Artik dogum olsa da sorun olmaz zamani gelmis çünkü. Iyiki biraktin o zaman. Ahh bu erkek cocuklari yaa. Ben de 2 hafta daha dayansam tamamdir:)
Cnm ne ignesi vuruluyorsun bende kasila kasila 38 e geldim cok sukur magnezyum kullaniyirmusunCunku rahim agzi uzunlugum cok kisalmis. Geceleri kasilmalarla acile gidiyoruz. Hamileligim boyunca erken dogmasin diye igne vuruluyorum hafta bir
Erken gelen rahim kasilmalari icinmis, cok da masum bi ilac degil internetten okudugum kadariyla, ama erken dogmasi daha tehlikeli oldugu icin bu ilaci veriyolarAdalat ne için kullanılıyor ?
magnezyum iciyomusun bilmiyorum,icmiyosan mutlaka ic, hem cocugun buyumesine yardimci oluyo hem de kasilmalari onluyo, gunde 2 kere iciyorum benArtik dogum olsa da sorun olmaz zamani gelmis çünkü. Iyiki biraktin o zaman. Ahh bu erkek cocuklari yaa. Ben de 2 hafta daha dayansam tamamdir:)
magnezyum iciyomusun bilmiyorum,icmiyosan mutlaka ic, hem cocugun buyumesine yardimci oluyo hem de kasilmalari onluyo, gunde 2 kere iciyorum ben
magnezyum iciyomusun bilmiyorum,icmiyosan mutlaka ic, hem cocugun buyumesine yardimci oluyo hem de kasilmalari onluyo, gunde 2 kere iciyorum ben
o stresle aklima gelir mi bilmiyorum, beni simdiden sezeryan stresi aldi aklima geldikce korkuyorum :)) pazartesi olacak allah nasip ederse, siz simdiden dua edin :) dogumdan sonra ilk firsatta yazarim amaCan'ım dua edelim girmeden mutlaka haber ver
o stresle aklima gelir mi bilmiyorum, beni simdiden sezeryan stresi aldi aklima geldikce korkuyorum :)) pazartesi olacak allah nasip ederse, siz simdiden dua edin :) dogumdan sonra ilk firsatta yazarim ama
Cnm ne ignesi vuruluyorsun bende kasila kasila 38 e geldim cok sukur magnezyum kullaniyirmusun
o stresle aklima gelir mi bilmiyorum, beni simdiden sezeryan stresi aldi aklima geldikce korkuyorum :)) pazartesi olacak allah nasip ederse, siz simdiden dua edin :) dogumdan sonra ilk firsatta yazarim ama
Bende cok kullandim o igneden senindemi erkek bebisin bir zarari olurmu acabaProluton deport diye bi igne. Haftada bir yapiliyo iceriginde progesteron hormonu var. Magnezyumu gunde 2 kere iciyorum hemde 28. Haftada beri
Bende cok kullandim o igneden senindemi erkek bebisin bir zarari olurmu acaba
Hayir bir zarari yok hatta faydası var. Zaten gebelikte progesteron hormonu yukselmezse gebelik devam etmez. Bana doguma kadar mutlaka bu igneden vurulcaksin dediler. Benimki de erkek:)
Oldu kızım 16. Haftadan itibaren 1 hafta geri kalmaya başladı, kabus gibi hamilelik geçirdim bu yüzden, kızım 2.700 gram doğdu, çok sağlıklı bi bebekli, 1 2 ayda toparladı, sakın bunu takma kafaya, sakın
Sol kaburgam iptal halde çok ağrıyor. Sanırım oğlum zedeledi) usg de ayağı tam ağrısızı yerde çıktı yatamıyorummmmm :) ama güçlü güçlü tekmelerine hayranımda
Oldu kızım 16. Haftadan itibaren 1 hafta geri kalmaya başladı, kabus gibi hamilelik geçirdim bu yüzden, kızım 2.700 gram doğdu, çok sağlıklı bi bebekli, 1 2 ayda toparladı, sakın bunu takma kafaya, sakın
Benim bebeğimin de böyle bir durumu var.
Kafası başka bir haftayla uyumlu, gövdesi başka.
Kilosu da normal değerde ama alt sınıra yakın.
Korkunuzu anlayabiliyorum, kilosunu arttırmak için bugüne kadar yemediğim her şeyi şu son 1 ayda yedim.
Ama inanın ki bebek sağlığı kilosuyla alakalı değil.
3600 gram doğan bebekle 2500 doğan arasında hiçbir fark yok, siz kendinizi üzmeyin yeter ki.
valla 10 gune falan cikti. senin kac hafta geride? eger bi anormallik olsa dr farkeder canim. o aletlerin yaptigi olcumlere cok guvenme. moralini bozma.canım daha sonradan sizin hafta olarak ilerledimi acaba sadece 1 haftamı gerilik vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?