- 7 Temmuz 2015
- 334
- 202
- 103
- 31
- Konu Sahibi Kardelenaskk
-
Nasıl bi makinede çekildiğin önemli Can'ım.. Veya tüplerin tıkalıysa film çekimi esnasında açılıyor bu ağrı veriyor biraz..Kimse yazmamış ama belki bi goren olur diye bi sorum olucak rahim filmi sonrası 4 5 saattir süren ve hala devam eden kasık ağrısı normalmi ...
Merhaba canım epeydir forumu acamiyordum sonucun nasıl çıktı :)Seninle ayni zamanlarda cekilmisiz rahim filmini canim bendede agri olmustu ve kanama az az 2 3 gun surmustu.. normal oldugunu söylemişti doktorum..
Bide bende hiç kanama olmadıSeninle ayni zamanlarda cekilmisiz rahim filmini canim bendede agri olmustu ve kanama az az 2 3 gun surmustu.. normal oldugunu söylemişti doktorum..
Sıkıntı cikmadi canim cok şükür acikmis tuplerim rahimdede sikinti yokmus senin durumlar nasil tedavi devammiMerhaba canım epeydir forumu acamiyordum sonucun nasıl çıktı :)
Ilginc bi arkadasimdada kanama olmadi ama bende oldu ve filim cekilmeden önce doktor demisti agrin olabilir kanaman olabilir normal die ilacta verdiler bana hatta filim sonrasi muhakkak kullan dedilerBide bende hiç kanama olmadı
Evet antibiyotik verildi banada. Benimde normal cikti ama başka doktorlar kış yok dediği halde rahim filmı çeken doktor sağ yumurtalık ta kist var dedi. bu sali eşim spermiyogram vericek perşembe de sonuç göstermeye gidicezIlginc bi arkadasimdada kanama olmadi ama bende oldu ve filim cekilmeden önce doktor demisti agrin olabilir kanaman olabilir normal die ilacta verdiler bana hatta filim sonrasi muhakkak kullan dediler
Evet canım birkaç gün devam etti benimki,iyi ki cektirmisim filmi kafamda soru isareti kalmadi,klomene basladim,Haktan hayirlisi bakalimKimse yazmamış ama belki bi goren olur diye bi sorum olucak rahim filmi sonrası 4 5 saattir süren ve hala devam eden kasık ağrısı normalmi ...
Bana sorduysan cevap vereyim,normal ciktiMerhaba tatlım. .
Hsg normal çıktı mı ?
Merhaba tatlım. .
Hsg normal çıktı mı ?
bekliyorum artik onumuzdeki gunler ne gosterecek bakalim
Konu sahibine sormuştum ama sevindimBana sorduysan cevap vereyim,normal cikti
Normal cikti canım doktora gösterdim tüplerin açık dedi hormon tahlillerimin hepside normalmis eşimin spermiyogram testi de iyi çıktı ama doktor bi açıklama yapmadı sadece rahim filminden sonra gebelik ihtimali artıyor dediMerhaba tatlım. .
Hsg normal çıktı mı ?
Peki doktorun ne dedi sana neden Klomene basladinEvet
Evet canım birkaç gün devam etti benimki,iyi ki cektirmisim filmi kafamda soru isareti kalmadi,klomene basladim,Haktan hayirlisi bakalim
40yasindayim,cocuk istiyoruz,tahlillerde sorun cikmadi islemleri biraz hizlandiriyoruz yaniPeki doktorun ne dedi sana neden Klomene basladin
Hayırlisi inşallah banada tekrar adet olduğunda gel dedi acaba banada yumurta takibimi önerecek40yasindayim,cocuk istiyoruz,tahlillerde sorun cikmadi islemleri biraz hizlandiriyoruz yanibu ay yumurta takibi yapilacak,dua edin noluuuur
Ne kadar oldu tedaviye baslamanHayırlisi inşallah banada tekrar adet olduğunda gel dedi acaba banada yumurta takibimi önerecek
Daha yeni.. rahim filmimi iki hafta once cumartesi çektirdim yine gecen hafta sali gunu esim spermiyogram verdi çarşambada sonuçlarımi gosterdimNe kadar oldu tedaviye baslaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?