ediyordum. HSG olayı cidden sıkıntıydı, yaşadıklarımı yazmak istedim, sizlerle
paylaşmak ve bir nebze içinizi rahatlatmak istedim, o da 4. mesajım oldu :)) ben burdan yazıyorum
kardeşim, yönetimden özür diliyorum. Batıkent Bilgi Hastanesin Selçuk Arslan ile başladım ve hep
devam edeceğim onunla. Çok ilgili, çok beyefendi. Sen kendini hazır hissetmesende o seni öyle
rahatlatıyor ki, herşey kolay geliyor. İsmimi verebilirsin istersen. Ebru TATLI dersen bilir ve ilgileneceğine
eminim. Umarım sonuçların çok çok çok güzel çıkar. Gönlünce olur herşey

Arkadaşım özel mesajı yazdım ama gönderemedim, yıllardır siteye üyeyim ama hiç yorumum yok :)
uzaktan takip ediyordum. HSG olayı cidden sıkıntıydı, yaşadıklarımı yazmak istedim, sizlerle
paylaşmak ve bir nebze içinizi rahatlatmak istedim, o da 4. mesajım oldu :)) ben burdan yazıyorum
kardeşim, yönetimden özür diliyorum. Batıkent Bilgi Hastanesin Selçuk Arslan ile başladım ve hep
devam edeceğim onunla. Çok ilgili, çok beyefendi. Sen kendini hazır hissetmesende o seni öyle
rahatlatıyor ki, herşey kolay geliyor. İsmimi verebilirsin istersen. Ebru TATLI dersen bilir ve ilgileneceğine
eminim. Umarım sonuçların çok çok çok güzel çıkar. Gönlünce olur herşey

teşekkürler
şu an için korkumdan düşünmüyorum
zaten hormonlarımda sorun varmış sanırım ondan olmuyormuş
bu ay düzene soktular biraz
6 ay sonraya olmazsa ben de çektiricem belki de daha erken olur ama çok korkunç bişey bence
inşallah senin kadar kolay atlatabiliriz

Back
X