Arkadaslar merhaba,
bu haftasonu rahım fılmı cektırmem gerekıyor. Doktorum adet sonrası 1-2 gun sonra cektır dedı .calıstıgım ıcın mecburen haftasonuna kaldı.zamanlama konusunda bılgısı olan varmı? Calısan bayanlar bu tur ıgneydı,yumurtaydı,fılm dı nasıl ızın alacaklarda cocuk yapacaklar bılmıyorum

(
herkes bısey yazmıs kımı dogum sancısıyla esdeger kımı adet agrısıyla ,mutlaka agrı esıklerımız farklı ama bunun bır ortası yokmu,haftasonuna kadr ıcım ıcımı yıyecek.
Bırde eskı doktorum bırsuru tahlıl yaptırdı,yumurta takıbı yaptırdı ,hıcbırsey cıkmadı.Sadece esımın sperm sayısı dusuktu .onun ıcın urologa gıtmemızı soyledı. sımdı baska bır doktora gıttım.oda tahlıllerı ınceleyıp rahım fılmı ıstedı. Bu fılmı hangı vakalarda ıstıyorlar acaba.Tamam tupler acıkmı,yapısıklık varmı vs bunun adı ne kısırlık veya ureme konusundakı karsılıgı ne acaba?
bazı arkdaslar fılm sonrası hamılelıkten bahsetmıs ınsallh hepımızın basına gelır bu tıp olayalr,rabbım bebeklerımıze kavusturur bızı.sorularıma tecrubelı arkadaslardan cevap beklıyorum,herkese teskkurler