Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba lokal anestezi yapsalar nerden vuruyorlar iğneyi bileniniz var mı?
:18::18::18::18:
samsunda rahim filmi çektiren arkadaşlar var mı varsa samsunda hangi hastanede çektirdiniz çok acıyo mu fiyatları nasıl bilgi verirmisiniz
off bende perşembe günü çekilicem,bende yaklaşık 6 aydır korkudan erteliyorumama korkunun ecele faydası yokmuş,bu ay çektiriyorum,tatilden önce kafam rahatlasın en azından .
Ben bugün international de çektirdim arkadaşlar.. kesinlikle korkacak bişey yok... Allah tan sonuçta güzel...
mrb arkadaşlar bende geçen cuma çektirdim accayip korkuyodum anestezisiz çektirdim 120 tl ödedim başka bi hastaneye anestezili fiyat sordum 700 tl dediler gıcık oldum hırs yaptım hiç canım acımadı kimseler korkmasnı nolur ben nette okuduklarımdan 6 ay gidemedim ödüm kopuyodu lütfen aksatmayın sadece rahat olun spekulumla muayene oldunuzmu? ondan ötesi yok gerçekten bekletmeye değmez
ben işlem olduğu anda ağrı hissettim sadece bittikten sonra 5 dk yat kalkma belki başın döner dedi bende gerek yok dedim kalktım .tüm gün gezdik eşimlede ...ilacın hızlı verilemsi kanamaya ve ağrıya sebep oluyormuş...
canım hangi hastanede 120 ye çektiler ?