kızlar bende rahim filmi cektircem ama cok korkuyorum allah yardımcım olsun kendimi cok kasıyorum valla
anestezi falanda yoktu bu arada...
Sen çektirdin mi canım? anestezi yoktu demişsin anestezi olmadan mı çektirdin ya da
Slm canım ben de geçen ay çektirmiştim zaten antibiyotik filan aldım fitil verdi enfeksiyon olmasın diye o nedenle çocuk da olmadı ama korunun diye de uyarmadı doktorum.. 15 gün ara kanama yaşadım.. keşke kornsaymışım diyorum.. neyse.. şimdi 2. ayım ben de biraz umutluyum 18 ocakta herşey belli olcak Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
selam canım bnde cektirdim 1 hafta sonra kanamam oldu 8 gün sürdü hemde cok fazlaydı bana öncesi antibiyotik vermemişti cok zor gecti kan zehirlenmesi enfeksiyon cok kötüydü bu ay korundum suan adetimin 3. günü yarın doktora gitcem umarım acık olan tüplerime zarar vermemiştir enfeksiyon cok korkuyorum
inanmıyorum ya çok geçmiş olsun en korktuğu şey... hsg öncesi vermediyse hsg sonrası verebilirdi antibiyotiği.. ne biçim doktor o öyle. ben sonra kullandım ama antibiyotik ara kanama yaptı o ay yumurtalıklar tam çalışmadı galiba ondan. enfeksiyon filan olmadı şükür .. bu arada ben de enfeksiyon korkusu ile gittim ateşli hastalık vs. ağır travmalar yaşamadıkça tıkanmaz tüpler için rahat olsun demişti doktor. ben de inanıyorm ona çok doğru benim eltim sara krizleri idrar enfeksiyonları bağırsakta yaraları ve ateşlenmeler geçirmesine rağmen hsg den 6 ay sonra hamile kaldı üstelik menapoza gircekti o nedenle rahat ol.. sakın aklına kötü bişi getirme ve bilgilendir bizi.. geçmiş olsun cnm
canım ben doktora kontrol amaclı ilk gidişim cocuk için hersey temiz dedi bide hsg cektirelim dedi 2 gün sonra cektirdim hiç bir sorun yoktu 1 hafta sana kanamam basladı adet kanamasından cook cook fazlaydı gecer gecer dedi gecmeyince artık gel dedi bi gittim kan tahlili yaptık ölüyordum resmen beyaz kürem yükselmiş kan zehirlenmiş enfeksiyon cok yüksek agır antibiyotikler günde 4 tane tam 1 hafta hayalet gibiydim sonra dogum kontrol hapı verdi 1 ay kullan adet olunca gel dedi gidecem bakim ne dicekkk
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende... benimde çok korkarak yaptırdığım rahim filmi başlığını görünce hemen deneyimi yazmak istedim.. bende 3 ay kadar önce rahim filmi çektirdim.. inanın hiç korkulacak bişey yok. ben çok korktuğum için anestezi ile yaptırdım .eşimin dediğine göre 5 dakika kadar sürmüş işlem.. sonrasında 2 gün kanamam oldu ama öyle çok değil adet kanaması kadar.. doktorum antibiyotik ve ağrı kesici verdi ama ağrı kesiciyi içmeme gerek kalmadı çok şükür hafif sızlamalar dışında hiç ağrım olmadı. ayrıca doktorum kendisi yaptı işlemi.. doktorumdanda çok memnunum ayrıca kesinlikle tavsiye ediyorum.. bucada tahir özgüder.. ayrıca başka sormak istediğiniz bişey varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım..
Hoşgeldin canım peki varmı bir gelişme hamişlik filan
hoşbulduk canım :) bekleme aşamasındayız şuan.. 2 ay daha olmazsa aşılama yaptırcaz..
kizlar ben araniza yeni katildim bende bu ay rahim filmi cektiricem en az alti yedi gunum var ve cok korkuorum yazdiklarizi okudum sanirim kisiye gore degisiyor umarim benimde agrim olmaz ve sag salim atlatirim Allahim hepimizin yardimcisi olsun.
neden aşılama yaptırıyorsunuz canım? kaç yıllık evlisin? yaş kaç? bana da hemen aşılama demişlerdi ama başka bir doktor hayır 1 yıl bekle dedi.. yani doktora göre değişiyor mu bu durumlar anlayamadım :44:
Canım ben de 29 yaşındayım ve 3,5 yıllık evliyiz. bir yıldır istiyorum ben de.. hsg çektirdim biraz zaman verdim kendime 6 ay.. hayırlısı canım.. ama hsg ile hemen hemen herkes sonuç alıyor.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimize5 yıllık evliyiz canım.. 1,5 senedir bekliyoruz.. yaşda 27.. hiç bi sorun yok görünürde ama olmadı daha.. .bide aşılamayla denicez şansımızı..
Canım ben de 29 yaşındayım ve 3,5 yıllık evliyiz. bir yıldır istiyorum ben de.. hsg çektirdim biraz zaman verdim kendime 6 ay.. hayırlısı canım.. ama hsg ile hemen hemen herkes sonuç alıyor.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimize
saol canim verdigin bilgiler icin bende yarin doktora gidicem hormon testlerini tekrarlicaz ondan sonrafa rahim filmi cektiricem sonuclari sizinle paylasirim ins. hepsi iyi cikar. Allahim hakkimizda hayirlisini versin.
amin canım inşallah.. rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah.. bende şubata kadar bekliycem bakalım.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?