Ayy ne güzel inşallah bizim de öyle olurBn rahim filmi cekildikten 2 ay sonra gebe kaldim cok sukur
Insallah allah izin versikten sonra olcak insallahAyy ne güzel inşallah bizim de öyle olur
Evet canım dün çekildim çok şükür bir sıkıntı çıkmadı
Benim ilk Hsg den sonra 5. ay, ikinci Hsg den sonra 3. ay ve yine regl oluyorum..
Neden 2 kere çekindin canım ?
İki gün oldu geçti canım dün kasık ağrım da geçmişti ama yumurtlama dönemi olunca bugün kasıklarım tekrar başladıSevindim sorun çıkmamasına benime bir sorun çıkmadı ama ilk ayda gebelik olmadı bakalım bu ay nasip. Bende filmi çekindikten sonra 4 gün kadar kahverengi akıntım oldu sorun yok yani canım.
Sana kaç gün ilişki yasak dedi doktorun canımSevindim sorun çıkmamasına benime bir sorun çıkmadı ama ilk ayda gebelik olmadı bakalım bu ay nasip. Bende filmi çekindikten sonra 4 gün kadar kahverengi akıntım oldu sorun yok yani canım.
Sana kaç gün ilişki yasak dedi doktorun canım
Ilk seferde tüpler tıkalı çıktı ve doktor tüp bebek merkezine gönderdi orda da tanıdık biri çıktı burda da bi doktor görsün dedi ordaki doktorum da ameliyata alalım bakalım dedi ameliyatta tüpler açık ama rahim küçüklüğü olduğu çıktı. Pataloji sonucumda da polip cıktı ama çok engel değilmiş polip. 2 ay sonra tekrarladım Hsg yi o zaman tüplerden geçti ilaç. Ama henüz nasip olmadı pozitif sonuç görmek.
İnşallah isteyen herkese nasip olur o çizgileri görmek canım.
Bana çeken doktorum 15 gün dedi ama profesör olan 4 5 gün dedi ben ikinciyi dinledim çünkü dün yumurtlama günümdü zaten eşim hafta sonu il dışına gidecek uzun bir süre için kaçırmak istemedim ama ilişkiden sonra yanmam çok oldu korktum bir anCanım bana 1 hafta ilişki yok dedi sonra deneyebilirsiniz dedi ben zaten adetim biter bitmez hsg çekildiğim için tam yumurtlama günlerinde denemiş olduk.
Bennnnmerhaba kimse varmı
Merhaba gebe kaldınız mi ?Kızlar benim HSG den sonra akıntım arttı yumurtlama dönemimde olurdu ama bu sefer daha fazla bu iyi bir şey mi bilmiyorum ama rahatsız oluyorum
Merhaba gebe kaldınız mi?Aminnn canm inşAllah.
Merhaba gebe kaldınız mi?
Malesef bu ay tüp bebek tedavisine başladımMerhaba gebe kaldınız mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?