kızlar daha doktora göstermedim sonucu ama tek tüp tıkalı galiba sanırım öle anladım bu durumda olan varmı bir de ben kendimi kastım acaba sonuca etki etmişmidir radyotomda kadın ekip istedim ama yapanlar doktor değil sanırım peki güvenlimiki bu durum ya yanlış görüntülendiyse acele cvp orda olanlar
Rahim filmi sonucumu bugün yeni doktoruma gösterdim.Yeni doktorum diyorum çünkü bugüne kadar gerek açıklamalarıyla gerek tavrıyla yaptırdığım tetkiklerin sonuçlarını açıklamada son derece başarılı buldum kendisini.. ve sanırım bundan sonra sürekli gittiğim doktorum olacak ..
Eski doktorumun histeroskopi yapmamız lazım dediği şey rahmimim kavisiymiş. ama ne gebeliğie engel nede gebe kalındığında bebeğin gelişimine engel teşkil etmezmiş.
Yine eski doktorum polikistik over tanısı koyduğu halde, yeni doktorum bugün tam yumurtlama dönemimde olduğumu hatta yumurtanın çapına kadar ölçüp söyledi...
hiç bir sıkıntınız yok. siz çok stress yapmışsınız.biraz rahat olun ve zamana bırakın dedi...
üstümden büyük bir yük kalkmış gibi hissettim kendimi..ve kafamda olan bütün soruuu işaretleri sayesinde cevaplarını buldu....
Canım güzel sonuçlar almana sevindim. Demekki kötü bir haber alınca, ikinci bir dr.a görünmekte fayda var, anlattığım gibi ben de bunu daha önce tecrübe etmiştim. Bu arada ne kadar süredir bekliyorsun, eğer 1-2 senden fazla ise eşinin de spermogramının yapılması lazım, yaptırdınız mı?
Çok teşekkür ederim canım bende sevindim. tam 1 yıl oldu.Aklına gelebilecek tüm tetkiklerde yapıldı spermiogram dahil. Tüm tetkikler normal. Eşimin değerleri de normal.Doktor acele etme normal yolla şansınızı denemeye devam edin dedi.
kızlar bu gün sonucumu iki doktora gösterdim sağ tüp tıkalı görünüyor dedi ama ksıldığından dolayı spazm yapabiliormuş kapalı çıkıyormuş ee ne demek yani nasıl emin olacağız..ama sol tüp açık tek tüplede kalınabiliomuş ama yaştan dolayı 3 seneyıde geçti için tüp bebek öenrdiler napacam ben
Canım tüpleri açmak için çeşitli kürler var, onları araştır. İbrahim Saraçoğlu'nun sitesine bak. Bu kürler çok işe yarıyor.
çok sağol cnm ama bir türlü bulamadım nette ne yazmam gerek nete
bende geçen hafta çektirdim anestezi istemedim öyle anlattıkları kadar acı veren bi işlem değil zaten çok kısa sürüyor 5-10 dk lık bi şey çektirenlere tavsiyem korkulacak bi şey yok olumlu düşünün sonuçta sağlık için yapılan bi şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?