canım bana bıçak saplanması değil de makata vuran ağrım oluyor adet zamanı dediğimde yapışıklık olabilir demişlerdi ben de hsg çektirdim sen de çektirirsen emin olabilirsin. öncelikle başın sağolsun canım çok zor bişey hiç hamile kalmadım ama anlayabiliyorum( Rabbim bir daha yaşatmasın.. ama bence sen vakit kaybetme ve iyi bir merkezde bir hsg çektir o zaman belli olur canım.. çok geçmiş olsun tekrar...
cnm antibiyotik verdilerdi bana o zaten yumurtlama tarihine denk geldi zaten olmazki antibiyotikle bebek... ben korun derim ama gene de sen bilirsin cnm..araştırmadan karar verme[/
canım dediğin gibi yumurtlama tarihine denk geldi hakkımızda hayırlısı olur insallah......sende durum nedir arkadasım, tedaviye devam mı ediyorsun?
Canım beni tedavi etmedi doktor klomen vs. de vermedi zaten yumurtluyorsn ek kimyasal alma vücuduna 1 yıl bekle düzenli ilişkiye gir dedi.. beklemedeyim cnm ama sabrım kalmadı.. bu ay adet olcakmıyım bilmiyorum inşallah olmam hafiften kasık ağrılarım başladı ama ayın 18 ine kadar olmazsam o zaman olumlu olur büyük ihtimal... ama umudun var mı dersen artık umutlanmak istemiyorum
canım benim de ağrım aynıydı. seni görünce yazmak istedim. 2 kez atak geçirdim. 6 ay oldu. korunmuyoruz ama hamile de kalamadım. dr HSG çektirmemi söylemişti. sen ne zaman çektirdin? sonrasında hemen hamile kalanlar oluyormuş, sen de durum nasıl? umarım olumludur:)
Canım beni tedavi etmedi doktor klomen vs. de vermedi zaten yumurtluyorsn ek kimyasal alma vücuduna 1 yıl bekle düzenli ilişkiye gir dedi.. beklemedeyim cnm ama sabrım kalmadı.. bu ay adet olcakmıyım bilmiyorum inşallah olmam hafiften kasık ağrılarım başladı ama ayın 18 ine kadar olmazsam o zaman olumlu olur büyük ihtimal... ama umudun var mı dersen artık umutlanmak istemiyorum
Canım bizim için umut sabır ve beklemek o kadar zorki bu durumda olan cok kadın var adet olduğumuzda resmen yıkılıyoruz bitince acaba bu ay olur mu diyoruz mücadele tekrar baslıyo....rabbim biz kadınları cok güclü yaratıyor birbirimizi teselli etcez arkadasım bende senin gibiyim beklemek cok zor.......insallah bu ay güzel haberlerini alırız
Canım bizim için umut sabır ve beklemek o kadar zorki bu durumda olan cok kadın var adet olduğumuzda resmen yıkılıyoruz bitince acaba bu ay olur mu diyoruz mücadele tekrar baslıyo....rabbim biz kadınları cok güclü yaratıyor birbirimizi teselli etcez arkadasım bende senin gibiyim beklemek cok zor.......insallah bu ay güzel haberlerini alırız
evet cnm dediğin gibi aslında her bitiş bir başlangıç oluyor benim de 3 gündür adet sancım vardı. bu sabah kırmızı leke geldi akıntının içinde. sonra da bişi gelmedi yarın yada 15 i gibi adet olmam lazım hiç umudum kalmadı artık bu ay canım
evet cnm dediğin gibi aslında her bitiş bir başlangıç oluyor benim de 3 gündür adet sancım vardı. bu sabah kırmızı leke geldi akıntının içinde. sonra da bişi gelmedi yarın yada 15 i gibi adet olmam lazım hiç umudum kalmadı artık bu ay canım
canım ne durumdasın?
canım ne durumdasın?
adet oldm bu defa harbidenzerre sancı yok ama kırmızılar geliyor bol bol
arkadaşlar bursada bayan dr da hsg çekriren var mı?
canım sorunun nedenini anlayamadım? neticede bayan da erkek te hsg çekebiliyor.. bayanlar daha gıcık ondan mı soruyosun
erkekte çektirecek kadar rahat değilim canımgıcıklık yaparlarsa alasını görürler hasta hakkı denen birşey var canım babalarının hayırına yapmıyorlar..bayan tercihim..14 aydır çocuk istiyoruz malesef ortada birşey yok..klomen ovitrelle filan kullandım ..bu ay da drum hsg istedi bende bayan dr a gitmeyi tercih ettim..
yaklaşık 1 sene önce çektirdim anestezi istemedim ilk röntgende kapalı çıktığı için ilacı bir daha vermek zorunda kaldılar ölüyorum zannettim Allah'tan doktorum çok iyi ve ona çok güveniyorum sonuç olarak kapalı çıktı laparoskopi oldum akabinde normal yolla hamile kalamadım 1 klomen çatlatma iğnesi denedik olmadı geçen ay ilk aşılamamı yaptırdım ve yine negatif çıktı ama pes etmek yok devam edicem
haaa anladım canımben de gıcık oluyorlar ya genelde ondan şeettin sandım... araştır istersen hangi ildesin? muayenehanelerde de çekiyorlar. ben de bir buçuk yıldır uğraşıyorum cnm. bu arada klomene ne zaman başladın
bursadayım canım..özel bir hastane buldum orda çekilirim muhtemelen..
klomen 2 ay kullandım..ilk ay günde 1 tane..2.ay ise günde 2 klomen +ovitrelle vuruldum..hsg den sonuç alınmazsa klomene devam..
ay canım benim çok sabırlısın. ben de bir buçuk yıldır bekliyorum hala kalamadım 3 ay önce çektirdim 2 kez adet oldum... bekliyorum.. canım sen ne zamandır velisin ne kadardır istiyorsun
Burada ne hikayeler var benim gözyaşları içinde okuduğum onları görünce şükrediyorum halime. Allah'ıma şükürer olsun ki eşimde hiçbir problem yok. 2 yıldır çocuk istiyorum ben ama tedavilerime ara verdim çok senin hikayen nedir?
Merhaba hayirli sabahlar arkadaslar ben 10ay once kurtaj olmustum bebegim karnimda olmustu 7ay cocugum olmadi kurtaj sonrasi. Doktorum klomen ve ovitrelle kullan dedi onun da bir faydasi olmadi dun medicana hastanesine gittim prof du doktor. Klomenle bosuna kurek cekersin senin yumurtaliklarin normal dedi.kurtajdan sonra enfeksiyonla tuplerin tikanmis olabilir dedi Tupler tikalidir. Ameliyat edelim dedi fakat hic bi tetkik yapmadi tahmin yuruttu. acaba rahim filmi cekinmeden ameliyata girmem normal mi yoksa baska bir doktora da gitmem gerekiyor mu. Buradan okudugum kadariyla tupler tikaliysa bile filmle birlikte tupler aciliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?