- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Canım inan sofır ağrı sıfır kanama sıkıntısı bile yok ben sonomed de çekindim sonrasında çıktım saatlerce gezdim . Nerde ve hangi sistemle yapıldığıBnde çektirdim sanırm bnde yasicam kızlar bide hsg sonrası kanama yasadınız öı ??
Ben özel bir hastanede çektirdim bugün cok ağrıdı ya sonrasında da Ağrı kesici iğne yapıldı ağrım azaldı sonra ama kanama oldum biraz bazılarında oluyormus sanırımCanım inan sofır ağrı sıfır kanama sıkıntısı bile yok ben sonomed de çekindim sonrasında çıktım saatlerce gezdim . Nerde ve hangi sistemle yapıldığı
Ben yaşadım ama ilk gün kanama normal sayılıyor zaten, ben özelde anestezi ile çekildm bittiğinde ne ağrım ne de acım yoktu ama ilk gün boyunca hafif kanama vardı ped takmak gerekiyor zatenn benim gittiğm merkez ben baygınken takmıştı bile ped vs hazırdı orada da takabiliyorlar.Bnde çektirdim sanırm bnde yasicam kızlar bide hsg sonrası kanama yasadınız öı ??
Canım benim gittiğimde özeldi ama doktor normal değildi resmen baştan savma iş yaptı sende de olduysa normal demek ki cnm ağrım da var hafif bel ağrısıBen yaşadım ama ilk gün kanama normal sayılıyor zaten, ben özelde anestezi ile çekildm bittiğinde ne ağrım ne de acım yoktu ama ilk gün boyunca hafif kanama vardı ped takmak gerekiyor zatenn benim gittiğm merkez ben baygınken takmıştı bile ped vs hazırdı orada da takabiliyorlar.
Hmm bende hiç regl gibi ağrı ya da bel ağrısı vs olmadı, sadece hsg den hemen sonra ayıldığımda ilacın da etkisiyle hafif yanmam vardı; benim kendi doktorum kendisi çekti o yuzden rahattım o açıdan. Geçmiş olsun çok, dert etmeyin kanamayı ilk gün normal diyorlar☺Canım benim gittiğimde özeldi ama doktor normal değildi resmen baştan savma iş yaptı sende de olduysa normal demek ki cnm ağrım da var hafif bel ağrısı
Bende yanma değilde Ağrı vardı baya sonra kalktım bel agrısı ve kasık agrısı vardı sadece evet ilaç verdi antibiyotik ve Ağrı kesici 3 gün kullan dediHmm bende hiç regl gibi ağrı ya da bel ağrısı vs olmadı, sadece hsg den hemen sonra ayıldığımda ilacın da etkisiyle hafif yanmam vardı; benim kendi doktorum kendisi çekti o yuzden rahattım o açıdan. Geçmiş olsun çok, dert etmeyin kanamayı ilk gün normal diyorlar☺
Antibiyotik verdi mi size doktor?
Anladm bana da bir hafta kullan demişti ama 3 gün bencede kafi aslındaBende yanma değilde Ağrı vardı baya sonra kalktım bel agrısı ve kasık agrısı vardı sadece evet ilaç verdi antibiyotik ve Ağrı kesici 3 gün kullan dedi
Cok teşekkür ederim cnm aynı bu ilaçlar mıydı ?Anladm bana da bir hafta kullan demişti ama 3 gün bencede kafi aslında☺ Ben de 5 günde kesmiştim zaten tekrar geçmiş olsun
Yok benmki farklı bi markaydı şmdi tam ismini hatırlamıyorum cnm.Cok teşekkür ederim cnm aynı bu ilaçlar mıydı ?
Olsun canım sağol yine deYok benmki farklı bi markaydı şmdi tam ismini hatırlamıyorum cnm.
Vallaha ben çok hassas biriyim hemen ağrı hissederim va hiç bişeyim olmadı gerçektenBen özel bir hastanede çektirdim bugün cok ağrıdı ya sonrasında da Ağrı kesici iğne yapıldı ağrım azaldı sonra ama kanama oldum biraz bazılarında oluyormus sanırım
Yok benmki farklı bi markaydı şmdi tam ismini hatırlamıyorum cnm.
Maşallah cnm doktor hani bir alet sokuyor ya sallıyor bideVallaha ben çok hassas biriyim hemen ağrı hissederim va hiç bişeyim olmadı gerçekten
Anestezisiz mi oldun sen cnm?Maşallah cnm doktor hani bir alet sokuyor ya sallıyor bideölmek istedim o an
Evet anestezi versinler diye özele gittim oda vermiyorlarmışAnestezisiz mi oldun sen cnm?
Smear testi için aynısı yerleştiriliyo canım yada sende farklımıydı ?Maşallah cnm doktor hani bir alet sokuyor ya sallıyor bideölmek istedim o an
Bilmiyorum İnan baya Ağrı hissettim ben bide alttan muayene de hiç sıkıntım yoktu normalde ..Smear testi için aynısı yerleştiriliyo canım yada sende farklımıydı ?
Ozaman eski yöntem kuzum ben 700 tl ödedim normali kaç bilmiyorum doktorum orayı yönlendirdi istanbulunda yabancısıydık ama hiç bi ağrı sızı olmadı . İlaç geri gelir diye bi ped verildi kanama vs hiç birşey olmadı bende hisstmedim bile biraz kasılıyodum doktorum rahat olmam kaslarımı rahat bırakmamı dedi işlem 5 dakika anca sürdü oda başta bi makina karnıma yaklaştı vs sonrasında smear testindeki alet koyuldu ilaç verdi bitti bile dedi. Sonra ben kalktım normal gün gibi gezdim dolaştım ağrı sızı kanama hiç olmadı . 3 gün antibiyotik yazdı tüp bebek doktorum olası bi bakteri dağilmasını önlemek için bu kadar ne anestezi aldım ne ağrı kesiciBilmiyorum İnan baya Ağrı hissettim ben bide alttan muayene de hiç sıkıntım yoktu normalde ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?