- 27 Kasım 2011
- 467
- 11
- 33
kızlar öncelikle çok geçmiş olsun. neden bu kadar zorlandınız anlamadım.bende anestezi olmadan çektirdim ve tek başıma gittim hsg çektirmeye.üstelik bu forumu okuyup çok ta önyargılı gittim .ama gayet rahat geçti.dönüştede otobüsle döndüm eve tabi hastaneden durağa kadar yürüyüp.
ben sonuçlarımı çarşamba alıcam ve doktora göstericem.inşallah iyi çıkar kızlar bu arada cuman günü çektirdim ben filmi ama hala sarı sarı akıntım var...
ben sonuçlarımı çarşamba alıcam ve doktora göstericem.inşallah iyi çıkar kızlar bu arada cuman günü çektirdim ben filmi ama hala sarı sarı akıntım var...
Benim tek tüp tıkalı tek tüp açık ama üç buçuk senede kalamdım hamile tek tüplede kalınıor dedi doktor ama olmadığına göre tüp bebebk yap dedi yaştan dolayı bide ne yapacam ben muayene bile olamıyorum tüp bebek zormuş yapmak offf...rahim filminden sonra yumurtalıklarımda batma oluyor neden acaba
Kızlar sonucumu aldım rahmimde perde varmış.yarın jinekologa gösterip ameliyatmı olucam karar verilecek....çok üzgünüm ağlamaktan helak oldum....
Canım hiç kür denedim mi? Tüp tıkanıklığına soğan kürü, ardından brokoli kürü falan öneriyorlar. Bir de sütte maydonoz, ısırgan otu tohumu kaynatıp buharına oturanlar var. Bence tüp bebekten önce bu doğal yöntemleri dene. Bir artır netten iyice, buradan da derim.
pamukcum karindan igne yaptirmaya bende korkuyordum ama hicde korkulacak bidey yok canim korkma rahim filmi daha zor inan!!!
kızlar hsg den sonra ilişki de ağrı yaşayan varmı
bende öyle bir problem olmadı.
merhabalar, çarşamba günü zeynep kamil'de rapor için hsg film randevum var. bir kaç gündür burada okuduklarımdan sonra epey gerildim. hafta sonu olduğu için hastaneye açıp soramadım fakat karar verdim eğer kabul ediyorlarsa dışarıda yeni dijital makinalardan biriyle çektireceğim. bir de hastane bana adetimin 11. gününe randevu verdi. 11. günü beklemeden yarın 9. günde çekileyim diyorum. istanbul anadolu yakasında oturduğum için bu yakada bir yerler araştırayım dedim. galiba üsküdar mihrimah sultan tıp merkezi'nde dijital çekim yapılıyormuş. aradım 220 tl (sgk geçmiyor) dediler. fiyat bana çekeceğim acı ve sıkıntının yanında makul geldi. ama pazar olduğu için çekimle ilgili ayrıntılı bilgi alamadım. yarın sabah erken arayacağım. daha önce bu topicde birisi de kızılay altıntepe'de dijital çekildim demiş. sabah onları da arayacağım. orada da dijital mi kaç para bilgisini burada yazarım. anadolu yakası'nda bu işlemi yaptıracaklar için belki faydası olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?