slm cnm bende çektirmiştim annemle birlikte gitmiştik annemin yanımda olması iyi oldu.çok basit değil tabi ki ama çekilmeyecek kadar da değil maddi açıdan zorlamayacaksa dijitale bakabilirsin :)
kafam çok karıştı arkadaşım. benim acı eşiğim biraz düşüktür.smear testi için örnek alırlarken bile kasmışım, rahim kapandı. kanülleri yerleştiremediler, acıdan dakikalarca haykırmışım farkında değilim, çıktığımda eşim söyledi.
tabii şu 11. gün meselesi de var. hastane neden bu kadar geç randevu verdi anlamıyorum. herkes 9. bilemedin 10. gün diyor. Rahim falan kapanıyor film çekilemiyor diyenler var temelli korktum. 11. gün çekilemezse bir de kalkıp 1 ay daha beklemek var. zaten bu rapor için 2 aydır uğraşıyoruz bitsin gitsin istiyorum artık.
bir de bu ay benim doğal yolla denemek için son şanslarımdan biri. galiba bu dijitalle daha az radyasyon alınıyor. korunmaya gerek olmuyor. bizim sorunumuz eşimdeki oligospermi. 4. aydır bir yığın takviye kullanıyor. belki biraz fayda etmiştir diye tüp bebeğe başlamadan son bir şansımızı denemek istiyoruz.
sizde ne demişlerdi hatırlıyor musunuz? radyasyon alımından dolayı korunun dediler mi?
çok uzun zaman oldu ama öyle bişi söylenmedi ve benim tek böbreğim az çalıştığı için her sene mecburen radyasyonlu film çekiliyorum.hiç böyle bişi duymadım.film çekiliyorum 24 saat hamile yada çocukların bulunduğu ortama girmeyin deniliyor bahsettiğin şey buysa???
anestezi yada dijitalle ile yaptırırsan iyi olur ben anestesisiz yaptırmıştım şimdi tekrar olsa anestesizili seçerdim cnm eşinde yanında olsun bence yada başka birini almalısın yanına .....
benimde bu ay göüğüslerim hiç şişmedi bir de yumurtalıklarımda batma var adet günü 3 gün sonra acaba hsg den dolayımı oldu
ya kızlar hsg den sonra kanamam olmadı ama, 1 hafta sonra yumurtlama zamanında, yumurtlama akıntım biraz kanlı geldi , öyle çok değil ama bariz kan da vardı 3 kez falan gördüm.
acaba hsg den dolayı mı, böyle bişey tecrübe ettiniz mi , ya da neden olabilir ki?
Merhaba
Gözümde çok büyümesine ve korkmama rağmen bugün izmir çınarlı doğum hastanesinde, Dr. Kahraman Kolday tarafından filmim çekildi.
en ufak sızı mızı bir şey hissetmedim.
Anestezi ile oldu, çok da rahat, kolay oldu
hepi topu 10 dakika sürdü.
ayılmam 15 dakika...
çalışanlar aşırı ilgili, çok tecrübeli, çok dostlar... kahkahalar içinde espriler yapa yapa girdim ve çıktım.
şiddetle doktorumu da hastaneyi de tavsiye ederim.
Fiyatı 550 TL
İnsallah josecim benmde seninki kadar kolay gecer.hatırladıkca korkuyorm.
Kızlar bende Pazartesi çektireceğim. Korkmuyorum desem yalan olur. Anestezi istemedim ben inşallah pişman olmam. Bakalım neler bekliyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?