Rahim içi gelişim geriliği

ben malesef erken dogum riski tasidigim icin yatiyorum surekli, hatta 6 gun hastanede yattim, suan daha iyiyim, doktorum 27 haziran icin sezeryan gunu verdi, insallah bi aksilik olmazsa 10günüm kaldi, benle bebegim icin de dua edin lutfen

Ah Can'ım .. RAbbim yar ve yardımcın olsun haydi ilk müjdeyi senden alırız inşallah )) bize moral olur. Can'ım peki şuan Nasıl bebeğin gelişimi kilo boy ? Baş çevresi? Günümüz nerdeyse aynı çok heyecanlandım bende sezeryan olucam ama sanırım arefe gunu 2 veya 4 temmuz bnm sezeryan sebebim benden kaynaklı isteğe bağlı

Kızlar inşallah benimde yüzüm güler , :/ çok ağladım bende elimde değil
Canim o gerilik genelde oluyor bizde de oldu...
Hatta 36.haftamda doğum yaptım ama tansiyon yüksekliğinden son aylara doğru gerilik 2 haftaya çıkmıştı 2400 doğdu hiçbir sorunumuz yok şükür...
Hiç boşuna ağlayıp bebeğini ve kendini üzme. ..

bas cevresi biraz gununden onde gidiyo babasi gibi koca kafa olcak sanirim :) genetik oluyo cunku o, kilosu 2600, karin çevresi dusuk cikiyo son bi kac haftadir, doktorum saglikli olsun da kilosuna ne takiyosun demisti, aynen ben de o kafadayim saglikli olsun da biz onlara kilo aldirir tombik yapariz merak etme :)

İnşallah ya benimde kafa hep öndeydi bu haftaya kadar. 35 bitti geri atmaya başladı ve fl hep 1 hafta gerideydi . İnş hersey iyidir hepimiz için İyi maşşalah kilosu , öyle diyen doktorlara şunu demek istiyorum sağlığından emin olamadığımız için endişe ediyoruz çocuk kapalı yerde böyle gerilikler üzüyor ister istemez beni tek Mutlu eden hareketli olması şuan içinde suyu iyi Okadar

fl benim 2hafta geriden geliyodu haftalarca, sonra 1haftaya dustu, doguma kadar belki haftasini yakalar : D benim doktorum 2haftaya kadar gerilik normal diyo, o yuzden kafayi takmiyorum hic, zaten makinalar da cok farkli olcebiliuo, yanilma payi her zaman var, hurma bebege kilo aldiriyo dediler her gun yiyorum :)
Benim endiselerim idrar yolu enfeksiyonu cok oldum, acaba bebegime gecmis midir tarzi oluyo, dogmadan icimiz rahatlamayacak sanirim

canını sıkıp bebeği de üzme, iyiye kanalize ol, her ultrason farklı, bozuk da olabilir, benimoğlan da 2 hafta ileriydi birdoktorda, diğerinde normal, aynı bebek düşün.bakımları yapılmamış olabilir.

Yok yok Allah korusun geçmemiştir inş. Bu arada sadece ben 2 li test yaptırdım sonuç normaldı 3 ve 4 gerek yok denildi . Hersey 25. Haftaya kadar güzeldi sonra çıktı sıkıntılar , fl 1 hafta bazen 10 gün geride şuan baş çevresi başladı haftaya Allah Kerim inş farklar kapanır . Kiloya değinmek bile istemiyorum

eskiden ultrason mu vardı,insanlar ne kadar tasasızdı

gazozagaci senin doğumun bana ve Bnmle aynı tedirginliği yaşayan Herkese umut olacak inNıyorım :)) çok güzel olacak...

gazozagaci senin doğumun bana ve Bnmle aynı tedirginliği yaşayan Herkese umut olacak inNıyorım :)) çok güzel olacak...
cok tesekkur ederim guzel enerjiniz icin :) insallah her sey hepimiz icin guzel olur, hamileligim boyunca sıkıntı yaşadım, once suyum azdı simdi de erken dogum riski var, 5.aydan beri hep yattim, insallah cabalarimin mukafatini alirim, tabi insallah siz de :)

Hepsi günü gününe çıkmazki zaten,çünkü her şey tahmini kesin değil.Hani 3-4 hafta geri çıkar,sorun belli eder kendini ama bir hafta fark herkeste olur...Benim mesela kafası iki hafta önden giderdi bacak boyu bi hafta geriden gelirdi falan doktorumda hep normal derdi.Nitekim iki tane sapa sağlam doğdular :)

Boyle birsey icin canini sıkma. Ben 34 haftada dogum yaptim bebegim 27 haftayla falan uyumluydu. Kaldi ki sen 1 haftadan bahsediyorsun. Dert etme dua et:))

kuzenime de öyle demişlerdi sayelerinde yengem 40 yaşından sonra kavuşacağı çocuğunu stresle bekledi 2 hafta geri diye sonra noldu sağlıkla doğdu şimdi de küçük bir tosuncuk olarak tepişiyor evde hiç gönlünüzü sıkmayın o şuan hissediyor sizi kendinizi ve bebeğinizi telkin edin, dua edin allahın izniyle kucağınıza alın sağlıkla yavrunuzu bize de dua edin tabi şu güzel günlerde

Geç döllenme nedeniyle ilk haftalar bana öyle dediler, neden bilmiyorum ama içim çok rahattı. Doktorumu değiştirdim şimdi. Doktorun dediği şu her bebeğin genetik yapısı, gelişim hızı farklıdır. Kimi ilk haftalar hemen gelişir, kimi sonradan toparlar dedi. Ve en son gittiğimde 12 haftalıkken 13 hafta falan çıktı. Gelişimi süper bi bebek dedi doktor. Üzülme sakın.

Ben anlamıyorum, alt taarafı ultrasondan hesaplamalar yapıyorlar söylüyorlar
İnsanların içlerini karartmada ne kadar başarılılar
Dua et sen, birşeycik olmaz Allahın izniyle
Bebeğin senden etkileniyor annesi üzme tatlı canını

Gece o kadar kötü geçti ki benim için .. Karabasan falan geldi kalbim sıkıştı ;(( hersey stres yüzünden allahım sen koru

gelişim geriliği derken sadece kilosu mu sorun??
hiç dert etmeeyin öyleyse..oğlum 4,065 kg doğdu,54 cm de boyu vardı,ama karnımdayken büyük ihtimal grip mikrobu aldığı için 1 hafta yoğun bakımda kaldı ciğerleri sebebiyle..
sağlıkla doğsun da ,kilo alınır gelişimi normale döner merak etme..

Merhaba başta sadece kilo ve boy 1 hafta geriydi şimdi baş çevresi geri kilo 2 hafta geri ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…