Rahim filmi sonrasi adet gecikmesi

Kızlar lütfen bilgisi olan varsa yardim ben rahim filmi çektirdim sonucunda tüplerin açık olduğu ve rahim şeklinin normal olduğu yazılıyor ancak kontrast maddenin verilmesini takiben duzensizlik yazıyor o kadar araştırdım birşey bulamadım lütfen yardımcı olun

Merhaba ben çektirdigim adetime 3 gün kala 2 günluk bi lekelenme yaşadim onu doktor adetten saydı.eger o olmasaydi 20 gün gecikmis sayiliyordu

Merhaba ben çektirdigim adetime 3 gün kala 2 günluk bi lekelenme yaşadim onu doktor adetten saydı.eger o olmasaydi 20 gün gecikmis sayiliyordu
Ve gecikme demek ilacin gecisindeki yavaslik oda hafif yapisiklik olmasindan dolayi oluyor zaten o sirada aciyorlar o yapisikliklari benim film sonucuma aynisi vardi

Ve gecikme demek ilacin gecisindeki yavaslik oda hafif yapisiklik olmasindan dolayi oluyor zaten o sirada aciyorlar o yapisikliklari benim film sonucuma aynisi vardi
Ayy gerçekten mi valla biraz olsun içim rahatladı canim ya bide benden histeroskopi istendi adet bitiminde gideceğim insallahhhh birşey çıkmaz stresten yerimde duramıyorum ama bu yazın o kadar rahatlattı ki seninki ne yazıyordu tam olarak yazarmisin canimmm

Ben özelde anestezili çektirdim kasım 26 da .doktorum çok ilgiliydi anlatti herseyi rahim tüpler açik boyutta normal gebe kalmaya engel bir sorun yok dedi fakat ilk ilacı verdiginde sağ tüpten biraz yavaş geçmis birdaha vermisler o sırada ufak yapışıkliklar açildi buda histeraskopiymis

Yani canım anestezi alacaksin 5_10 dakikalik bir işlem orda rahim içi detayli olarak inceleniyor

Senin sonucunda düzensizlik falan yazıyor muydu çok soruyorum ama gerçekten çok korkmuştum senin mesajın içime su serpti peki histeraskopiden sonra hamile kalınıyor mu canim bi bilgin var mı

Senin sonucunda düzensizlik falan yazıyor muydu çok soruyorum ama gerçekten çok korkmuştum senin mesajın içime su serpti peki histeraskopiden sonra hamile kalınıyor mu canim bi bilgin var mı
Evet doktor yazilanlarin anlamlarini anlatti bana çok ufak yapisiklikari o ilacla açmislar anestezi aldiğin icin sen hiç birsey hissetmeyeceksin ben filmi cektirdikten sonra bir kere adet oldum iste 2 günlük bu ay bekliyorum bakalim doktor filmden sonra 3 ay deneyin dedi hamile kalma şansi yuksek oluyormus

İnşallah canım benim 1 haftam kaldı beklemek daha zor böyle son günleri sen özeldemi çektireceksin devlettemi
Ben rahim filmini özelde çektirdim işte sonucuma baktı doktorum histeroskopi istedi devlet hastanesinde olacam inşallah güzel geçer tanı amaclı histeroskopi yani çok zor değilmiş öyle dedi doktorum sen nerede yatırmıştım

Ben ilçede oturdugum icin sadece özel hastanede yapiyorlardi çok secenegim yoktu aynen zor birsey degil en azindan aklinda soru isareti kalmaz ben daha önce yaptirmadigim icin pismanim yaşim geçiyor çunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…