- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
merhaba bende bir hafta önce cektirdim aci falan hiç bişey hissetmiyorsun o kadar çok korkuttular ki ben 350 ye çektirdim özeldeSlmbende düşünüyorum film çektirmeyi ama karar veremedim sen hangi hastanede çektirdin acaba
çok üzüldüm umudunu kaybetme allah büyüktür kac senedir evlisinMağlesef yine adet oldum doktorum olabilir hsg sonrası felan deyince bi umut olmuştu .
Canım 1 sene ama hiç korunmadık direk bebek istedik . Ama zaten mucize olsun diye bekleyip kendimi yıprarıyorum sperm sayısı yterli değiş ve ileri hızlı yok .çok üzüldüm umudunu kaybetme allah büyüktür kac senedir evlisin
bizde ikincisi icin uğraşıyoruz 3 senedir ama olmuyor canim sabret ve stresten kesinlikle uzak durun sende eşinde allah büyük öyle şeyler yasadimki artık kendi halime bile üzülmüyorum ablam 20 senedir evli kan pıhtılaşması yüzünden 6 bebeğini kaybetti bizim sorunlarımız icin çareler var cook üzgünüm rabbim sana da anlamada ve isteyen herkese nasip etsinCanım 1 sene ama hiç korunmadık direk bebek istedik . Ama zaten mucize olsun diye bekleyip kendimi yıprarıyorum sperm sayısı yterli değiş ve ileri hızlı yok .tüp bebekten başka çağremiz yok aslında ama işte her söylenende bi umut arıyorum
Sağol kuzum benim kan grubu ne ablanın ona göre tedavi uyguluyolar benim doktorumda eğer düzelmesse verdiğimiz vitaminle olası bi hamilelikte 14 ay karından vurulan bi iğneden bahsetmişti . Sizin sorununuz ne kuzum ?bizde ikincisi icin uğraşıyoruz 3 senedir ama olmuyor canim sabret ve stresten kesinlikle uzak durun sende eşinde allah büyük öyle şeyler yasadimki artık kendi halime bile üzülmüyorum ablam 20 senedir evli kan pıhtılaşması yüzünden 6 bebeğini kaybetti bizim sorunlarımız icin çareler var cook üzgünüm rabbim sana da anlamada ve isteyen herkese nasip etsin
kan pıhtılaşması ve karaciğerde damar tıkanıklığı bir sürü igne verdiler çok şükür o tıkalı olan damar açılmış biraz daha geç kalınsaydi allah korusun karaciğer tamamen bitecekti iğneleri hem karından kolundan falan oluyor artık çocuk meselesini geçtik yeterki iyilersin diyoruzSağol kuzum benim kan grubu ne ablanın ona göre tedavi uyguluyolar benim doktorumda eğer düzelmesse verdiğimiz vitaminle olası bi hamilelikte 14 ay karından vurulan bi iğneden bahsetmişti . Sizin sorununuz ne kuzum ?
Herşeyden önce sağlık kuzum haklısın bebekte gelir inşallah rabbim tüm istiyenlere nasip etsinkan pıhtılaşması ve karaciğerde damar tıkanıklığı bir sürü igne verdiler çok şükür o tıkalı olan damar açılmış biraz daha geç kalınsaydi allah korusun karaciğer tamamen bitecekti iğneleri hem karından kolundan falan oluyor artık çocuk meselesini geçtik yeterki iyilersin diyoruz
Bende ozelde oldum bugun. 300 liraydi ama benimki. Hic korkulacak birsey yok. Kendime cok kizdim cunku okuduklarimla nerdeyse olmaktan vazgececektim.Ozaman eski yöntem kuzum ben 700 tl ödedim normali kaç bilmiyorum doktorum orayı yönlendirdi istanbulunda yabancısıydık ama hiç bi ağrı sızı olmadı . İlaç geri gelir diye bi ped verildi kanama vs hiç birşey olmadı bende hisstmedim bile biraz kasılıyodum doktorum rahat olmam kaslarımı rahat bırakmamı dedi işlem 5 dakika anca sürdü oda başta bi makina karnıma yaklaştı vs sonrasında smear testindeki alet koyuldu ilaç verdi bitti bile dedi. Sonra ben kalktım normal gün gibi gezdim dolaştım ağrı sızı kanama hiç olmadı . 3 gün antibiyotik yazdı tüp bebek doktorum olası bi bakteri dağilmasını önlemek için bu kadar ne anestezi aldım ne ağrı kesici
aynen canim benim adetimede az kaldi benimde inşallah olmam 4 günün var bakalimHerşeyden önce sağlık kuzum haklısın bebekte gelir inşallah rabbim tüm istiyenlere nasip etsin
Suan aynı senin gibiyim bugun tam 50.günum hsg den sonra adetin 26.günu iki gün lekelenmem oldu pembe ondan sonra birsey yok idrar testi negatif cikiyorMerhaba,
Bir önceki adetimi 51 gün önce oldum hala adet olmadım ve geçen ay rahim filmi çektirdim, gecikmesinin sebebi hsg olabilir mi? Bu durum başınıza geldi mi?
Adet gecikmesinin üstünden 2 gün geçtikten sonra test yaptım negatif... o yüzden testi tekrarlamadım. Hamile olabilir miyim?
Hsg den sonra normal olan bir durum.Suan aynı senin gibiyim bugun tam 50.günum hsg den sonra adetin 26.günu iki gün lekelenmem oldu pembe ondan sonra birsey yok idrar testi negatif cikiyor
Tabi ilk akla gelen hamilelik oluyor zor bir süreç şükür temiz çıkti 5 yaptim hepsi negatif olunca artik kendimi inandirdimHsg den sonra normal olan bir durum.
Yeter ki sonuclariniz iyi gelsin. Geçmiş olsun.
Bende gideyim ozaman doktora beklemek daha yıpratıcıBenim de 23 gün gecikme oldu tarlusal la adet oldum
Ilerleyen aylarda inşallah:)Tabi ilk akla gelen hamilelik oluyor zor bir süreç şükür temiz çıkti 5 yaptim hepsi negatif olunca artik kendimi inandirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?