Hayırlı olsun bende de endometriozis çıktı ameliyat oldum acaba hangi kürleri yaptın2017 kasımda rahim filmi çekilmişti, aralıkta aşılama oldum tutmadı. Sonra İbrahim saraçoğlunun bazı kürlerini yaptım.çikolata kisti vardı bende. Kürle kistler gitti. 2018 mart ayında hamile kaldım. Suan 6 aylık hamileyim :)
Merhaba cnm galiba ben bu gece itibariyle hamileyim rahim filmini de yeni çektirdik yarın kan vermeye gidicemArkadaşlar dün rahim filmi çektirdim.sonuçlarım temiz çıktı.araştırmalarıma göre rahim filminden sonra hamile kalma şansı artıyormuş.rahim filminden sonra hamile kalanlar kimler :) filmden kaç ay sonra hamile kaldınız?öpüyorum hepinizi :)
Merhaba cnm galiba ben bu gece itibariyle hamileyim rahim filmini de yeni çektirdik yarın kan vermeye gidicem
Bu ay işte adetimin 6. 7. Günü gibi çektirmiştim, tam yumurtlama dönemimde programlardaolan o gün birlikte olmuştuk, bugün de adet günümdü dün idrarda çıktı bugün de beta 167.7 çıktı korunma sakın:)Merhaba canım filmi ne zaman çekinmiştin yani çekindikten ne kadar süre sonra hamile kaldın. Bende 4 aralıkta çekindim beklemedeyim inşallah bende senin gibi güzel haberler alırım :)
29 kasımmış cnmMerhaba canım filmi ne zaman çekinmiştin yani çekindikten ne kadar süre sonra hamile kaldın. Bende 4 aralıkta çekindim beklemedeyim inşallah bende senin gibi güzel haberler alırım :)
Bu ay işte adetimin 6. 7. Günü gibi çektirmiştim, tam yumurtlama dönemimde programlardaolan o gün birlikte olmuştuk, bugün de adet günümdü dün idrarda çıktı bugün de beta 167.7 çıktı korunma sakın:)
Biz uzun süredir tedavi vs uğraştık, bi filmle çözüldü olay:) göğüslerimin şişliği inmedi normalde indikten sonra regl olurdumAyyy gerçekten böyle duyunca çok seviniyorum sağlıkla al kucağına inşallah darısı başıma :) Yok korunmuyoruz canım belirtin falan varmıydı ?
İnşallah olur cnm yaaa senin deAyyy gerçekten böyle duyunca çok seviniyorum sağlıkla al kucağına inşallah darısı başıma :) Yok korunmuyoruz canım belirtin falan varmıydı ?
İnşallah olur cnm yaaa senin de
Kizlar bende rahim filmi cektirdikten sonra hamile kaldım ben ağustos ayında cektirmistim sonra esimle birlikte olmadik memlekete gittik bayram felan derken kaldı 3 eylülde adet gordum ve son adetim oldu eger rahim filmni cektirdikten sonra birlikte olsaydik hemen tutacaktı demekki ama 1 aydan bisy olmaz sonuç hamileyim rahim filminden sonraki ay hamile kaldim tuplerimde açık çıktı bu arada. Suan 3.5 aylak hamileyim minigim buyuyor. Rabbim isteyen herkese en yakin zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :)
Yaaaaa inşallah senin de olmuştur cnm ben de göğüsten şüphelenmiştim bir tek daha önce de bir düşük yapmıştım onda da göğüslerim inmemişti düşük olduğu gün uyandığımda benim bebeğim yok hissetmiyorum dedim gerçekten o gün kaybetmiştim ama onda erken öğrendim ve değeri çok düşüktüAmin canım inşallah benimde yumurtlamamdan 3-4 gün sonra gögüs agrım başladı hala sızlıyor inşallah kavusurum bende bebegime :)
Canım ben iki yıldır uğraşıyordum rahim filmi baya etkiliymiş:) keşke önce çektirseymişim Allah analı babalı büyütsün cnmKizlar bende rahim filmi cektirdikten sonra hamile kaldım ben ağustos ayında cektirmistim sonra esimle birlikte olmadik memlekete gittik bayram felan derken kaldı 3 eylülde adet gordum ve son adetim oldu eger rahim filmni cektirdikten sonra birlikte olsaydik hemen tutacaktı demekki ama 1 aydan bisy olmaz sonuç hamileyim rahim filminden sonraki ay hamile kaldim tuplerimde açık çıktı bu arada. Suan 3.5 aylak hamileyim minigim buyuyor. Rabbim isteyen herkese en yakin zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :)
O kadar kolay ki ben de korktuğum için onca zaman tüp bebek dondurulmuşlarla uğraştım hiç bir ağrısı yok kadınlar kulübünden okuduysan burda yazılanlar eski tarih ve makineler eski vajinal muayene gibi bu kadar hiç korkma bebek için değer, içinizi ferah tutunKızlar okuduklarım umut oldu bende ocağın ilk haftası rahim filmi çekileceğim korkmuyor değilim doğrusu
Kızlar okuduklarım umut oldu bende ocağın ilk haftası rahim filmi çekileceğim korkmuyor değilim doğrusu
Emin ol anestezisiz de ağrısız ben de hep ertelemiştim sonuç onca stres tüp bebek masrafı elde sıfırCanım bana da doktorum eylül ayında rahim filmi dedi ben korkudan aralığa kadar erteledim. İnan ki korkulacak hiç bir şey yok anestezili çekindim ben, o stres uyuyana kadar sonra bi gözünü açıyorsun her şey bitmiş sadece adet ağrısı ve 2-3 gün lekelenmem oldu. Dedim bunun için mi korkmuşum tabi anestezi almasam yine cesaret edemezdim. Umarım bende hsg sonrası hamileler kervanına katılabilirim.
Tabiki değer.. Özel hastane olduğu için bende öyle teselli oluyorum daha kolay olur belkiO kadar kolay ki ben de korktuğum için onca zaman tüp bebek dondurulmuşlarla uğraştım hiç bir ağrısı yok kadınlar kulübünden okuduysan burda yazılanlar eski tarih ve makineler eski vajinal muayene gibi bu kadar hiç korkma bebek için değer, içinizi ferah tutun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?