Rahim içi gelişim geriliği

benim sat 5 ekim, 38.hafta tam 27haziranda doluyo, sezeryan tarihini de o güne verdiler, senin de o zaman 25 haziranda doluyo, bakalim ne zamana kavuscaksin sen de bebegine :) ben de cok heyecanliyim, korkuyorum da bi yandan :)) dua edin bana

Can'ım Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah yok ya benim doktorum geciktiriyor 2 temmuz Dedi hatta açılma olmazda Bayram'dan sonra 11 diyor bebeğin gelişimine kilosuna bakacak sanırım , sizin şuan kilosu Nasıl? Benim en son 2550 36.hafatada , bir sonraki kontrolümde karara vereceğiz .. Hayırlısı

benim de kilosu o civarda, 26.haftadan beri doktorum zayif dogacagindan supheleniyodu zaten, benim bildigim sezeryan olunca 38.hafta doldugunda aliyolar bebegi 39u gecirmiyolar, ya 38 doldugunda normal sancin gelirse nasil yapacaklar, kendi doktorun her saat gelebilirmiymis,bayramda falan

Kontrol edicem diyo ilk dop

Valla Can'ım beni normal doğuma bırakamaz fıtık var bana birsey olur ıkınırken Allah korusun , kontrol edicem açılman var mı falan diye Dedi olsa bile doğum 10 saatte olur korkma fln diyor evime çok yakın hastane Allah hayırlısını versin. Peki Can'ım ekstra birsey verdi mi kilo kaybını neye bağlıyor ? Plasenta iyi sanırım benimde oyle ama niye geride anlamıyorum arkadasım balık yağı kullanıyor bana vermedi mesela istersen kullan Dedi.

Kontrol edicem diyo ilk dop

Valla Can'ım beni normal doğuma bırakamaz fıtık var bana birsey olur ıkınırken Allah korusun , kontrol edicem açılman var mı falan diye Dedi olsa bile doğum 10 saatte olur korkma fln diyor evime çok yakın hastane Allah hayırlısını versin. Peki Can'ım ekstra birsey verdi mi kilo kaybını neye bağlıyor ? Plasenta iyi sanırım benimde oyle ama niye geride anlamıyorum arkadasım balık yağı kullanıyor bana vermedi mesela bizimki asimetrik gelişme geriliği sanırım çünkü simetri de gebeliğin başından beri olan, benim 25 . Haftaya kadar öndeydi bebeğim kilosu çok değil ama 50/100 gr öndeydi ne olduysa sonra 1 hafta düştü heyecanla Kontrolü bekliyorum.

valla canim 4.aydan bu yana balik yağı kullaniyorum, ben de kilo yapiyo diye okumustum, ama benimki niye kilo almadi anlamiyorum, hurma ye dediler, onu da 2aydir yiyorum, doktorum senin beslenmenle alakasi yok dedi bana, genetik de oluyomus, ama ben 4kilo dogmusum, anlayacagin bebegimin kilolu olmasi icin butun sartlar var ama zayif : D seninki en azindan gec dogacak kilo alir o surede, benimki bide 38 dolunca dogacak, insan uzuluyo ama cok dert etmiyorum allah baska sorun vermesin insallah bebeklerimize

Yok Can'ım benimde senden en gazla 4 gün sonra almayınca almıyor işte yapacak birsey yok .. İyi olsun dışarda besleyelim inş. Yavrularımızı ben 4.300 babası 3700 doğmuş bilmiyorum genetik neresi .. Doktorlarda ya psikolojik ya genetik lafını sever anlamayınca

Hurma rahim kasilmalarini arttirdigi icin dogumdan hemen once yediriyorlar bir taneden fazla yemeyin bnce

Hurma rahim kasilmalarini arttirdigi icin dogumdan hemen once yediriyorlar bir taneden fazla yemeyin bnce

Valla Okadar bunaldım az önce ağlama krizi geldi yoruldum dayanamıyorım diye ağladım sıcak nefes alamıyorum kalbim Zonk Zonk... (( hersey üstüme geliyor sanki

Konu sahibi size soyle anlatayim 1 hafta gerilik yada onden gitmesi hic onemli degil hatta bn o ultrason olcumlerine bile inanmiyorum artik senin gibi aglamistim bende usgde geri ciktigi icin o kadar besleniyorum diye esim beni alip ozele docente goturdu bana dedigi tek sey suyun ve kan akimlarin gayet ii varsin zayif olsun bebek bizim icin onemli olan bunlar dedi ve ben sonradan ogrendim ki esim 2 kg dogmus ve hepde zayif biri yani benim bebis babasina cekmis ha babada tombik olsaydi yine sorun degil minyon bi bebek olacak yani kendini uzme istersen bide baska ultrasona gir derim

ben gunde 3 tane yiyorum, doktora sordum avuc avuc yemedikten sonra bisey olmaz dedi, ne kadar dogru bilmiyorum, bi doktorun dedigi digerini tutmuyo bazen

Çok teşekkür ederim Bnde detaylı 2.kex yaptırmıştım 28.haftada kan akımı iyiydi plesanta fln şuan 37. Haftadayım çok bunaldım az önce istemiyorum doğum Bebek fln nefes alamıyorum ben dayanamıyorım diye ağladım niye böyle bilmiyorum (( hersey üst üste sanki bende babasıda gayet iri normal doğmuşuz haydi bunlsrı geçtim gerçekten karnıma bakıyorum o bile küçğk geliyor gözüme hersey yani

Valla Okadar bunaldım az önce ağlama krizi geldi yoruldum dayanamıyorım diye ağladım sıcak nefes alamıyorum kalbim Zonk Zonk... (( hersey üstüme geliyor sanki
Bi tane havluyu islattim ayaklarimin altina koydum buzluktan cikardigim siseyede sarmasiyorum su anda sicaktan aglamaktan yorulmaktan da biktim artik inanki o derece yani

Bende 37 deyim ve yattigim zaman karnim yok gibi ufacik

Devlette 2300 ozelde 2700 cikiyo

Hayda .. Bnmde kontrolum salı fln 37+2 olucam farka bak ya insan sinir oluyor bakalım ... Bu arada Bnm baş çevresi 4/5 gun öndeydi 36. Haftaya kadar sonra haftasına geldi neyse devlete gittim 35 ile uyumlu çıktı ... 1 hafta geri yanı , fl boyu gele 25. Haftadan sonra ç hep 1 hafta geriden geldi devam ediyoruz

Cnm o ultrasonun icindeki verilere takilma fazla bebek karninda hareketlimi aktifmi ona bak bide keciboynuzu pekmezi ve süt tavsiye ediyorlar bebegin iri olmasi icin dene istersen

Cnm o ultrasonun icindeki verilere takilma fazla bebek karninda hareketlimi aktifmi ona bak bide keciboynuzu pekmezi ve süt tavsiye ediyorlar bebegin iri olmasi icin dene istersen

Evet hareketli cnm bazen duruyor ama uyuyor sanırım sonra başlıyor hatta karnıma ışık tutunca tuttuğum yere tepki veriyor fln inş iyidir. Suyu da iyi demişti doktor bilmiyorum artık Rabbime emanet ama gerçekten yoruldum.. Ne kadar benzer bende yatınca sanki karnım yok oluyor onu bile düşünüyorum , ferahlık ver yarabbim bizlere

Can'ım fl kesin eminin çünkü 28 de detaylı yaptırdığımda 27 ile uyumlu çıkmıştı ondan sonra kendi doktorumda da hep 1 hafta yada 10 gun geri kaldı. Ama 21. Haftada detaylı yaptımıştım doçent isim yapmış perinotoloğa gittim onda haftası ile uyumlu zaten sonradan bozuldu yani dediğin gibi yanılma tabıkı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…