iatanbul fındıkzadedekı yerde mı çektirdin.
buarada rahım filmi çektirip sonrasında hamile kalan yada kalamayanlar tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim.

ben nisan ayında çektirdim filmi çok şükür iki kanal açık çıktı..bende ümit ettim hamile kalmayı 2 ay oldu tutduramadık gene bugün hastalandım..3.aya geçtik artık napalım.

rahim filmini nerelerde ve kaça çektirdiniz. acil lazım bana :(

merhaba arkadaşlar

rahim filmi çekildikten sonra, hastaneden çıkınca işe gidip çalışabilirmiyim acaba. yoksa kötü durumdamı oluyo insan

merhaba arkadaşlar

rahim filmi çekildikten sonra, hastaneden çıkınca işe gidip çalışabilirmiyim acaba. yoksa kötü durumdamı oluyo insan

kasıklarında ağrı olabilir. Tabi seninlede alakalı bir durum. benim kramplarım olmuştu ama adet sancısı gibi. mümkünse işe geri dönüşü esnek bırak ya da akşam saatlerinde çektir

arkadaslar,ben de yaklasik 1 sene bebek denemelerinden sonra haziran ayinda tup filmi cektirdim.
oncelikle anestezili tup filmi cektirmenin hic ama hic korkulacak birsey olmadigini belirteyim. uyuyup uyanıyorsunuz ve uyanınca hersey bitmis oluyor. ben oglen tatilimde 1 saat icinde cektirip ofise geri dondum. Sonuc temiz cıktı. Hicbir rahatsizligim da olmadi. Doktorunuz oneriyorsa sakin ertelemeyin derim. Anestezili cekilince insan kendini kasmadigi icin sonuc daha iyi oluyormus dedi benim doktorum.
Hemen tup filmini cektirdigim ay da hamile kaldim. Su an cok sukur hersey yolunda. Isteyen herkesin dileklerinin kabul olmasini dilerim...

arkadaslar,ben de yaklasik 1 sene bebek denemelerinden sonra haziran ayinda tup filmi cektirdim.
oncelikle anestezili tup filmi cektirmenin hic ama hic korkulacak birsey olmadigini belirteyim. uyuyup uyanıyorsunuz ve uyanınca hersey bitmis oluyor. ben oglen tatilimde 1 saat icinde cektirip ofise geri dondum. Sonuc temiz cıktı. Hicbir rahatsizligim da olmadi. Doktorunuz oneriyorsa sakin ertelemeyin derim. Anestezili cekilince insan kendini kasmadigi icin sonuc daha iyi oluyormus dedi benim doktorum.
Hemen tup filmini cektirdigim ay da hamile kaldim. Su an cok sukur hersey yolunda. Isteyen herkesin dileklerinin kabul olmasini dilerim...

ay çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın ınşallah darısı başımıza.rahım filmi demekki dedikleri gibi çektirdikten sonra hamile kalma sansı yuksek super

arkadaşlar merhaba

bugün HSG çektirdim. doktorum ilişki için bişey demedi. ben sordum çıkarken, 5-6 gün olmasa iyi olur dedi. ama ben sormasam bişey demiyecekti. eşim yarın iş seyahatine gidecek. bende hazır hsg çektirmişken ilişkiye girmek istiyorum. hani hsg den sonra hamile kalanlar çok olmuşya. eşim 15 gün burda olmayacak. yani nerdeyse benim diğer adet zamanıma gelecek. siz ne dersiniz

arkadaşlar merhaba

bugün HSG çektirdim. doktorum ilişki için bişey demedi. ben sordum çıkarken, 5-6 gün olmasa iyi olur dedi. ama ben sormasam bişey demiyecekti. eşim yarın iş seyahatine gidecek. bende hazır hsg çektirmişken ilişkiye girmek istiyorum. hani hsg den sonra hamile kalanlar çok olmuşya. eşim 15 gün burda olmayacak. yani nerdeyse benim diğer adet zamanıma gelecek. siz ne dersiniz

ben de çektircem canım .acıdı mı çok korkuyorum da

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de çektircem canım .acıdı mı çok korkuyorum da

aslında acıdı. ağrı gibi bir acı. bende ilaç gitmedi tekrar yaptılar dahada acıdı. ama bazılarında hiç acımıyomuş. 1 saat sonra geçti. çok korkuyosan anestzili yaptır. ben 10 dk için 100 tl vermeyyeyim diye düşündüm işte

ben radyotom fındıkzade de 330tl ye cektırdım,korkudan ayaklarım tıtredı gırerken ama hıc anlamadım bıle bıtıvermıs.kımseler tedırgın olmasın .hıçç acımıyo.

ben radyotom fındıkzade de 330tl ye cektırdım,korkudan ayaklarım tıtredı gırerken ama hıc anlamadım bıle bıtıvermıs.kımseler tedırgın olmasın .hıçç acımıyo.

Ben de aynı şekilde geçen hafta radyotom fındıkzade'de çektirdim ve hiçbir acı duymadım.Toplam üç dakika sürdü.Film çektirecek arkadaşlara buraya gitmelerini öneririm.

vAllahi ne zaman Hsg le ilgili yazi gorsem , o lanet duygular gelir aklima, ne korkunc duygular yasamisdim ahhh ahh...kendimi ne kadar korkudub ne kadar kotu seyler dusunmusdum...icim parcalaniyor yaa hsgi adini bile duydugumda..iyiki bitdi o kabus cok sukur.

P.S bu arada anestezis cekilib, cok az agri gormus vede tupleri acik cikmis biriyim..sadece hsg cekilene kadar omrumun yarisi gitdi belkide korkudan..:14:

arkadaşlar merhaba

canım dr'um bana hsg çekilen ay gebe kalamayacağımı söyledi sonraki ayda şansın yüksek olur. Tüplerin kapalıysa ve hsg ile açıldıysa kolaylıkla hamile kalırsın bundan sonra geçmiş olsun

o ay korunmadin mi canim?

arkadaşlar lütfen bana da bi yardımcı olur musunuz? ben 3 yıllık evliiyim ve yaklaşık 1,5 senedir falan bebek istiyoruz.bikaç kez farkllı farklı doktorlara gittik ama sonuçlandıramadık.şimdi tamamen sıfırdan başlıyoruz..bugün ankara gazi hastanesine gittim ve doktorum muayene ettikten sonra bi hsg yapalım dedi..bende bi araştırayım bakalım neymiş dedim ve bazı yorumlar iç acıcı,bazılarıysa inanılmaz ürkütücü.nolur bana bi anlatın..yardımınıza ihtiyacım var gerçekten... :18: korkuyorum

arkadaşlar lütfen bana da bi yardımcı olur musunuz? Ben 3 yıllık evliiyim ve yaklaşık 1,5 senedir falan bebek istiyoruz.bikaç kez farkllı farklı doktorlara gittik ama sonuçlandıramadık.şimdi tamamen sıfırdan başlıyoruz..bugün ankara gazi hastanesine gittim ve doktorum muayene ettikten sonra bi hsg yapalım dedi..bende bi araştırayım bakalım neymiş dedim ve bazı yorumlar iç acıcı,bazılarıysa inanılmaz ürkütücü.nolur bana bi anlatın..yardımınıza ihtiyacım var gerçekten... :18: Korkuyorum
canım bende etlıkte devlet hastahanesınde cektırdım gecen ay anestesısız falan normalde ben cok dayanamam boyle seylere ama ınan cok zor degıl canın yanıyor ama bırkac dakıka bence korkma... Bebısını dusun belkı bu ıslem hamıle kalmamıza vesıle olur allah buyuk...

Back
X