12 ocakta cekindim bende keşke daha önce çekinseydim düşük yaptıktan sonra doktor gerek gormemisti cok sukur hamileyim sonuda güzel olur inşallah Allah isteyen herkese versin doktor gerekli görüyorsa hemen cekinin ertelemeyin
Evet canım ertesi ay hamile kaldımSizin çektirdikten sonra mı oldu bebiş
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Anestezili mi çektirdiniz ? Ben de bu cuma çekileceğim ama anestezi istemiyorum dedim. Bazıları çok ağrı oluyor yazmışEvet canım ertesi ay hamile kaldım
Amin darısı size inşallah anestezi almadan cekildim biraz sabredersenız cok da dayanılmayacak gibi değilAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Anestezili mi çektirdiniz ? Ben de bu cuma çekileceğim ama anestezi istemiyorum dedim. Bazıları çok ağrı oluyor yazmış
peki anestezili mi çektirdin anestezisiz mi bende korkudan çektiremedm bu ay çektirmem lazımdı. Bir de acı hissettin mi?Arkadaşlar dün rahim filmi çektirdim.sonuçlarım temiz çıktı.araştırmalarıma göre rahim filminden sonra hamile kalma şansı artıyormuş.rahim filminden sonra hamile kalanlar kimler :) filmden kaç ay sonra hamile kaldınız?öpüyorum hepinizi :)
Teşekkür ederim cevap için inşallah dayanıcam ben de bebiş için herşeye değer :)Amin darısı size inşallah anestezi almadan cekildim biraz sabredersenız cok da dayanılmayacak gibi değil
Çok sağolun içim rahatladı ya burda korkunç şeyler okudum sanırım değişiyo kişiden kişiyeBen de gecen hafta anestezisiz cekindim ama sanki adet sancısı gibi bi his oldu 20 30 dk sürdü ağrı.. azıcık da kanamam oldu ama sonra gectiİnş hepimizin bebişi olur
Rica ederimÇok sağolun içim rahatladı ya burda korkunç şeyler okudum sanırım değişiyo kişiden kişiye
Filmden sora hamile kalabildiniz miArkadaşlar dün rahim filmi çektirdim.sonuçlarım temiz çıktı.araştırmalarıma göre rahim filminden sonra hamile kalma şansı artıyormuş.rahim filminden sonra hamile kalanlar kimler :) filmden kaç ay sonra hamile kaldınız?öpüyorum hepinizi :)
2017 kasımda rahim filmi çekilmişti, aralıkta aşılama oldum tutmadı. Sonra İbrahim saraçoğlunun bazı kürlerini yaptım.çikolata kisti vardı bende. Kürle kistler gitti. 2018 mart ayında hamile kaldım. Suan 6 aylık hamileyim :)Filmden sora hamile kalabildiniz mi
Ne mutlu size2017 kasımda rahim filmi çekilmişti, aralıkta aşılama oldum tutmadı. Sonra İbrahim saraçoğlunun bazı kürlerini yaptım.çikolata kisti vardı bende. Kürle kistler gitti. 2018 mart ayında hamile kaldım. Suan 6 aylık hamileyim :)
Yemesen iyi olurArkadaşlar acil cevap bekliyorum hsgçekimim var anestezili olcak sorum anestezi alınacak ya yemek yemis olmak sıknti olurmu
İnşallah canım darısı isteyen herkese :) benimde tüplerde herhangi bi sorun yoktu. Ama bazen küçük yapışıklıklar oluyormuş ilaç verilince açılıyormuş böylelikle hamile kalınabiliyormuş. Rahim filminden sonra hamile kalan çok o yüzden. En önemlisi beklentiye girmemek aslında. Ben umudumu kesmiştim nasıl olsa kendiliğinden olmuyor deyip tüp bebeğe başlayacakken Allah nasip etti. Kafaya çok takıncada olmuyor maalesefNe mutlu size
İnşallah bizlere de nasip olur
Yalnız benim tüplerde sorun yokmuş
İşe yaramaz dimi film çektirmiş olmam :))
Evetİnşallah canım darısı isteyen herkese :) benimde tüplerde herhangi bi sorun yoktu. Ama bazen küçük yapışıklıklar oluyormuş ilaç verilince açılıyormuş böylelikle hamile kalınabiliyormuş. Rahim filminden sonra hamile kalan çok o yüzden. En önemlisi beklentiye girmemek aslında. Ben umudumu kesmiştim nasıl olsa kendiliğinden olmuyor deyip tüp bebeğe başlayacakken Allah nasip etti. Kafaya çok takıncada olmuyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?