Rahim içi gelişim geriliği

Bnm arkadasin hic yoktu karni 3600 gr dogurdu ona bakmiyor hic uzme kendini benim hamileligimi yazsam roman olur cektigim sikintilar 5 ay yattim sonra tekrar yattim yuksek riskli dediler hep ama az kaldi Rabbim biliyor artik sonucu

Bnm arkadasin hic yoktu karni 3600 gr dogurdu ona bakmiyor hic uzme kendini benim hamileligimi yazsam roman olur cektigim sikintilar 5 ay yattim sonra tekrar yattim yuksek riskli dediler hep ama az kaldi Rabbim biliyor artik sonucu

Evet sakın üzülme 2 li ve detaylı iyiyse korkmayın diyorlar inş doğrudur nediyim .. Canım ikimizde aynı haftadayız ...

Evet sakın üzülme 2 li ve detaylı iyiyse korkmayın diyorlar inş doğrudur nediyim .. Canım ikimizde aynı haftadayız ...
Cnm bak Allah yazmis ise bize saglikli evlat bunu degistirmeye kimsenin gucu yetmez dr a duzenli gidiyorsun zaten korkilacak bisi olsa dan die soylerler zaten o yuzden kalan 3 haftani ziyan etme. Ben biyle bir karar aldim artik fazla streste bebege zarar

Tabikii doğrusu bu zaten . Aynı fikirdeyim bazen insan doluyor işte akıp gidiyor yaşadığı stres herşeyin güzel olmasını kalpten diliyorum

Ben de 35+1 gunlugum. Benim de 32. Haftaya kadar hersey normaldi. O haftadan sonra bebegin gelisimi geri kalmaya basladi. Simdi 2 hafta geri. Ustelik 3 gun once kilosu 2100grdi. Erken dogum riskim var. Zaten erken dogacak diye korkuyorum bide gerilik eklendi ustune. Saglikli olsunlar da kilo cok onemli degil. Tek korkum yasadigim yerde kuvez sıkıntısi var.kuveze girmeyecek kadar kilosu ve sagligi olsun yeter

Can'ım Hakkı'nda iyi olsun hersey inş üzülme nolur benimde 28.haftadam sonra geri Kalamış başladı bakalım yarın kontrolum var 37+3 üm inş hersey yolundadır bir yandan korkuyorum olumsuz birsey duyacağım falan diye ama gitmem lazım Ağrı'larım var kaburgamda birde merak ediyorum Nasıl 8 günde kaç kilo almış acaba.. Rabbim hayırla sonuçlandır bazen ağlıyorum tedirgin oluyorum inş gececek hersey güzellikler olacak

benım bebiş vaktınde doğdu muz yemenı onerırım aşırı olmamak kaydıyla şanslı olursun Rabbım den hayırlısını ıste o sana en ıyısını verecek emın ol.... sağlıklı doğumlar....

Bugun muayenen oldm 37+3 üm 2880 çıktı iyi Dedi doktor doğuma 3 olur . Fl boyumuz yıne 1 hafta geride baş hafta ile uyumlu , haftaya Çarşamba çağırdı artık doğum günü verecek inş ya bakalım hayırlısı

Son haftalarda ölçümler değişir diyorlar takma doktorun nediyor Can'ım ?

Canım mrb bugun gttm 37.3 üm boy ve kilo ulturason verisine göre 1 hafta geride ama kilo 2880 doktor doğuma kadar 3 olur Dedi. Suyu ve kalp atışları iyi Dedi artık gun sayıyorum Allah'ın izni ile bakıcaz

Canım mrb bugun gttm 37.3 üm boy ve kilo ulturason verisine göre 1 hafta geride ama kilo 2880 doktor doğuma kadar 3 olur Dedi. Suyu ve kalp atışları iyi Dedi artık gun sayıyorum Allah'ın izni ile bakıcaz
Yani 36 haftayla uyumlu oylemi benimkide oyle muhtemelen bu gobegimiz neden buyumuyo acaba bizim

Yani 36 haftayla uyumlu oylemi benimkide oyle muhtemelen bu gobegimiz neden buyumuyo acaba bizim

Can'ım evet 36 hafta ile uyumlu çıktı usg göre ama 1 haftada 250 gr almış Bebek bu daha önemli gelişimi gidiyor demek şuan 2850 suyu iyi Dedi kalp atışları iyi benim fl ohoo 25. Haftadan beri geride Can'ım ve uzun boyluyuz eşimle doktor önemsemiyor 2 haftadan fazla ise sorun diyor senin kontrolun ne Zaman ?

Iyi cnm cok sevindim bnmde persembe devlette yani daha once 2300 cikan yerde kontrolum var ama hic gitmek istemiyorum moralimi bozacak yine

Erken dogum olursa bebek cok kilo alamayacak son haftalara kadar idare etmez diyolar. Ölçümler orantili olarak geriden geliyor

Sıkma Canını 2 kg doğan var hemen toplanır inş şuan Nasıl ? Kilo ve boy BEnimde geriden geliyor cnm ve 10 gün var doğuma. Sezeryan olmam lazım zorunlu , inş iyi olur

Allah sana da kolay dogumlar versin. Senin de mi benimki gibi butun olculeri geri kaliyor yoksa sadece kilosu mu düşük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…