slm arkadaşlar bugün ssk da rahim filmi çektirdim hiç bir ağrımda olmadı korkmayın kızlar dedim devlet imkan sağlıyor neden özele dünya para veriym herkes nasıl yaptırıyorsa bende aptıracağım dedim ve gittim
öyle çok para vermenize hiç gerek yok semiha şakir kadın doğum hastanesinde yaptırdım tavsiye ederim
inanın okuduklarım ve duyduklarım nedeniyle dün gece uyuyamadım sadece ilgi ve güleryüz göremiyorsunuz doktor pek sinir bozucuydu doğru düzgün bir açıkllamada yapmıyrolar cuma günü sonucumu alacağım

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben rahım fılmı cekınmeden once yorumları okudum cok tırstım acıkcası bırı dıyo bayıldım bırı dıyo zor durdum bırı anestezıyle olmus zaten anestezılı pahalı oluyor ona vercenız parayı gıdın radyotom radyomar fındıkzadede istanbulda 300 tl ye acısız hıc bı acı cektırmeden kendınıze fılmınızı cektırın bende cok orktum ılk basta yorumlara baktım radyotoma gıdenler varmıs bende ıstanbuldayım bı arayayım dedım bakırkoy de varmıs bı radyotom aradım burda fındıkzadedekı aletlerden yok fındıkzadedekıler daha yenı dedı ve ıstanbulda sadece orda o aletlerden varmıs c kollumu ne dedı hatırlamıyorum taaa dıyarbakırdan ankaradan karstan fındıkzadeye gelenler varmıs ordakı dr konustum neyse anlatayım bastan esımle gıttık fındıkzade radyotoma ben cok korkuyorum tabı netten nerdeyse tunmm yorumları okudum bayılanları ayılanları:))benden once bı bayan gırcektı dedım bu normal cıkarsa bende tamamım:))baktım bayana gırdıgı gıbı cıktı ALLA alla dedım ya ne yuzu kızarmıs ne bısı olmus neyse benım sıram geldı gıttım odaya bana bı onluk verdıler mavi altta bısı kalmıcak kılodun pantlonun vs ama ustun kalabılır onlugu kafandan gecırıyosun yanları acık hatta erkek dr istemıyosanız bayan dr yapıyor cok anlayıslı bı yer neyse kocaman makınelr vardı yattım bacaklarımı sonua kadar ayır dedı hemsıre ayırabıldım kadar ayırdım cunku ustekı makına karnıma yaklasıp çekım yapcak:)vajınama bazı aletler yerlestırdıler hafıf gırdını hıssedıyosunuz cok garıp bı duygı ıncecık bısı sokuyolar sıvıyı vermek ıcın ben ne sıvıyı verdıklerı anı hıc bısı hıssetmedım sadece bacaklarımı cok ayırmaktan bacaklarım agrıdı okadar ben baslamadılar sanıyorum ama hemsıre evvetttttt işlemı yarıladık deyınce cook sasırdım :)))hiç ama hiç bişi hissetmıyosunuz benımkıler ıkısıde açık cıktı:))ama şunuda eklemek ısterım aletlerın eski olmaması lazım yenı teknolojık yenı aletler olmalı eskı makınalar yanı kullandıkları aletler rahmı çekiyormus ıyı cekım alabılmek ıcın rahmı duzlestırıyolarmıs çekerek ondan dolayı canın acıyomus ben bizzat hastaneyle gorustum bakırkoy radyotomla burdakı aletlerde azda olsa acı oluyo dedı fındıkzadede kı aletler son teknoloji dedı rahım fılmı cektırcenız yerdekı kısılerle dr larla nasıl aletler kullancaklarını rahmi çekerekmi yoksa mudehale etmeyerekmı yapcaklarını ogrenın eger yenı aletlerse anesteszı almaya hıc gerek yok arkadaslar bozuna yapmayın kendınız e bunu

Arkadaşlar ben rahım fılmı cekınmeden once yorumları okudum cok tırstım acıkcası bırı dıyo bayıldım bırı dıyo zor durdum bırı anestezıyle olmus zaten anestezılı pahalı oluyor ona vercenız parayı gıdın radyotom radyomar fındıkzadede istanbulda 300 tl ye acısız hıc bı acı cektırmeden kendınıze fılmınızı cektırın bende cok orktum ılk basta yorumlara baktım radyotoma gıdenler varmıs bende ıstanbuldayım bı arayayım dedım bakırkoy de varmıs bı radyotom aradım burda fındıkzadedekı aletlerden yok fındıkzadedekıler daha yenı dedı ve ıstanbulda sadece orda o aletlerden varmıs c kollumu ne dedı hatırlamıyorum taaa dıyarbakırdan ankaradan karstan fındıkzadeye gelenler varmıs ordakı dr konustum neyse anlatayım bastan esımle gıttık fındıkzade radyotoma ben cok korkuyorum tabı netten nerdeyse tunmm yorumları okudum bayılanları ayılanları:))benden once bı bayan gırcektı dedım bu normal cıkarsa bende tamamım:))baktım bayana gırdıgı gıbı cıktı ALLA alla dedım ya ne yuzu kızarmıs ne bısı olmus neyse benım sıram geldı gıttım odaya bana bı onluk verdıler mavi altta bısı kalmıcak kılodun pantlonun vs ama ustun kalabılır onlugu kafandan gecırıyosun yanları acık hatta erkek dr istemıyosanız bayan dr yapıyor cok anlayıslı bı yer neyse kocaman makınelr vardı yattım bacaklarımı sonua kadar ayır dedı hemsıre ayırabıldım kadar ayırdım cunku ustekı makına karnıma yaklasıp çekım yapcak:)vajınama bazı aletler yerlestırdıler hafıf gırdını hıssedıyosunuz cok garıp bı duygı ıncecık bısı sokuyolar sıvıyı vermek ıcın ben ne sıvıyı verdıklerı anı hıc bısı hıssetmedım sadece bacaklarımı cok ayırmaktan bacaklarım agrıdı okadar ben baslamadılar sanıyorum ama hemsıre evvetttttt işlemı yarıladık deyınce cook sasırdım :)))hiç ama hiç bişi hissetmıyosunuz benımkıler ıkısıde açık cıktı:))ama şunuda eklemek ısterım aletlerın eski olmaması lazım yenı teknolojık yenı aletler olmalı eskı makınalar yanı kullandıkları aletler rahmı çekiyormus ıyı cekım alabılmek ıcın rahmı duzlestırıyolarmıs çekerek ondan dolayı canın acıyomus ben bizzat hastaneyle gorustum bakırkoy radyotomla burdakı aletlerde azda olsa acı oluyo dedı fındıkzadede kı aletler son teknoloji dedı rahım fılmı cektırcenız yerdekı kısılerle dr larla nasıl aletler kullancaklarını rahmi çekerekmi yoksa mudehale etmeyerekmı yapcaklarını ogrenın eger yenı aletlerse anesteszı almaya hıc gerek yok arkadaslar bozuna yapmayın kendınız e bunu

Arkadaşım bu sana katılıyorum
Ben de ilk filmi anesteziyle özel bir hastanede çekildim korktugumdan değil hiçbir bilgim yoktu film hakkında anestezisizde çekildiğini bilmiyordum dr da söylemedi..
Benn çekildim ağrım olmadı haliyle anestezi oldugu için sonra tüpümün biri sağ tıkalı sol ise yapışık çıktı yıkıldım sonra tedaviler kürler tüp bebek derken olumsuz oldu herşey
Sonra tekrar tüp bebeğe başlamak için start verdik tüp bebk dr tekrar film istedi tahlilleri yeniden istedi
Radyotomla anlaşması varmış ve daha uygundu özelde 400 civarlarında çekildim Radyotomda yarısına ve hiiç ağrım filan olmadı üşümüştüm sadece bacaklarım titriyordu ilaç dagılırken çok hafif bir agrı ama çok hafif son teknoloji tabi sonuç hemen elimdeydii..
Dr bayandı dışardaki erkek rahattı çeken kişi erkekti
Çektikten hemen sonra bana söylediği şey
Al bu fimi diğer filmini çeken dünya kadar para alan dr gözüne sok dedi
Yaniiii tüplerimmmmm açıııkkmıış 3 yıldır kapalı diye ona yogunlaştım
Kızlar sizlerde kesinlikle gidin Radyotomda çekilin agrısız sızısız kesin tanıı
Şittetle tavsiye edrim sizlere 3 yılıma yanıyorum..:50:

Arkadaşım bu sana katılıyorum
Ben de ilk filmi anesteziyle özel bir hastanede çekildim korktugumdan değil hiçbir bilgim yoktu film hakkında anestezisizde çekildiğini bilmiyordum dr da söylemedi..
Benn çekildim ağrım olmadı haliyle anestezi oldugu için sonra tüpümün biri sağ tıkalı sol ise yapışık çıktı yıkıldım sonra tedaviler kürler tüp bebek derken olumsuz oldu herşey
Sonra tekrar tüp bebeğe başlamak için start verdik tüp bebk dr tekrar film istedi tahlilleri yeniden istedi
Radyotomla anlaşması varmış ve daha uygundu özelde 400 civarlarında çekildim Radyotomda yarısına ve hiiç ağrım filan olmadı üşümüştüm sadece bacaklarım titriyordu ilaç dagılırken çok hafif bir agrı ama çok hafif son teknoloji tabi sonuç hemen elimdeydii..
Dr bayandı dışardaki erkek rahattı çeken kişi erkekti
Çektikten hemen sonra bana söylediği şey
Al bu fimi diğer filmini çeken dünya kadar para alan dr gözüne sok dedi
Yaniiii tüplerimmmmm açıııkkmıış 3 yıldır kapalı diye ona yogunlaştım
Kızlar sizlerde kesinlikle gidin Radyotomda çekilin agrısız sızısız kesin tanıı
Şittetle tavsiye edrim sizlere 3 yılıma yanıyorum..:50:

offf cnm ya neler gelmıs basına ole :(normalde sana solemesı lazım anestezı ıstermısın almana gerek yok dıye ıste anestezılı daha pahalı ya tam para gzoler bunlar yaradyotomdakı cekım bıde daha nettt kesın sonuc bazı doktorlar anlamıyorlar bıle rahım fılmını ıyı cekılmedıgı ıcın bıda cekılmesı gerekıyor felan dıyenler oluyomus bende netten arastırdım radyotomu ole buldum teknolojıye mınnettarım valla:) cnm tuplerının acık olmasına sevındım zaten sıvıyı verıdındede az da olsa yapısıklıklar acılıyomus be olalı 5 ay oldu ama hamıle kalamadım sımdıde pko sorunuyla ugrasıyorum forumda her yere yazdım galba:)4,5cm kıstım vardı 3,22cm dusmus bı sevındım bıs evındım kıst yok oluncada bebıs tedavısına baslıcam eger olmadı aşılama olmadı tüpbebek Allahım ahyırlısını nasıp esın sen hamıle kalabıldınmı cnm yaptırdımı tupbebek???????????????????

offf cnm ya neler gelmıs basına ole :(normalde sana solemesı lazım anestezı ıstermısın almana gerek yok dıye ıste anestezılı daha pahalı ya tam para gzoler bunlar yaradyotomdakı cekım bıde daha nettt kesın sonuc bazı doktorlar anlamıyorlar bıle rahım fılmını ıyı cekılmedıgı ıcın bıda cekılmesı gerekıyor felan dıyenler oluyomus bende netten arastırdım radyotomu ole buldum teknolojıye mınnettarım valla:) cnm tuplerının acık olmasına sevındım zaten sıvıyı verıdındede az da olsa yapısıklıklar acılıyomus be olalı 5 ay oldu ama hamıle kalamadım sımdıde pko sorunuyla ugrasıyorum forumda her yere yazdım galba:)4,5cm kıstım vardı 3,22cm dusmus bı sevındım bıs evındım kıst yok oluncada bebıs tedavısına baslıcam eger olmadı aşılama olmadı tüpbebek Allahım ahyırlısını nasıp esın sen hamıle kalabıldınmı cnm yaptırdımı tupbebek???????????????????

Canım ben tüplerim tıkalı oldugu için ameliyat olucaktım düşün yani
Ahmet Göçmene gittim bu ne biçim film ne yapışıklılığı sen ameliyat olmamışsın bişey olmamışsın dedi..
Ben çekilcektim aslında
Ama eşim tüp bebek yapalım boşuna çekilme dedi
Ben 2. kez tüp bebeğe başlıycaktım bu ay 1.si tutmadı malesef yumurta rezervim azalmış bu defada
2.CEYE BAŞLAMIYCAM AMA bu ay bitkisel bir ilaçkullanıcam 2 ay daha olmazsa başlıycam tüp bebeğe tekrar..
Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda
Bebişler gelsinn çifter çifter..
Geçmiş olsun aslında soğan suyunun kistlere iyi geldiğini söylüyorlar.
Benimde tüp bebkten sonra çok kistim oluyor nedense geçen ay biri patlamıştı kanamam oldu baya..

Bu konudaki tecrübemi sizlerle paylaşmak için bu siteye üye oldum. Umarım faydası olur. Ben adetimin dokuzuncu günü medical park ta rahim filmi çektirmeye çalıştım. Ağrı eşiğim çok yüksek olmasına rağmen korkunç ağrım oldu. rahim filmi çektirmeden önceki gün burda yazılanları okumuştum kimisi on dk sürer ağrı olmaz diye yazmışlardı bende onlara inanarak, kötü tecrübeleri olanları düşünmek istemeyerek gitmiştim. Film çekilme esnasında ağrıdan dolayı bende spazm gelişti ve filmi çektiremedim. doktorum sizde vajinismus var dedi. bir dahaki aya anestezi ile çekeriz üzülme dedi. Ben ordan bir an önce kurtulmak için hastaneden ayrıldım.

O günün akşamı bir ay sonrasında bayram tatiline denk geldiğini farkedince bu işlemi iki ay ertelemem gerektiğini farkettim ve internette onuncu gün yapılıp yapılamayacağını araştırdım. yapılabileceğini öğrendikten sonra burada radyotomla ilgili yazılanları okuyunca orayı arayıp randevü aldım.

Tabii bir gün evvel yaşadığım kabusun ardından korkuyla gittim ama inanın basit bir muayeneden bile daha az acı oldu. HSG filmi çektirecek arkadaşlar sizlerde benim gibi ağrıdan dolayı kasılmalar olmayabilir belki rahat çektirebilirsiniz ama bu konuda hiç sıkıntı çekmeden HSG filmi çektirmek istiyorsanız mutlaka fındıkzade radyomara gidin.

Bende geçen hafta çektirdim rahim filmini, çok şükür iyi çıktı. Son teknoloji bi yer değildi ben de tırsarak gittim ama dayanılmayacak gibi değildi kesinlikle. adet sancısı gibi, farklı olarak bi basınç hissi oluyor o insanı rahatsız ediyor ama kısa sürdüğü için sorun olmuyor. sonrasında bizim kanama dediğimiz şey içeri sıkılan baticon'un geri gelmesi sanırım ben öyle anladım

ikinci tüp bebk denemem ama daha önce rahım fılmı cekılmemıstım :( ılk kez cekıleceımm cok korkuyorumm medıcal park göztepede ınsallah anlatılanlar gıbı can acısı olmazz :(( deneyenler anlatabılır mı randevum 10 kasım :(( :52:

merhaba arkadaşlar bende bugün çekildim. Heyacandan ölecem sandım.Anestezli düşünüyordum son anda vazgeçtim her ay hemen hemen hepimizin yaşadığı adet sancısı gibi ve sadece o an iki dakika sürüyor.Hazırlanma evreleriyle on dakikalık bir işlem .Hafifte kanama var inanın bu yaşananlar geldi geçtide sağ tüp kapalıymış onu düşünüyorum tedavi sürecine giriyoruz hadi bakalım hayırlısı.Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah...

slm arkadaşlar bende bugün hsg filmi çektirdim erzurum şifa hastanesinde,canım yandı aşağıya doğru bir baskı hissettim ağrı giderek artıyor son an dayanamayacam sandım ve o an bitti çok şükür...değermi değer gene olsa gene çekilir o acı bebek için sonuçta doğum bundan çok çok daha ağrı verici bi durum onu göze alabiliosak hsg filmide çektirebiliriz...çok şükür tüplerim açık çıktı ama doktorum herhangi bi öneride bulunmadı hsg öncesi ağrı kesici felanda vermedi öle açık dedi recete yazdı okadar şu kadar zaman korun felan bir şey demek yok...fiyat konusundada bilgi verim hanımlar giriş 32 lira hsg 75 lira bide ilaç adırıolar 8lira...hepinize geçmiş olsun umarım herkesin sonucu olumlu çıkar hayırlı zamanda sağlıklı bebeklerimiz olur inşallah...:31:

Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum, 13 aylık evliyim çocuk istiyoruz doktora gittim polikistik over dedi ve hsg istedi sonra da aşılama dedi bilemedim ne yapacağımı. böyle durum yaşayıpta çocuğu olan var mı psikolojim çok bozuldu. istanbul kartalda oturuyorum bu taraflarda hsg çektirebilceğim iyi bir yer var mı yardım edebilir misiniz. pendik şifa da soner beyi diye b iri varmış onu okudum burdan ona gidipte tedavi görüp hamile kalanlar var mı lütfen yardım edebilir misiniz.

Son düzenleme:
canım psikolojini bozma tedaviyle olur inşallah. pko için saraçoğlu'nun soğan kürünü deneyebilirsin belki, kendisinin web sitesinde yazıyor burda forumlarda da var

Arkadaşlar ben filmimi çektirdim.canım acıdı.ilk doğumumu 22 yaşımda yapmıştım.çok bağırdım.ama şimdi 31 yaşımdayım.acım oldu ama dişimi sıkmayıda bildim.kanallarım kapalı çıktı.sıvıyla biri biraz açıldı.şimdi ilaçlara başlıycam.acıya dayanıklı olmamız lazım.benim spral taktırmaya korkan arkadaşlarım var.bide bizim çektiğimiz acıları bilseler.yani diyeceğim beterin beteri var.allah herkese sabır versin.

kızlar merhaba, bugün katıldım aranıza
kuzum ' a cevap vermek istedim
tatlım bende internette çok değişik şeyler okudum ve gözüm korkmuştu
fakat aman aman korkulacak bişey yok .hiç acımıyo diiil ama dayanılmayacak kadarda ağır bi ağrı diiil
tek sorun kendini kasmassan acaip kolay .rahat ol o esnada güzel şeyler düşün :) allah ayardımcın olsun

arkadaşlar geçen hafta ben de çektirdim hsg filmini adresini umut tüp bebekten aldığım bir merkezde çektirdim.en yeni teknolojiyi kullanıyoruz kesinlikle acı olmayacak dediler öyle de oldu boşuna korkmuşum anlayacağınız benden önce giren bayan hsg filmi çektirmekten korktuğu için tam 7 senedir erteliyormuş ve inanın normal jinekoloji muayenesi kadar kolay ama çektireceğiniz merkezi biraz araştırmakta fayda var sanırım.

bende 1.5 yıl once cektırmıstım cok korktugum için anestesıyle oldu ıykıde oyle olmuş tupler acık cıktı bı baska sorunda yok ama hala olmadı herseyın zamanı var demekkı...

Kızlar ben 2010 eylül gibi cektirdim...Resmen öldüm öldüm dirildim filmde...Acilde serum taktılar agrı kesilsin diye o kadar yani....Filmden sonra oturamadım yürüyemedim.....

Şimdi 39. haftamda hamileyim...Normal doğum istiyorum. Nasıl olsa hsgye dayandım bunada dayanırım diyorum...

merhaba arkadaşlar.bende bu tecrübeyi yaşayan biri olarak yaşamayanlara bilgi vermek istedim.çünkü çektirmeden önce bende burdaki yazılardan fikir aldım.izmirde ege ünv.geçen hafta çektirdim.anestezisiz.okadar korkarak gittim ama çok kolay oldu.adet agrısı gibi bi agrıdan başka hiçbişey hissetmedim.bi agrı kesici içince geçti.izmirde oturan arkadaşlara tavsiye ederim.yanlızca sonuç için bir hafta bekliyorsunuz okadar.ama dışarda çok pahalı.deger yani 1 hafta beklemeye.

merhaba arkadaşlar.bende bu tecrübeyi yaşayan biri olarak yaşamayanlara bilgi vermek istedim.çünkü çektirmeden önce bende burdaki yazılardan fikir aldım.izmirde ege ünv.geçen hafta çektirdim.anestezisiz.okadar korkarak gittim ama çok kolay oldu.adet agrısı gibi bi agrıdan başka hiçbişey hissetmedim.bi agrı kesici içince geçti.izmirde oturan arkadaşlara tavsiye ederim.yanlızca sonuç için bir hafta bekliyorsunuz okadar.ama dışarda çok pahalı.deger yani 1 hafta beklemeye.

slm canm bende ızmırde oturuorum yaklasık 5aydır ertelıyorum cunku normal muane esnasında dahı fenalasıyorumm yanı anestszz cekılmem mumkun degıl bayılır kalırım ege un.anestzı uyglamıor mu ya da uygulayan bı yer bılıorsan fıkır verır mısın

Back
X