İyi akşamlar, dün rahim anestezi altında rahim filmi çektirdim, hiç birşey anlamadım, bir bayıldığımı hatırlıyorum sonra da ayıldığımı, 10 dk sürmüş, yarım saat yattım kendime gelene kadar, daha sonra kalkıp eve geldim, kasıklarımda ağrı oldu , ağrı kesici iğne yaptılar, biraz lekelenme oldu okadar, şuan gayet iyiyim, korkacak hiçbirşey yok, tabiki anestezi altında olduğumdan dolayı diyorum, eğer yaptıracaksanız anestezili yaptırın,
İyi akşamlar, dün rahim anestezi altında rahim filmi çektirdim, hiç birşey anlamadım, bir bayıldığımı hatırlıyorum sonra da ayıldığımı, 10 dk sürmüş, yarım saat yattım kendime gelene kadar, daha sonra kalkıp eve geldim, kasıklarımda ağrı oldu , ağrı kesici iğne yaptılar, biraz lekelenme oldu okadar, şuan gayet iyiyim, korkacak hiçbirşey yok, tabiki anestezi altında olduğumdan dolayı diyorum, eğer yaptıracaksanız anestezili yaptırın,
kızlar ben de bugün çektirdim.çok fazla ağrı hissetmedim.gerçekten adet sancısı gibiydi.sonrasında baş dönmesi ve mide bulantısı oldu ama o da yarım saat falan sürdü.korkulacak birşey yok.
nerede cektırdınız acaba ayrıntılı acıklarmısınız
ben de bu ay cekılcem ama stresten delı olcam, rahım dışarı mı cıkarılıyor bu işem esnasındabenı bılgılendırın
öncelikle geçmiş olsun canım,rahim dışarıya falan çıkarılmıyo,normal muayene esnasında rahmini açtırdıklar alet varya onunla açıp içine bi sıvı veriyolar o sıvı tüplere kadar gidiyormu,bi tıkanıklık falan varmı diye o ilaç rahimdeyken filmini çekiyorlar orda görünüyor zaten,5 dk lık bi işlem,ama bende acımasından korktuğum için anestezili çektirdim yani çok rahattı,senin acıya dayanıklılığın varsa normal çektirebilirsin sadece o ilacı verdiklerinde bir iki dakikalık bi ağrı oluyomuş adet sancısı gibi,onun dışında bişey yokmuş .umarım yardımcı olabilmişimdir
radyomarı aradım bu ay çeklemem gerek 370 tl dediler zammı gelmişki
ben de gecen gun aradım bana da aynı dedıler kredı kartına tek cekım yapıyorlamış bırde sordum da he bu arada fılm oncesı ılac alanacakmı onları sormadım nasıl olacak onları bılıyormusun adet bıtımı hemen sonrasımı ne dedıler ben unuttum sormayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?