Ben anestezi istemiyorum canım dayanabilirim diye düşünüyorum panik atağım var ama doktorum eşimi de alacak içeriCanım bana da doktorum eylül ayında rahim filmi dedi ben korkudan aralığa kadar erteledim. İnan ki korkulacak hiç bir şey yok anestezili çekindim ben, o stres uyuyana kadar sonra bi gözünü açıyorsun her şey bitmiş sadece adet ağrısı ve 2-3 gün lekelenmem oldu. Dedim bunun için mi korkmuşum tabi anestezi almasam yine cesaret edemezdim. Umarım bende hsg sonrası hamileler kervanına katılabilirim.
Ben anestezi istemiyorum canım dayanabilirim diye düşünüyorum panik atağım var ama doktorum eşimi de alacak içeri
Aynen öyle kısacık bi ağrıya değer gerçekten önemli olan bir sorun çıkmasın bebeğimize kavuşalım :)Umarım ağrısız sızısız hemencik geçer canım. Gerçi sonu güzel olsun her agrıya katlanırız :)
Amin canım inşallah Rabbim tez zamanda nasip etsin adet zamaniniz ne zaman kac gun kaldiRabbim bizlerede nasip etsin inşallah bende bu ayın başında çekildim filmi bu ay sıkı çalıştık umarım bende sizin gibi alırım güzel haberi tez zamanda :) Bir yanım umut dolu çünkü çok var hsg sonrası hamile kalan, bir yanımda kendini kaptırma diyor.
Evet etkili canim cektirdinmi sen gebe misin şuan canim. Amin canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinCanım ben iki yıldır uğraşıyordum rahim filmi baya etkiliymiş:) keşke önce çektirseymişim Allah analı babalı büyütsün cnm
Oo az kalmış hadi insalllah canım. Benim adetime 7 gün kala adet agrilarm baslamisti bulantilarm felan vardı
Evet hamileyim şimdiEvet etkili canim cektirdinmi sen gebe misin şuan canim. Amin canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Canim üzülme bu hsg çekimi kimisine 6 aya kadar oluyo bebek olma olasiligi umidni kaybetmeBende bugün adet oldum ne yazık ki ilk ayım boş çıktıOcakta doktora gitmek istiyorum aşılama, tüp bebek neyse yapılsın. Sabrım, umudum ve gözyaşım tükendi artık.
Canim üzülme bu hsg çekimi kimisine 6 aya kadar oluyo bebek olma olasiligi umidni kaybetme
Benim de iki günüm kaldı nasipse cuma günü hsg çekiliyorum sonrası Allah büyük artıkİnşallah canım Allahtan ümit kesilmez tabiki
Benim de iki günüm kaldı nasipse cuma günü hsg çekiliyorum sonrası Allah büyük artık
Evet canım dün çekildim çok şükür bir sıkıntı çıkmadıYeni gördüm mesajını canım çekildinmi hsg sonuç nasıl ?
Kızlar rahim filmi çekildikten sonra kahverengi akıntınız oldu mu adet sancısı gibi sancım var
Benim de 2. Günüm kanama değil ama kahverengi leke oluyor[/QUOTE]Benim E="kahvecibaby, post: 58452559, member: 501989"]Benim kanama gibi oldu hemde böyle afedersin parça parça birşeyler geldi hep 3gün sonunda tamamen bitti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?