Canim uzulme bende uzun surddir bekliyorum hicbir problem yok ama
allah yazmistir elbet. rahim filmini iyice arsstir son teknolojide
agri olmuyor bende dun cektirdim cok rahatti korunmays gerek yok canim

Hayır o ay korunmak gerekmiyor.zaten rahim filmi çekilmeden 1 gün önce yada aynı gün gebelik testi istiyorlar ...eğer sonuç negatif ise çekilebiliyor.
Valla benim canım baya yanmıştı.baya kötü bir tecrübe oldu yani benim için.Çarşamba günü çektirdim. hala kanamam var.hiç öyle lekelenme gibide değil üstelik bildiğiniz regl kanaması gibi devam ediyor.ara ara kramp gibi ağrım da devam ediyor.

Sen nerde cektirdim canim

Kavaklıdere kadın sağlığı merkezinden çektirdim.
Şimdi bir sonraki adetten sonra Histeroskopi istedi doktorum :)
Sanırım çektirmeyeceğim

Canim uzulme bende uzun surddir bekliyorum hicbir problem yok ama
allah yazmistir elbet. rahim filmini iyice arsstir son teknolojide
agri olmuyor bende dun cektirdim cok rahatti korunmays gerek yok canim

Canım çok teşekkürler mesajın için, haklısın, sabredip hayırlısını beklemek lazım. Rahim filmini bu ay erteleyeceğim galiba. Bir dahaki aya senin çektirdiğin yere gidebilirim eğer Ankara'da ise, nereye gittin canım???Güzel haberlerimizi duyarız inşallah, sevgiler...

Son düzenleme:

Canım öncelikle geçmiş olsun, en kısa zamanda düzelirsin inşallah. Ben de korkuyorum bu yüzden ve bu ay erteledim. Eşimin tedavisi gelecek aya sonuçlanacak, biraz daha bekleyeyim diyorum. Bir de soğan kürü duydum, onu uygulayacağım. Tekrar geçmiş olsun...

Geçmiş olsun..
Soğan kürü için mucize diyorlar. ben soğanın kokusuna bile çocukluğumdan beri katlanamadığım için denedim, ancak midem kaldırmadı, yapamadım. Eğer miden kaldırıyorsa muhakkak dene derim Doktoruma bu konuyu danıştığımda ise genellikle sarımsak ve soğan az tüketen insanlarda yumurtlama problemleri, polikistik over sendromunun sık görüldüğünü söyledi.
Eşinin spermiyogram değerleri normalin altındaysa keçiboynuzu suyunu araştır derim.keçiboynuzu kürünü uygulayarak 2 arkadaşım doğal yolla hamile kaldı.
rahim filmi sonunda ise gebe kalma oranının daha da arttığını okudum bir çok yerde.
Eşinin tedavisi sonuçlanana kadar bekle bencede. daha sonra eğer doktoruna güveniyorsan istedikleri tetkikleri bir an önce yaptırmanı tavsiye ederim.vakit kaybetmeden. zaten gerekli bir şey ise ertelemek gebe kalman açısından süreyi uzatmaktan başka bir işe yaramıyor.
Umarım bir an önce Allah gönlünüzden geçeni sizlere nasip eder...

Canım mesajın için çok teşekkürler, çok bilgilendirici olmuş. Eşime keçiboynuzu kürünü uyguluyorum, yaklaşık bir 20 gün oldu başlayalı. Başarabilirsem ben de soğan kürünü denyeceğim. Bakalım kısmet. Senin durumun nedir canım??? İnşallah Rabbim hepimize hayırlısıyla prens ve/veya prenseslerimizi kucağımıza almamızı nasio eder...

Son düzenleme:

Rica ederim.
Amin inşallah en kısa zamanda Rabbim nasip eder bebişlerimizi kucağımıza almayı.
Doktorum polikistik over tanısı koydu.Ancak reglim oldukça düzenli.Günü şaşmıyor diyebilirim.1 dizi tetkik yapıldı . hormon değerlerim gayet normal .hatta doktorum emin olmak için 2 regl dönemimde de aynı testi istedi. değerler ikisinde hemen hemen aynı..eşimin spermiyogram değerleri gayet iyi.rahim filmimde ise tüpler açık. Polikistik over için herhangi bir ilaç yada iğne önermedi.kullanmamı istemedi.
rahim filmimden sonra ise önce 2-3 ay doğal yolla gebeliği bekleyelim dedi.sonrada emin olmak için histeroskopi yapmak istediğini söyledi. rahimde anormal bir durummu gördünüz dedim. hayır emin olmak için yapmak istiyorum dedi. Ancak kafam iyice karıştı.Polikistik over varsa neden ilaçla tedavi etmeyi tercih etmiyor anlayabilmiş değilim.Histeroskopiyi ise düşünmüyorum. rahim filmimde Perde yapışıklık vs. görülseydi eğer düşünürdüm. Bu nedenle önümüzdeki hafta tavsiye üzerine başka bir doktorla görüşeceğim. gidip görüşlerini almak istiyorum.

rahim filmi öncesi ve sonrası ilişkiye girmede sakınca varmı söyledilermi böyle bir şey

Rahim filmi reglinin bitimini takip eden bir kaç gün içinde çekiliyor.bir sakıncasının olduğunu sanmıyorum.
Film sonrası ise olası bir enfeksiyonun önüne geçmek için normalde 2 gün banyo yapmayın ve ilişkiye girmeyin diye bir çok makale okudum. Ancak benim doktorum bir hafta ilişki yasak dedi.
Sizin durumunuz Oluşan kanama,ağrı durumunuza ve doktorunuzun tavsiyesine bağlı olabilir.

Canım öncelikle geçmiş olsun, kesinlikle başka bir dr.a görün. Ben de yaklaşık 1 yıl önce bir kadın doğum dr.una gitmiştim ve 6 aydır korunmamamıza rağmen bebek sahibi olamıyoruz dedim. Kendisi FSH, LH vs. hormonlarımın ölçümünü yaptı. Değerlerimi görünce (FSH'ım 8.97 idi), hemen bir infertilite merkezine git , durumun kritik dedi, eşime de hiç bakmadı. O kadar çok ağlamıştım ki, eşim başka bir dr.a gidelim dedi. Dr. sadece FSH değerine bakmak yanlış dedi, LH ile oranına göre bakılmalı, değerlerin yaşına göre çok normal (yaşım 30 bu arada) dedi. Eşimin değerlerine sonradan baktırdık, meğer eşimin değerlerinde sıkıntı varmış. Yani eğer yanlış bilmiyorsam polikistikoverda düzenli regl olamaman lazım. Başka bir dr. dene ama bana bu soğan küründen şifa bulacağız gibi geliyor Söylediğim gibi ben eşime de keçiboynuzu kürü uyguluyorum. Malesef Dr.ların hepsi alanında uzman değil her ne kadar uzmanlıklarını almış olsalarda...

Okudukça korkuyorum..

ilk tetkikler , her yönden süper çıktı, eşimin değerlerini de beğendi doktorum, hormon testim de normal çıktı.. kaldı geriye rahim filmi ama onu yapmayalım şimdi ,sen şimdiden strese girdin ilişkiye girmeyi bıraktın onu çektirsen hem maddi hem manevi sıkıntı ne gerek var iyice gerileceksin normal yollara 3-4 ay devam ,dedi.. hiç bir kür uygulamıyoruz zaten şimdilik ama sizleri okudukça acaba hariçten öylesine kendimce gazel mi okuyorum , boşuna mı kürek çekiyoruz, kür yok o yok bu yok, hiç bir uğraşımız yok gökten pat diye mi düşecek bu çocuk diye düşünüyorum.. bir an önce rahim filmi mi çektirmeliyim yoksa bilemiyorum ki, okudukça korkuyorumm

Canım bizim sonuçlarımızda sıkıntı olduğu için kür uyguluyoruz, senin de eşinin de sonuçları normal çıkmış. Dr. normal yollara devam dediyse siz de öyle yapın. Rahim filmi gerekse söylerdi...

Teşekkür ederim.
Polikistik overde adet düzensizliği,adet görememe,tüylenme en belirgin bulgular.Ancak Bende bunların hiç biri yok.Doktorum da baya şaşırdı,adetimin düzenli olduğunu söylediğimde inanamadı.4-5 kere sordu.Sanırım rahim filmini istemesininde sebebi buydu.(bu arada benimde yaşım 31 )
Herkeste bulgular aynı olmuyor. yada bana koyulan tanı yanlış. Bilemiyorum.Dediğim gibi başka bir doktorunda fikrini almak istediğim için randevu aldım.Ona da yaptırdığım tüm tetkikleri gösterip fikrini almak istiyorum.
Eğer, eşinin değerlerinde sıkıntı varsa ben keçiboynuzu kürünün iyi geleceğine inanıyorum Allah en kısa zamanda gönlünüze göre verir umarım.

İnşallah hepimizin gönlüne göre verir canım. Yeni Dr.una gittiğinde sonuçlarını bizimle de paylaş olur mu? İnşallah güzel haberler alırsın. Kocaman sevgiler...

ben bi kere çektirdim genel anestezi uyguladı dr um ama korkulacak pek bişey yokk gercekten uyanınca kanamam we çokk az da agrım oldu o da normalmiş tatlm

Kızlar hsg çektirenler bilirler adetten 1 sonra çektirsem olurmu bu filmi ?yoksa hafta sonuna geliyo..

kızlar sonunda bu gün çektrdim radyomarda benim baya sancım oldu zor dayandım gibi bir şey ama diğer hastaya o kadar olmadı adet sancısının biraz fazlası ayrıca işlem 10 dak kadar sürdü yani öyle bir dak değil fiyat 370 tl inmediler hiç ama doktor tavsiyesi olursa 3oo e olan vardı bilemiyorum ben mi böle oldum çok fena değil ama ben zorlandım baya ağrı kesici aldım..bu arada sonuç sağda proksimal tubal oklizyon ne demek acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…