Rahim içi gelişim geriliği

Artik dogum olsa da sorun olmaz zamani gelmis çünkü. Iyiki biraktin o zaman. Ahh bu erkek cocuklari yaa. Ben de 2 hafta daha dayansam tamamdir:)
magnezyum iciyomusun bilmiyorum,icmiyosan mutlaka ic, hem cocugun buyumesine yardimci oluyo hem de kasilmalari onluyo, gunde 2 kere iciyorum ben

magnezyum iciyomusun bilmiyorum,icmiyosan mutlaka ic, hem cocugun buyumesine yardimci oluyo hem de kasilmalari onluyo, gunde 2 kere iciyorum ben

Tadı çok kötü ama mecbur içeceğim yaa doğumdan sonra hemen haber ver olur mu çok merak ediyorım bnmde senin gbi 1 haftalık gelişim geriliği var biliyorsun bize moral olacağından eminim :)

o stresle aklima gelir mi bilmiyorum, beni simdiden sezeryan stresi aldi aklima geldikce korkuyorum :)) pazartesi olacak allah nasip ederse, siz simdiden dua edin :) dogumdan sonra ilk firsatta yazarim ama

Hiç korkma su gibi gececek gidecek .. Merak etme 5 dk içinde oğluşunu görceksin )

o stresle aklima gelir mi bilmiyorum, beni simdiden sezeryan stresi aldi aklima geldikce korkuyorum :)) pazartesi olacak allah nasip ederse, siz simdiden dua edin :) dogumdan sonra ilk firsatta yazarim ama

Allah yardimcin olsun insallah. Hic korkma bence normal dogum zor, sezeryanda korkulcak bisey yok:) bi bakmissin gecmis gitmis oglusun kucaginda.

Hayir bir zarari yok hatta faydası var. Zaten gebelikte progesteron hormonu yukselmezse gebelik devam etmez. Bana doguma kadar mutlaka bu igneden vurulcaksin dediler. Benimki de erkek:)

Sol kaburgam iptal halde çok ağrıyor. Sanırım oğlum zedeledi ) usg de ayağı tam ağrısızı yerde çıktı yatamıyorummmmm :) ama güçlü güçlü tekmelerine hayranımda

Aslında 1 haftalık geriliği pfosörler dahil kimse önemsemiyor , en az 3 hf olmalı olmalıymış .. Ama gelinde bize anlatın :/

canım daha sonradan sizin hafta olarak ilerledimi acaba sadece 1 haftamı gerilik vardı

merhaba bebeğiniz kaç hafta geriydi acaba nasıl bi süreç geçirdiniz.

canım daha sonradan sizin hafta olarak ilerledimi acaba sadece 1 haftamı gerilik vardı
valla 10 gune falan cikti. senin kac hafta geride? eger bi anormallik olsa dr farkeder canim. o aletlerin yaptigi olcumlere cok guvenme. moralini bozma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…