- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
endişe etmeyin artık bence..son haftalarda gelişimi hızlanıyor zaten..bu saatten sonra yapacak birşey olmadığına göre ,endişe edip bu zamanlları zehir etmeyin kendinize..olumlu düşüncenin gücüne inanırım ben..Merhaba başta sadece kilo ve boy 1 hafta geriydi şimdi baş çevresi geri kilo 2 hafta geri ;(
doğum yaptınız mı,çok sevindim,hayırlı olsun bebeğiniz,Allah analı babalı büyütsün..1 hafta hic ama hic onemli degil. Dogana kadar ileri gider geri gider. Hani bazi cocuklar erken gelisir bazilari da bir kac ay farkla gelisir. O da ayni yani. Caninizi sikipta yavrunuzu streslendirmeyin. Allah izniyle saglikli bir evladiniz olur.
Bir de ben dogum yapmadan 1 gun once ultrasonda kilosu 2900 cikti. Bir gun sonra dogurdum 3045 cikti.
doğum yaptınız mı,çok sevindim,hayırlı olsun bebeğiniz,Allah analı babalı büyütsün..
işteh özründen sonra 3 kg süpermiş
arkadaslar hamilelikte bebeğinizde gelişim geriliği oldu mu? Sağlıkla kucağınıza aldınız mı ? 36 haftalığım değerler 35 ile uyumlu çıkıyor , kilo 2550.. Başka bir doktorda 2400 çıktı Can'ım çok sıkkın
Kızlar inşallah benimde yüzüm güler , :/ çok ağladım bende elimde değil
Hiç birsey normal diyor , bana öyle gelmiyor amaDoktor ne diyor bu duruma?
Hiç birsey normal diyor , bana öyle gelmiyor ama
arkadaslar hamilelikte bebeğinizde gelişim geriliği oldu mu? Sağlıkla kucağınıza aldınız mı ? 36 haftalığım değerler 35 ile uyumlu çıkıyor , kilo 2550.. Başka bir doktorda 2400 çıktı Can'ım çok sıkkın
Kendinizi uzmeyin.Ayni seyi bende yasadim.36.haftamdaydim.2 hafta gerilik var dendi.39.haftada dogum yaptim.3500 kg 50.cm.dogdu bebegim.arkadaslar hamilelikte bebeğinizde gelişim geriliği oldu mu? Sağlıkla kucağınıza aldınız mı ? 36 haftalığım değerler 35 ile uyumlu çıkıyor , kilo 2550.. Başka bir doktorda 2400 çıktı Can'ım çok sıkkın
Arkadaşım boşuna üzmüşsün kendini, hamilelikte 2haftaya kadar olan gerilik normal kabul edilir, hele kilosunu tamamen dogru hic bi ultrason olcemez, 300gram asagisi veya yukarisi olabilir, kaldi ki bebegin hic zayif degil, hangimizin bebeginin butun olculeri haftasina denk cikiyor ki, her gittigimde bile benim farkli cikiyo, inan bos yere uzulmussun kendini ve bebegini : ) allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Bugun kontrole gittim, doktorun yaninda yetismek uzere durdugunu tahmin ettigim doktor bakti bana (doktorum yurt disinda) hastaneden ciktigimda ölçümlere bakayim dedim, fl yi gecen hafta olctugunden daha dusuk olcmus sivri zekali, cocugun boyu kisalmadigina gore yanlis olctu, demek ki doktorlarin olcumu de yanlis olabiliyo, bizi strese sokmaktan baska bisey yapmiyolar.
benim sat 5 ekim, 38.hafta tam 27haziranda doluyo, sezeryan tarihini de o güne verdiler, senin de o zaman 25 haziranda doluyo, bakalim ne zamana kavuscaksin sen de bebegine :) ben de cok heyecanliyim, korkuyorum da bi yandan :)) dua edin banaMerhaba nasılsın ? Çok az kaldı senin adına heycanlıyım bizim doğum tarihlerimiz muhtemelen sat bile aynı benim 3 ekim . Bende sezeryan olacağım 1 veya 2 temmuz gün verecek bence Bayram'dan sonraya bırakmayacak .. Allahım nolur sağlıkl ver kucağımıza inş 38.haftayı bitirdiğimizde alınıyor gelişimleri tam ciğerleri vs. İnş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?