Gebeliğe Hazırlık rahim filminden sonra hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun bende de endometriozis çıktı ameliyat oldum acaba hangi kürleri yaptın

Merhaba cnm galiba ben bu gece itibariyle hamileyim rahim filmini de yeni çektirdik yarın kan vermeye gidicem

Merhaba cnm galiba ben bu gece itibariyle hamileyim rahim filmini de yeni çektirdik yarın kan vermeye gidicem

Merhaba canım filmi ne zaman çekinmiştin yani çekindikten ne kadar süre sonra hamile kaldın. Bende 4 aralıkta çekindim beklemedeyim inşallah bende senin gibi güzel haberler alırım :)

Merhaba canım filmi ne zaman çekinmiştin yani çekindikten ne kadar süre sonra hamile kaldın. Bende 4 aralıkta çekindim beklemedeyim inşallah bende senin gibi güzel haberler alırım :)
Bu ay işte adetimin 6. 7. Günü gibi çektirmiştim, tam yumurtlama dönemimde programlardaolan o gün birlikte olmuştuk, bugün de adet günümdü dün idrarda çıktı bugün de beta 167.7 çıktı korunma sakın:)

Ayyy gerçekten böyle duyunca çok seviniyorum sağlıkla al kucağına inşallah darısı başıma :) Yok korunmuyoruz canım belirtin falan varmıydı ?

Ayyy gerçekten böyle duyunca çok seviniyorum sağlıkla al kucağına inşallah darısı başıma :) Yok korunmuyoruz canım belirtin falan varmıydı ?
Biz uzun süredir tedavi vs uğraştık, bi filmle çözüldü olay:) göğüslerimin şişliği inmedi normalde indikten sonra regl olurdum

Kizlar bende rahim filmi cektirdikten sonra hamile kaldım ben ağustos ayında cektirmistim sonra esimle birlikte olmadik memlekete gittik bayram felan derken kaldı 3 eylülde adet gordum ve son adetim oldu eger rahim filmni cektirdikten sonra birlikte olsaydik hemen tutacaktı demekki ama 1 aydan bisy olmaz sonuç hamileyim rahim filminden sonraki ay hamile kaldim tuplerimde açık çıktı bu arada. Suan 3.5 aylak hamileyim minigim buyuyor. Rabbim isteyen herkese en yakin zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :)

Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah bende bu ayın başında çekildim filmi bu ay sıkı çalıştık umarım bende sizin gibi alırım güzel haberi tez zamanda :) Bir yanım umut dolu çünkü çok var hsg sonrası hamile kalan, bir yanımda kendini kaptırma diyor.

Amin canım inşallah benimde yumurtlamamdan 3-4 gün sonra gögüs agrım başladı hala sızlıyor inşallah kavusurum bende bebegime :)
Yaaaaa inşallah senin de olmuştur cnm ben de göğüsten şüphelenmiştim bir tek daha önce de bir düşük yapmıştım onda da göğüslerim inmemişti düşük olduğu gün uyandığımda benim bebeğim yok hissetmiyorum dedim gerçekten o gün kaybetmiştim ama onda erken öğrendim ve değeri çok düşüktü

Canım ben iki yıldır uğraşıyordum rahim filmi baya etkiliymiş:) keşke önce çektirseymişim Allah analı babalı büyütsün cnm

Kızlar okuduklarım umut oldu bende ocağın ilk haftası rahim filmi çekileceğim korkmuyor değilim doğrusu

Kızlar okuduklarım umut oldu bende ocağın ilk haftası rahim filmi çekileceğim korkmuyor değilim doğrusu
O kadar kolay ki ben de korktuğum için onca zaman tüp bebek dondurulmuşlarla uğraştım hiç bir ağrısı yok kadınlar kulübünden okuduysan burda yazılanlar eski tarih ve makineler eski vajinal muayene gibi bu kadar hiç korkma bebek için değer, içinizi ferah tutun

Canım bana da doktorum eylül ayında rahim filmi dedi ben korkudan aralığa kadar erteledim. İnan ki korkulacak hiç bir şey yok anestezili çekindim ben, o stres uyuyana kadar sonra bi gözünü açıyorsun her şey bitmiş sadece adet ağrısı ve 2-3 gün lekelenmem oldu. Dedim bunun için mi korkmuşum tabi anestezi almasam yine cesaret edemezdim. Umarım bende hsg sonrası hamileler kervanına katılabilirim.

Emin ol anestezisiz de ağrısız ben de hep ertelemiştim sonuç onca stres tüp bebek masrafı elde sıfır

Tabiki değer.. Özel hastane olduğu için bende öyle teselli oluyorum daha kolay olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…