Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar 1 yıldan beri çocuk istiyoruz tüm testleri yaptırdık rahim filmi dahi çektirdim.hiç bi problem çıkmadı.
Bu filmden sonra hamile kalma olasılıgım yüksekmidir? Sanırım birazda kafaya takıyorum konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
Merhaba rahim filmi çekilirken bazen tüp ucunda var olan minik tıkaçlar atılabilir ve buna bağlı gebelik oluşumunsa sıkıntı varsa çözülebilir. Ancak her rahim filmi çektiren sonrasında gebe kalır sözü şehir efsanesidir. Allah yardımcınız olsun. Sevgiler.
merhaba arkadaşlar 1 yıldan beri çocuk istiyoruz tüm testleri yaptırdık rahim filmi dahi çektirdim.hiç bi problem çıkmadı.
Bu filmden sonra hamile kalma olasılıgım yüksekmidir? Sanırım birazda kafaya takıyorum konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum.
merhaba hamilelik takvimine bakılırsa filmden sonra hamile kalmışsın çok sevindimmm
bende h.içi çekileceğim hiçbi sorun yok ama aşırı takıyorum kafaya klomen çatlatma iğnesi ile bile olmadı şimdi sıra filmde korkuyorumda film için
inşallah bende filmden sonra hamile kalırımmm
birde filmden sonra kendiliindenmi oldu yoksa bi tedavi oldumu bi umut işte...