Rahim içi gelişim geriliği

35+4 um. Kilosu 2100 gr. Boyu 45 cm. Ben de zorunlu sezeryan olcam. Kilosunu takmamin sebebi yasadigimiz yerde kuvez yok. Ciğer gelisimi tamamlanmadiysa kuveze girmesi gerekirse cok sıkıntı yasiycaz

Allah sana da kolay dogumlar versin. Senin de mi benimki gibi butun olculeri geri kaliyor yoksa sadece kilosu mu düşük

Can'ım benim 25. Haftadan sonra kilo ve boy 1 hafta geriden gitti kafa hafta ile uyumlu . Hala bu şekilde devam etmekte şimdi 37+4 oldum suyum iyi haftaya çatı muayaneyem var duruma göre bayram öncesi yada sonrası alınacak öncesi olursa 38+6 oluyorum inşallah ciğer gelişimi vs iyidir . Sorunlu sezeryan benim fıtığım var ıkınamam normal doğum olmaz doktor 10 güne kadar 3 kilo olur Dedi inş. Dün 2850 idi

Cunku rahim agzi uzunlugum cok kisalmis. Geceleri kasilmalarla acile gidiyoruz. Hamileligim boyunca erken dogmasin diye igne vuruluyorum hafta bir

Üzülme nolur ben çok taktım belki o yüzden Bebek kilo almadı ben dana gibi oldum tabiri caizse Rabbim yardımcımız olsun senin yine 30 küsersen sonra benim 25. Haftadan beri bu şekilde 1 hafta geri kilo ve boy ? Doktorun ne diyor ? Benim ki çok rahat sanki hersey güllük gülistanlık belki öyle bizler abartıyoruz

Cunku rahim agzi uzunlugum cok kisalmis. Geceleri kasilmalarla acile gidiyoruz. Hamileligim boyunca erken dogmasin diye igne vuruluyorum hafta bir
ben de kilosuyla alakali bi durum sandim da ondan sordum, benim de rahim agzi kisalmasi var, hatta 6 gun hastanede yattim kasilmalar yuzunden, adalat kullaniyorum 4haftadir, o yuzden sancim yok, ama kalkmadan yatiyorum, benim 34haftalikken basladi ve 4hafta gecti nerdeyse şükür bisey olmadi son 4 günüm :) insallah sen de bebegini zamaninda ve saglikli alirsin kucagina

bugun tahlil icin gittim ultrasonla bakmadilar, zaten pazar yatis yapicam, pazartesi kismetse dogum olacak, musait oldugum zaman kilosunu falan yazarim buraya canim

Ayy çok heyecanlandım ya Rabbim hayırla sonuçlandırsın inşallah hersey çook güzel olsun Bnmde persembe kontrolum var karar verecek doktor inş bayram sonuna bırakmaz ya dayanamıyorım stres oluyorum zaten 38+6 olucam ideal yani inş Bebek 3 kg olmuştur en az alırlar , başlarda bebeğim kilosu öndeydi ;( sonradan bu şekilde geri kalmaya başladı insanın elinde olmadan üzülüyor hadi kiloyu geçtim fl boyu inanılmaz yıprattı beni bazı şeyleri bilmemek mutluluk okudukça birsey buldum sonunda işte takıntılı hale geldim hamileliğin ilk 4 ayı rüya gibi güzeldi bana .. Çok neşeli ve mutluydum

cok da ultrason cihazlarina guvenmiyorum ben, cihazdan cihaza doktordan doktora degisiyo ölçümler, o yuzden fazla takmadim bu durumu, belki de ondan once takacak baska seylerim var diye onlara sira gelmemistir, once sivi azalmasi, idrar yollari enfeksiyonu,simdi de erken dogum..

1 hafta geri olmasi aslinda cok anlamli degil 3 hafta falan olsa gerilik o zaman onemli olurdu. Ben ve esim de minyonuz zaten. 49 kiloyla hamile kaldim zaten benim bebegimin 4 kilo dogacak hali yok:) benim doktorum da rahat ama işte bizler uzuluyoruz anne yuregi

Adalat rahatlatti mi? Ya ben bu kasilmalari 28. Haftadan beri cekiyorum cok fena. Erkek cocuklarda oluyomus genelde. Sizinkinin cinsiyeti ne. Allah saglikla kucağına almayi nasip etsin inşallah

Evet fitikta normal dogum onermiyolar benim de var Fitik. Kendini riske atma bence. Suan bile dogsa kilosu cok iyi hic merak etme. Benim annem kardesime hamileyken kafasi 3 hafta ileri vucudu 2 hafta geri gidiyodu. Doktorlar 8. Ayda gebeligi sonlandirmak istediler. Annem ben dogurucam dedi. Hicbir sikintisi olmadan dogdu kafasi buyuk de degil. Simdi 14 yasinda cok da zeki bir cocuk oldu kerata. Bazen allaha birakmak gerekiyor. rabbim yardimcimiz olsun

Ben ve eşim uzun boyluyuz ;( ikimizde iri ve boylu doğmuşuz usg cihazları Evt Bnde güvenemiyorım ama 3 ayrı doktorda muayane oldum fl hepsinde geri 1 hafta birbtanesinde 10 gün korkuyorum açıkçası çünkü down belirteçleri içinde femur boyu kısalığı , belki dediğiniz gibi 3 haftada anlamlı bir boyut kazanıyordur çünlü dokyorM hiiç önemsemiyor

1 hafta gerilik olabilir bence de usg cihazinda 1 mm kisa olcseler bile bebek 1hafta geri cikiyor. Down Sendromu olsa boyun kalinligi yada ikili testte de cikardi Allah korusun oyle seyler dusunme

1 hafta gerilik olabilir bence de usg cihazinda 1 mm kisa olcseler bile bebek 1hafta geri cikiyor. Down Sendromu olsa boyun kalinligi yada ikili testte de cikardi Allah korusun oyle seyler dusunme

Yok testlerimde birsey yoktu şükürler olsun . Ama tabi test yüzde yüz sonuç vermiyor

Adalat rahatlatti mi? Ya ben bu kasilmalari 28. Haftadan beri cekiyorum cok fena. Erkek cocuklarda oluyomus genelde. Sizinkinin cinsiyeti ne. Allah saglikla kucağına almayi nasip etsin inşallah
adalat cok rahatlatti fakat alerji yapti bana, son 4gunum kaldi diye bugun biraktim, insallah yanlis yapmiyorumdur :/ benim de oglum olacak, zaten hep erkek cocuklari sorun çıkarıyo galiba yaramazlar :)

adalat cok rahatlatti fakat alerji yapti bana, son 4gunum kaldi diye bugun biraktim, insallah yanlis yapmiyorumdur :/ benim de oglum olacak, zaten hep erkek cocuklari sorun çıkarıyo galiba yaramazlar :)

Artik dogum olsa da sorun olmaz zamani gelmis çünkü. Iyiki biraktin o zaman. Ahh bu erkek cocuklari yaa. Ben de 2 hafta daha dayansam tamamdir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…