Gebeliğe Hazırlık rahim filminden sonra hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim ilk Hsg den sonra 5. ay, ikinci Hsg den sonra 3. ay ve yine regl oluyorum..

Evet canım dün çekildim çok şükür bir sıkıntı çıkmadı

Sevindim sorun çıkmamasına benime bir sorun çıkmadı ama ilk ayda gebelik olmadı bakalım bu ay nasip. Bende filmi çekindikten sonra 4 gün kadar kahverengi akıntım oldu sorun yok yani canım.

Neden 2 kere çekindin canım ?

Ilk seferde tüpler tıkalı çıktı ve doktor tüp bebek merkezine gönderdi orda da tanıdık biri çıktı burda da bi doktor görsün dedi ordaki doktorum da ameliyata alalım bakalım dedi ameliyatta tüpler açık ama rahim küçüklüğü olduğu çıktı. Pataloji sonucumda da polip cıktı ama çok engel değilmiş polip. 2 ay sonra tekrarladım Hsg yi o zaman tüplerden geçti ilaç. Ama henüz nasip olmadı pozitif sonuç görmek.

Sevindim sorun çıkmamasına benime bir sorun çıkmadı ama ilk ayda gebelik olmadı bakalım bu ay nasip. Bende filmi çekindikten sonra 4 gün kadar kahverengi akıntım oldu sorun yok yani canım.
İki gün oldu geçti canım dün kasık ağrım da geçmişti ama yumurtlama dönemi olunca bugün kasıklarım tekrar başladı

Sana kaç gün ilişki yasak dedi doktorun canım

Sana kaç gün ilişki yasak dedi doktorun canım

Canım bana 1 hafta ilişki yok dedi sonra deneyebilirsiniz dedi ben zaten adetim biter bitmez hsg çekildiğim için tam yumurtlama günlerinde denemiş olduk.

İnşallah isteyen herkese nasip olur o çizgileri görmek canım.

Canım bana 1 hafta ilişki yok dedi sonra deneyebilirsiniz dedi ben zaten adetim biter bitmez hsg çekildiğim için tam yumurtlama günlerinde denemiş olduk.
Bana çeken doktorum 15 gün dedi ama profesör olan 4 5 gün dedi ben ikinciyi dinledim çünkü dün yumurtlama günümdü zaten eşim hafta sonu il dışına gidecek uzun bir süre için kaçırmak istemedim ama ilişkiden sonra yanmam çok oldu korktum bir an

Kızlar benim HSG den sonra akıntım arttı yumurtlama dönemimde olurdu ama bu sefer daha fazla bu iyi bir şey mi bilmiyorum ama rahatsız oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…