Gebeliğe Hazırlık rahim filminden sonra hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sizin çektirdikten sonra mı oldu bebiş

Evet canım ertesi ay hamile kaldım
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Anestezili mi çektirdiniz ? Ben de bu cuma çekileceğim ama anestezi istemiyorum dedim. Bazıları çok ağrı oluyor yazmış

peki anestezili mi çektirdin anestezisiz mi bende korkudan çektiremedm bu ay çektirmem lazımdı. Bir de acı hissettin mi?

Ben de gecen hafta anestezisiz cekindim ama sanki adet sancısı gibi bi his oldu 20 30 dk sürdü ağrı.. azıcık da kanamam oldu ama sonra gecti İnş hepimizin bebişi olur

Ben de gecen hafta anestezisiz cekindim ama sanki adet sancısı gibi bi his oldu 20 30 dk sürdü ağrı.. azıcık da kanamam oldu ama sonra gecti İnş hepimizin bebişi olur
Çok sağolun içim rahatladı ya burda korkunç şeyler okudum sanırım değişiyo kişiden kişiye

Bende bugun çektirdim canım yanmadı ama tuhaf hıssedıyorsunuz gerılıyorsunuz çünkü içinize basınclı bişi veriliyo gibi oluyor .. ara ara gun içerinde ve hala kasık ağrım var acaba normalmidir?
Tüplerım açık çıktı çok şükür

Filmden sora hamile kalabildiniz mi

Ne mutlu size
İnşallah bizlere de nasip olur
Yalnız benim tüplerde sorun yokmuş
İşe yaramaz dimi film çektirmiş olmam :))

Arkadaşlar acil cevap bekliyorum hsgçekimim var anestezili olcak sorum anestezi alınacak ya yemek yemis olmak sıknti olurmu

Ne mutlu size
İnşallah bizlere de nasip olur
Yalnız benim tüplerde sorun yokmuş
İşe yaramaz dimi film çektirmiş olmam :))
İnşallah canım darısı isteyen herkese :) benimde tüplerde herhangi bi sorun yoktu. Ama bazen küçük yapışıklıklar oluyormuş ilaç verilince açılıyormuş böylelikle hamile kalınabiliyormuş. Rahim filminden sonra hamile kalan çok o yüzden. En önemlisi beklentiye girmemek aslında. Ben umudumu kesmiştim nasıl olsa kendiliğinden olmuyor deyip tüp bebeğe başlayacakken Allah nasip etti. Kafaya çok takıncada olmuyor maalesef

Evet
Bu gidişle bende tüpe başlıcam :))

Anesteziye gerek yok bence.. sabah erkenden çektirin tavsıyem benım gibi aşırı korkan varsa korkudan sürekli wc gıtmek zorunda kalıyosun
Birde bir kaç gün kasık ağrısı oluyor ben adetımın. Son bitiş gunu çektirmiştim sonrasında hafıf kahve rengı akıntım geldı. 3gun sonrada ağrı kesıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…