- 19 Ağustos 2016
- 73
- 47
- 88
- 49
- Konu Sahibi Kardelenaskk
-
Ben de sali gunu gidecem bakalim yumurtalar ne durumda,zor bir süreç,emeklerimiz boşa gitmez insallahDaha yeni.. rahim filmimi iki hafta once cumartesi çektirdim yine gecen hafta sali gunu esim spermiyogram verdi çarşambada sonuçlarımi gosterdim
Amin inşallahBen de sali gunu gidecem bakalim yumurtalar ne durumda,zor bir süreç,emeklerimiz boşa gitmez insallah
Doktorlarin umrunda mi ,kimyasal gebelik oldu bende,doktor cok normal bi sekilde adet kanamasi gibi olacak vucut atacak dedi,empati mi yok,hasta coklugundan artik robotlasmislar mi,kafaya takmayacakmişsin nasil olacaksaBide doktor hiç aciklama yapmadı.. İlk çıktığım doktor iyidir ama hastaneden ayrılmış... başka doktor arasam iyi olacak çünkü hiç tatmin olmadım benimle aynı durumda olan varmıdır onuda merak ediyorum hersey normalken neden hamile kalamıyorum...
Benimde başıma aynı durum geldi kimyasal gebelik dediler ama ben baya kötü oldum hastanede bir hafta 10 gün kadar yattim hiç bişi de yok ortada kimse bi açıklama yapmadı ne yapmam gerektigi yada sebebi ne olacağı konusunda kimse bişi söylemiyor... sonrada zaten hamile falan kalmadimDoktorlarin umrunda mi ,kimyasal gebelik oldu bende,doktor cok normal bi sekilde adet kanamasi gibi olacak vucut atacak dedi,empati mi yok,hasta coklugundan artik robotlasmislar mi,kafaya takmayacakmişsin nasil olacaksa
Normal cikti canım doktora gösterdim tüplerin açık dedi hormon tahlillerimin hepside normalmis eşimin spermiyogram testi de iyi çıktı ama doktor bi açıklama yapmadı sadece rahim filminden sonra gebelik ihtimali artıyor dedi
Tek klomenlemi basladiniz igne yokmu hayirlisiyla olur insallahEvet
Evet canım birkaç gün devam etti benimki,iyi ki cektirmisim filmi kafamda soru isareti kalmadi,klomene basladim,Haktan hayirlisi bakalim
Çocuğunuz varmi tedaviylemi oldu acaba oda insallah hayirlisiyla nasib olur40yasindayim,cocuk istiyoruz,tahlillerde sorun cikmadi islemleri biraz hizlandiriyoruz yanibu ay yumurta takibi yapilacak,dua edin noluuuur
Simdilik klomen verdi,sali günü gidecem doktora duruma gore igne verecek(catlatma ignesi)Tek klomenlemi basladiniz igne yokmu hayirlisiyla olur insallah
Bir yildir evliyim,maalesef cocuk yok,gec evlenince boyle oluyor,doktor-ev,ev-doktorÇocuğunuz varmi tedaviylemi oldu acaba oda insallah hayirlisiyla nasib olur
Biz erken evlendikte noldu :) bak bizde uğraşıyoruz oyle deme vardir bir hayir.. insallah ignelere catlatma ignesine ve diger asamalara gerek kalmadan olur alirsin guzel haberi dikkat etmen gereken tek sey bence psikolijin kendini simdiden yipratma zor ama dene en azindanBir yildir evliyim,maalesef cocuk yok,gec evlenince boyle oluyor,doktor-ev,ev-doktor
Tatilde olsaydi iyi olurduBiz erken evlendikte noldu :) bak bizde uğraşıyoruz oyle deme vardir bir hayir.. insallah ignelere catlatma ignesine ve diger asamalara gerek kalmadan olur alirsin guzel haberi dikkat etmen gereken tek sey bence psikolijin kendini simdiden yipratma zor ama dene en azindan
Hayit otu yada tohumu onuda ic soganin suyunuda ic onlarin etkisini ben gordum eger adet duzensizligin varsa hacamatida kesinlikle tavsiye ederim dene bence bunlarin faydasini gordum benTatilde olsaydi iyi olurduhayirlisi ilk aylar her adet doneminde aglardim,simdi rahatim,sogan kürü yapiyorum,sabah ac karina pismis sogan yiyiyorum,cok duydum bunu nasrettin hocanin dedigi gibi ya tutarsa
Bilgim yok canım senin için aşılamaya karar verdilermiAsilama öncesi iliski varmi bilen varmi
Bilgim yok canım senin için aşılamaya karar verdilermi
Hmm anladimm aşılama öncesinde deyumurta takibi yapılıyor dimiAsilama yaptik canm beklemedeyim suan ben RABBIM nasib eylemistir insallah ol demis ve olmustur.. asilamadan bir gun onxe iliski verdi bize doktor esinin perhiz icin ii olur dedi
Tabi canim igne kullaniyorsun takip ediliyosun sonuc alinirsa catlatma ignesi vurulup asilaman yapiliyorHmm anladimm aşılama öncesinde deyumurta takibi yapılıyor dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?