Rahim filmi sonrasi adet gecikmesi

Mağlesef yine adet oldum doktorum olabilir hsg sonrası felan deyince bi umut olmuştu .

çok üzüldüm umudunu kaybetme allah büyüktür kac senedir evlisin
Canım 1 sene ama hiç korunmadık direk bebek istedik . Ama zaten mucize olsun diye bekleyip kendimi yıprarıyorum sperm sayısı yterli değiş ve ileri hızlı yok . tüp bebekten başka çağremiz yok aslında ama işte her söylenende bi umut arıyorum

bizde ikincisi icin uğraşıyoruz 3 senedir ama olmuyor canim sabret ve stresten kesinlikle uzak durun sende eşinde allah büyük öyle şeyler yasadimki artık kendi halime bile üzülmüyorum ablam 20 senedir evli kan pıhtılaşması yüzünden 6 bebeğini kaybetti bizim sorunlarımız icin çareler var cook üzgünüm rabbim sana da anlamada ve isteyen herkese nasip etsin

Sağol kuzum benim kan grubu ne ablanın ona göre tedavi uyguluyolar benim doktorumda eğer düzelmesse verdiğimiz vitaminle olası bi hamilelikte 14 ay karından vurulan bi iğneden bahsetmişti . Sizin sorununuz ne kuzum ?

Sağol kuzum benim kan grubu ne ablanın ona göre tedavi uyguluyolar benim doktorumda eğer düzelmesse verdiğimiz vitaminle olası bi hamilelikte 14 ay karından vurulan bi iğneden bahsetmişti . Sizin sorununuz ne kuzum ?
kan pıhtılaşması ve karaciğerde damar tıkanıklığı bir sürü igne verdiler çok şükür o tıkalı olan damar açılmış biraz daha geç kalınsaydi allah korusun karaciğer tamamen bitecekti iğneleri hem karından kolundan falan oluyor artık çocuk meselesini geçtik yeterki iyilersin diyoruz

Herşeyden önce sağlık kuzum haklısın bebekte gelir inşallah rabbim tüm istiyenlere nasip etsin

Bende ozelde oldum bugun. 300 liraydi ama benimki. Hic korkulacak birsey yok. Kendime cok kizdim cunku okuduklarimla nerdeyse olmaktan vazgececektim.
Eskiden nasil yapiliyordu bilmiyorum ama su anda bu kadar basit birseyin anestezi altinda yapildigini bilmek bana cok garip geliyor.

Suan aynı senin gibiyim bugun tam 50.günum hsg den sonra adetin 26.günu iki gün lekelenmem oldu pembe ondan sonra birsey yok idrar testi negatif cikiyor

Suan aynı senin gibiyim bugun tam 50.günum hsg den sonra adetin 26.günu iki gün lekelenmem oldu pembe ondan sonra birsey yok idrar testi negatif cikiyor
Hsg den sonra normal olan bir durum.
Yeter ki sonuclariniz iyi gelsin. Geçmiş olsun.

Benim de 23 gün gecikme oldu tarlusal la adet oldum

merhaba
ben de 1 ay önce rahim filmi cektirdim ve bugun adetimi 3.gunu hala olmadim.test yaptim negatiff

Hsg adet gecikmesine neden olmaz zaten adet araliginiz cok fazla pco olabilir

Benim 22 gün gecikme oldu pko falan da yok çikolata kistim var sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…