Rahim filmi,polikistik over

Shdhdhdhdh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2021
72
18
3
24
Selamün aleyküm hanımlar ben 1 senedir bebek düşünüyorum. Doktora gittjm ve doktor polikistik over olduğunu ama korkulacak birsey olmadığını kısırlık olmasina sebep degil sadece geciktiriyor kislerin küçük küçük dedi ve iltihap var dedi onun için fitil ve hap verdi bir de bana hsg çekelim yani ilaçlı rahim filmi çekelim dedi ama ben çok korkuyorum sizce cektirmesem birsey fark eder mi gerekli mi bu çok önemli birrsey mi

Bence mutlaka cekil, ben 2sene cok fazla tedavi gordum hic bir sonuc alamadim. Hsg cekildim ve sonuc her iki tupum tikali cikti 2senem çöpe gitmis oldu bu durumda. Hic korkulacak bisey değil anestezili yaptir hicbisey anlamazsin

Selamün aleyküm hanımlar ben 1 senedir bebek düşünüyorum. Doktora gittjm ve doktor polikistik over olduğunu ama korkulacak birsey olmadığını kısırlık olmasina sebep degil sadece geciktiriyor kislerin küçük küçük dedi ve iltihap var dedi onun için fitil ve hap verdi bir de bana hsg çekelim yani ilaçlı rahim filmi çekelim dedi ama ben çok korkuyorum sizce cektirmesem birsey fark eder mi gerekli mi bu çok önemli birrsey mi
Ben ilkini anestezili yaptirdim sonra doktor 5gun rontgen cihazi olmadan ayni islemi yapti tupleri acmak icin tabi 5gun hicbir agri kesici anestezi yoktu çok ağrili gecti sonunda sol tupum acildi sadece

Ben ilkini anestezili yaptirdim sonra doktor 5gun rontgen cihazi olmadan ayni islemi yapti tupleri acmak icin tabi 5gun hicbir agri kesici anestezi yoktu çok ağrili gecti sonunda sol tupum acildi sadece
Siz 5 gün boyunca o agrıyı nasıl çektiniz tüpler tıkalı olunca aşırı agrı yapıyormuş çünkü

Kesinlikle çektirmelisiniz korkuyorsanız anestezili çektirin

Merhaba bendede pcos var. 1 yil denedik ve olmayinca doktora gittim doktor artik gec kaliyoruz hsg randevunu al dedi krokudan 3 ay erteledim en sonunda randevuyu aldimve hsg icin gittigimde hamile oldugumu ogrendim onemli olan kafadan atmak rabbim biran once hayirla nasip etsin insallah 🥰🥰

Evett inanilmaz dehset bir agri ama islem 15 20dakika suruyo sonrasida oturunca karnim agriyodu. Gecti gitti iste
Çok geçmiş olsun gerçekten geçmiş gitmiş
Peki diğer tüp açıldı mı farklı ilken uygulandı mı

Çok geçmiş olsun gerçekten geçmiş gitmiş
Peki diğer tüp açıldı mı farklı ilken uygulandı mı
Yok cok yorucu durum oldugundan devam etmedik tek tuplede hamile kalina biliniyor. Benim durumum biraz farkli ama turlu turlu engeller cikti esimde dogru durust bir araya gelemiyoruz o zamandan. 6ay sure vermisdi doktor şubat artik sonuncu

Ben bugün çektirdim rahim filmi 2. Ydi bazılarının acılı bazılarının acısız geçiyor rahim filmi sonrası hamile kalanda çok araştır nasil istersen öyle yap

Bence mutlaka cekil, ben 2sene cok fazla tedavi gordum hic bir sonuc alamadim. Hsg cekildim ve sonuc her iki tupum tikali cikti 2senem çöpe gitmis oldu bu durumda. Hic korkulacak bisey değil anestezili yaptir hicbisey anlamazsin
Ya bu gittiğim hastane özel hastane ama anestezili cekmiyorlarmis

Evett inanilmaz dehset bir agri ama islem 15 20dakika suruyo sonrasida oturunca karnim agriyodu. Gecti gitti iste
Kiz korkuttun beni ben normal vajinal ultrason da bile ağrım oluyor acı esigim çok düşük nasil yapcam bilmiyorum 1 ay daha beklesem soğan kürünü duydum onu denesem kafaya takmamaya çalışsam 1 ay sonra eğer adet olursam mecbur gidicem kurtuluş yok sizce ne yaoayim😢

Anestezili yaptir hic bisey hiss etmezsin, benim gibi olacaksin diye bisey yokki. Hem bana açmak icin oyle seyler yaptilar anestezi almasan bile agri kesici bisey yapiyolar o zaman cok aci olmuyo. Benimde ağri esiğim dusuk

Nasildi peki agridi mi sizinki cok
Yani dediğim gibi ağrı oldu olmadı diyemem filmi çeken kadında söyledi oldukça ağır bir ilaç makine rahimi okusun görsün diye yapıyoruz ama anlık dayanabildigim kadar dayandım sonra çıktım hivbisey olmamış gibi genelde herkese öyle oluyor sonrasında hafif ağrı ama ben şuan yuruyemiyorum aşırı şişkinlik sancı var uzandigim yerden yardım olmadan kalkamıyorum

Anestezili yaptir hic bisey hiss etmezsin, benim gibi olacaksin diye bisey yokki. Hem bana açmak icin oyle seyler yaptilar anestezi almasan bile agri kesici bisey yapiyolar o zaman cok aci olmuyo. Benimde ağri esiğim dusuk
Doktorum çok iyi başkasına gitmek istemiyorum ama o da anastezili yapmıyor korkulacak biseu yok dedi ama bilmiyorum işte

Yaptir gitsin korkma en fazla 10dakka ağri hiss edersin sonra gecer gider
O kadar yıprandım ki kac aydır surekli negatif test görmekten yoruldum hele ki aile baskısı esimin babaannesi evlendiğim günden beri her ay arıyor torun yok mu diye düşünün babaannesi diğerlerini söylemiyorum bile her adet olduğum da 2 gün yataktan çıkamıyorum ağrıdan değil üzüntüden eşime yine hastlandim demek istemediğimden eşim çok yardımcı ama bana hep destek oluyor üzülüyor biliyorum ama bana belli etmemeye çalışıyor biz sevgiliyken hep hayalini kurardık isim bile belirlemistik çok istiyorduk sanırım bu yüzden hani çok istediğin şey zor olurmuş derler ya öyle iste

Ay
O kadar yıprandım ki kac aydır surekli negatif test görmekten yoruldum hele ki aile baskısı esimin babaannesi evlendiğim günden beri her ay arıyor torun yok mu diye düşünün babaannesi diğerlerini söylemiyorum bile her adet olduğum da 2 gün yataktan çıkamıyorum ağrıdan değil üzüntüden eşime yine hastlandim demek istemediğimden eşim çok yardımcı ama bana hep destek oluyor üzülüyor biliyorum ama bana belli etmemeye çalışıyor biz sevgiliyken hep hayalini kurardık isim bile belirlemistik çok istiyorduk sanırım bu yüzden hani çok istediğin şey zor olurmuş derler ya öyle iste
Sen ayni benmisin, bendede var o babaanneden, biktirdi artik. 3senedir bende ayni durumlari yasiyorum esim asla belli etmez bana hicbisey ama aile baskisi korkunc bisey. Bunlari yasamaktansa hsg acisi cok daha kolay inan bana

Back
X