kızlar öncelikle çok geçmiş olsun. neden bu kadar zorlandınız anlamadım.bende anestezi olmadan çektirdim ve tek başıma gittim hsg çektirmeye.üstelik bu forumu okuyup çok ta önyargılı gittim .ama gayet rahat geçti.dönüştede otobüsle döndüm eve tabi hastaneden durağa kadar yürüyüp.

canım benim ağrı eşiğim acayip düşük, düşün kaşımı bile kendim alıyorum çok acıyor diye ben ona bağlıyorum .birde tansiyon sorunum var hemen düşüyor .vallahi artık öleceğimi düşündüm çektirdikten sonra.hayatım geçti şöyle bir gözümden

ben sonuçlarımı çarşamba alıcam ve doktora göstericem.inşallah iyi çıkar kızlar bu arada cuman günü çektirdim ben filmi ama hala sarı sarı akıntım var...

canım enfeksiyon kapmış olabilirsin bende enfeksiyon vardı doktor o zaman demişti sancın olur diye ihmal etme tahlil sonucunla beraber doktora bir görün geçmiş olsun

ben sonuçlarımı çarşamba alıcam ve doktora göstericem.inşallah iyi çıkar kızlar bu arada cuman günü çektirdim ben filmi ama hala sarı sarı akıntım var...

canım enfekte olmuş olabilir, kokusu da kötüyse , antibiyotik kullanmamış mıydın? inşallah iyi çıkar sonucun bu arada.

Benim tek tüp tıkalı tek tüp açık ama üç buçuk senede kalamdım hamile tek tüplede kalınıor dedi doktor ama olmadığına göre tüp bebebk yap dedi yaştan dolayı bide ne yapacam ben muayene bile olamıyorum tüp bebek zormuş yapmak offf...rahim filminden sonra yumurtalıklarımda batma oluyor neden acaba

Benim tek tüp tıkalı tek tüp açık ama üç buçuk senede kalamdım hamile tek tüplede kalınıor dedi doktor ama olmadığına göre tüp bebebk yap dedi yaştan dolayı bide ne yapacam ben muayene bile olamıyorum tüp bebek zormuş yapmak offf...rahim filminden sonra yumurtalıklarımda batma oluyor neden acaba

Canım hiç kür denedim mi? Tüp tıkanıklığına soğan kürü, ardından brokoli kürü falan öneriyorlar. Bir de sütte maydonoz, ısırgan otu tohumu kaynatıp buharına oturanlar var. Bence tüp bebekten önce bu doğal yöntemleri dene. Bir artır netten iyice, buradan da derim.

Kızlar sonucumu aldım rahmimde perde varmış.yarın jinekologa gösterip ameliyatmı olucam karar verilecek....çok üzgünüm ağlamaktan helak oldum....

Canım hiç kür denedim mi? Tüp tıkanıklığına soğan kürü, ardından brokoli kürü falan öneriyorlar. Bir de sütte maydonoz, ısırgan otu tohumu kaynatıp buharına oturanlar var. Bence tüp bebekten önce bu doğal yöntemleri dene. Bir artır netten iyice, buradan da derim.

yok cnm kür denemedim ama yaparım inş maydonoz buharını denedim ama ne derece başarılı oldum bilemiyorum üç dört kere maydonız süt bahrı yaptım olmadı bir de soğan kürü deneyeyim ama tadı iğrençtir onun sanırım sağol önerilerin için cnm

pamukcum karindan igne yaptirmaya bende korkuyordum ama hicde korkulacak bidey yok canim korkma rahim filmi daha zor inan!!!

sevgili arkadaşım bende vurumdum o iğnelerden gerçekten de karında vurun hiç acı hissetmiyosun kol daha çok acıyo. bunun nedenide deri altına vuruluyo bu iğneler kolda kas fazla olduğu için kasları çok kasıyo ve çok acıtıyo fakat karın bölgesinda kastan ziyade yağ olduğu için hiç acımıyo hepsini karından vurun bi gün sağ tarafından bi gün sol tarafından vurun iğnelerini hiç acımıyo inan bana

Kızlar ben bugün ameliyat kararı verilecek diye dr gösterdiğimde gün al histereskopi için dediler sonra rahim filmime bakmıcakmısınız dedim bakınca
bunda bişey yok diyip beni tüp bebek uzmanına yönlendirdiler.anlaşıldıki hsg raporumu yanlış yazmışlar radyolojide ve tüplerim açıkmış vede perde yokmuş
kabarcık oluştuğu için perde gibi görünmüş neyse ameliyattan yırttım ve aşılama için dosya açıldı şimdi heyete giricem.heyetide atlatırsam benden mutlusu yok.heyete girince ne oluyo bilen varmı acaba.

HSG filminde kesinlikle RADYOTOM-RADYOMAR.
Ben dün fındıkzade de çektirdim.
İnternette yorumları okudum çok korktum baştan.
Araştırmalarım sonucunda RADYOTOM-RADYOMAR için çok olumlu şeyler okudum öylede çıktı
Jinekolojik muayeneden çok farkı yok sadece ilaç veriliyor ondada başka arkadaşların ifade ettiği gibi
doluluk hissi veriyor o kadar.Çıkışta otobüsle işe döndüm.
Başka yerlerede sormuştum ağrı kesici ve kas gevşetici veriyorlar.Damla şeklinde kanama olabilir dediler
Burda hiçbiri olmadı.
Birde bayan doktor seçebiliyorsunuz böylelikle daha rahat oluyor.

kızlar hsg den sonra ilişki sırasında ağrı yaşayan varmı

bende radyotomda çekldim hem baya ağrım oldu yatak geldim hem de kanamam oldu ağrı kesici aldım yanlız olmam iyi olmazmış iyiki annemle gittim demekki herkesin bünyesi farklı..bende kadın ekip istedim ama onun doktor olmadığını düşünüyorum sanırım teknisyen..yani öle dayanılmayacak kadar kötü bir işlem değil ama zor yani bir iki dak dediler ama hayır benim 10 dak yakın sürdü.
sonuç inşlaha güvenilirdir bu arada tabii o önemli geçti gitti benim için..bence çektirecekler bir an önce çektirsin beklemsin

Kızlar aranızda genel anesteziyle rahim filmi çektiren var mı? ben muayeneye bile dayanmıyorum kasıyorum kendimi o yüzden doktorum anestezi eşliğinde çekmemizi tavsiye etti bu şekilde daha kolay oluyomuş...birde ücreti hakkında bilgisi olan var mı? özel hastanede çektirmeyi düşünüyorum da....

merhabalar, çarşamba günü zeynep kamil'de rapor için hsg film randevum var. bir kaç gündür burada okuduklarımdan sonra epey gerildim. hafta sonu olduğu için hastaneye açıp soramadım fakat karar verdim eğer kabul ediyorlarsa dışarıda yeni dijital makinalardan biriyle çektireceğim. bir de hastane bana adetimin 11. gününe randevu verdi. 11. günü beklemeden yarın 9. günde çekileyim diyorum. istanbul anadolu yakasında oturduğum için bu yakada bir yerler araştırayım dedim. galiba üsküdar mihrimah sultan tıp merkezi'nde dijital çekim yapılıyormuş. aradım 220 tl (sgk geçmiyor) dediler. fiyat bana çekeceğim acı ve sıkıntının yanında makul geldi. ama pazar olduğu için çekimle ilgili ayrıntılı bilgi alamadım. yarın sabah erken arayacağım. daha önce bu topicde birisi de kızılay altıntepe'de dijital çekildim demiş. sabah onları da arayacağım. orada da dijital mi kaç para bilgisini burada yazarım. anadolu yakası'nda bu işlemi yaptıracaklar için belki faydası olur.

merhabalar, çarşamba günü zeynep kamil'de rapor için hsg film randevum var. bir kaç gündür burada okuduklarımdan sonra epey gerildim. hafta sonu olduğu için hastaneye açıp soramadım fakat karar verdim eğer kabul ediyorlarsa dışarıda yeni dijital makinalardan biriyle çektireceğim. bir de hastane bana adetimin 11. gününe randevu verdi. 11. günü beklemeden yarın 9. günde çekileyim diyorum. istanbul anadolu yakasında oturduğum için bu yakada bir yerler araştırayım dedim. galiba üsküdar mihrimah sultan tıp merkezi'nde dijital çekim yapılıyormuş. aradım 220 tl (sgk geçmiyor) dediler. fiyat bana çekeceğim acı ve sıkıntının yanında makul geldi. ama pazar olduğu için çekimle ilgili ayrıntılı bilgi alamadım. yarın sabah erken arayacağım. daha önce bu topicde birisi de kızılay altıntepe'de dijital çekildim demiş. sabah onları da arayacağım. orada da dijital mi kaç para bilgisini burada yazarım. anadolu yakası'nda bu işlemi yaptıracaklar için belki faydası olur.

slm cnm bende çektirmiştim annemle birlikte gitmiştik annemin yanımda olması iyi oldu.çok basit değil tabi ki ama çekilmeyecek kadar da değil maddi açıdan zorlamayacaksa dijitale bakabilirsin :)

bu arada istanbul küçükyalı delta hospital lokal ya da tam anesteziyle, anestezi çeşidine bağlı olarak sgklılara 250-350 TL arası rakamlara hsg filmi çekiyormuş. bu işlemi anesteziyle yaptırmak isteyenlerin bilgisi olsun.

Back
X